mikex Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 (editat) Cupa Magureni. Organizatori: X-tream Racing Team Sambata , 19 septembrie 2009 10:00:00 AM Acum l-am anuntat din timp pentru ca cel de la Moreni nu prea s-au inghesuit sa il anunte multa lume , chear si eu fiind de acolo dar lucrez in Bucuresti nu am stiut decat in acel wikend Magureni este in Prahova peste un deal de cel din Moreni Dambovita ( cativa km de mers cu motorul prin frumoasele paduri de la granita judetelor Dambovita si Prahova) . Circuitul este tot asa de spectaculos si natural ca cel de la Sangeris Moreni , amenajat de un pasianat al motocrossului In zilele de 31 iulie - 21 august puteti vizita Magureniul si pista de motocross odata cu Forest Fest Vibes http://www.pilgrimproduction.ro/Pilgrim_Pr...Vibes_Fest.html Editat Iulie 19, 2009 de mikex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate