alexrider Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 (editat) De 1 mai , m-am gandit sa fac un traseu pe care nu am mai fost si am ajuns pe Siriu. Plecare din Ploiesti spre Buzau drumul foarte bun. La Merei stanga spre Sarata Monteoru( foarte curata statiunea- sau ce a mai ramas din ea) De la Sarata am iesit in dn 10 spre Siriu, drum foarte bun. La baraj am oprit, am mancat ceva, am facut plaja ( baie din pacate nu se putea) si dupa vreo 2 ore am plecat mai departe pana la Intorsura Buzaului. Apoi stanga spre Vama Buzaului si directia Zizin , pe drum forestier de munte. Un traseu exceptional cu peisaje extrem de frumoase. De la Zizin spre Brasov si apoi pe plictisitorul dn1 anapoi spre casa. In total vreo 400 km, vreme superba, cam putini motociclisti pe drum, radare putine( vreo 2). Si acum cateva poze de pe traseu( scuzati calitatea- sunt facute cu tel , camera find stricata) Editat Mai 2, 2010 de alexrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Frumoasa motocicleta si frumoase meleaguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amacara1 Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Buna! As baga si eu o tura de o zi, vineri, prin zona Ploiesti-Buzau-Brasov cu banditul. Imi recomandati partener(i) si/sau trasee dragute, dar nu chiar grele precum Strategica (bandit-ul l-am dus cel mai excotic pe 7A, Voineasa-Petrosani, spre toamna, cu umezeala limitata)? Merci, Cristian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate