caponord Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Ultima strigare: mergem prima zi pana in Apuseni (Padis) si ne cazam acolo. Traseul va cuprinde si ceva drumuri offroad(Transalpina). a 2-a zi plecam din Padis catre Timisoara, mancam la Timisoara si coboram pana langa locul de intrare al Dunarii in tara, apoi cazare la Pensiune langa Dunare. a 3-a zi intoarcerea acasa. 550 km prima zi, 500 a2-a zi si 400 ultima zi. 100-130km/ora in afara localitatilor, 70-90km/ora in localitati. va astept cu mesaje aici. Plecarea Vineri dimineata la 3:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Ultima strigare:mergem prima zi pana in Apuseni (Padis) si ne cazam acolo. Traseul va cuprinde si ceva drumuri offroad(Transalpina). a 2-a zi plecam din Padis catre Timisoara, mancam la Timisoara si coboram pana langa locul de intrare al Dunarii in tara, apoi cazare la Pensiune langa Dunare. a 3-a zi intoarcerea acasa. 550 km prima zi, 500 a2-a zi si 400 ultima zi. 100-130km/ora in afara localitatilor, 70-90km/ora in localitati. va astept cu mesaje aici. Plecarea Vineri dimineata la 3:30. Ca sa ajungeti in prima zi pe platoul de la Padis imi permit o mica sugestie.., plecati dis-de-dimineata daca vreti sa o luati pe Transalpina ca sa nu va apuce noaptea pana sa campati la Padis.., credeti-ma ca stiu ce vorbesc, drum bun! Mesaj completat Ca sa ajungeti in prima zi pe platoul de la Padis imi permit o mica sugestie.., plecati dis-de-dimineata daca vreti sa o luati pe Transalpina ca sa nu va apuce noaptea pana sa campati la Padis.., credeti-ma ca stiu ce vorbesc, drum bun! Acusi vazui si ora plecarii.., esti un tip realist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat August 23, 2009 Autor Share Postat August 23, 2009 Ca sa ajungeti in prima zi pe platoul de la Padis imi permit o mica sugestie.., plecati dis-de-dimineata daca vreti sa o luati pe Transalpina ca sa nu va apuce noaptea pana sa campati la Padis.., credeti-ma ca stiu ce vorbesc, drum bun! Mesaj completat Acusi vazui si ora plecarii.., esti un tip realist! mersi mult. Sper ca tura din care te-ai intors sa fi fost cum te asteptai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 mersi mult. Sper ca tura din care te-ai intors sa fi fost cum te asteptai. A fost o tura de poveste.., iti doresc si tie acelasi lucru! Astfel de excursii te imbogatesc sufleteste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Cinci sute de km pe zi este haituiala mare.....eu am mers 2000 km in sase zile prin tara si tot am cam alergat.Asfalt Uscat oricum si poate ne vedem pe Transalpina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat August 25, 2009 Autor Share Postat August 25, 2009 Cinci sute de km pe zi este haituiala mare.....eu am mers 2000 km in sase zile prin tara si tot am cam alergat.Asfalt Uscat oricum si poate ne vedem pe Transalpina ! Noi la 5:30 dimineata trecem de RM Valcea, daca sti pe Transalpina pana in 10 dimineata- putem vorbi. 0743.262.876 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate