Sari la conținut

amacara1

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Skype
    amacara1

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    VFR800
  • Numar Moto
    B-155-MPH
  • Club
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CB500S, Bandit600S
  • Interests
    Foto, munte, alergare

Vizitatori Recenți Profil

566 citiri profil

amacara1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna! Caut un adaptor de soclu bec de far (stanga) pt VFR 800 din 2001. Unde gasesc, aveti idee? Sau cum se cheama piesa. Multumesc frumos!
  2. Multumesc oameni buni de raspunsuri! Deci nu a plecat chiar toata lumea Tija, doua nelamuriri: Ai vrut sa zici SH75 in loc de SH74 sau la ce drum greu te referi? Iar despre intoarcerea in tara din Mojkovac - care e drumul pe care sa-l evit? Ce alta varianta am din canionul Tara? Seara faina, Cristian.
  3. Salut! Intentionez sa fac o tura prin Macedonia, Albania si Muntenegru incepand cu 14 iulie. Scopul este sa ma dau pe drumuri frumoase si sa vad peisaje, sa aflu cum arata casele, muntii si campiile vecinilor ceva mai indepartati. Pana in acest moment, m-am gandit la urmatorul traseu: https://maps.google.com/maps/ms?msid=210928830548812588266.0004c2b1b4f38efc00031&msa=0 Va cer sfatul: - am ales vreo ruta proasta fie ca starea drumului, fie ca ratez ceva ce credeti ca ar merita sa vad? - ce anume v-a impresionat pe aceasta ruta: ce sa nu ratez, ce sa evit? - suna bine urmatoarele opriri pt noapte? Skopje, Ohrid, Sarande, pe langa Tirana (booking.com nu stie nicio cazare in Kukes - poate stiti voi), pe langa Budva, Zabljak sau Mojkovac, Vidin. Pe zi as baga cam 300-350km, cu exceptia inceputului si sfarsitului, prin Bulgaria si Serbia - unde am mai fost. Multumesc, Cristian. PS: Se pare ca googlemaps nu vrea sa 'inchida' traseul prin Vidin, inapoi catre Bucuresti - puteti incerca acest search in googlemaps: from:Bucharest, Romania to:43.3370696,24.3207549 to:Mavrovo National Park, Macedonia (FYROM) to:Janche, Macedonia (FYROM) to:41.46252,20.51896 to:Ohrid, Macedonia (FYROM) (fyrom) to:40.94488,20.90154 to:SarandÍ, Albania to:40.2578,19.5274 to:VlorÍ, Albania to:Elbasan, Albania to:KukÍs, Albania to:PukÍ, Albania to:Donji MuriÌi, Montenegro to:Virpazar, Montenegro to:Petrovac, Montenegro to:Budva, Montenegro to:Kotor, Montenegro to:Cetinje, Montenegro to:Danilovgrad, Montenegro to:Plužine, Montenegro to:Žabljak, Montenegro to:Mojkovac, Montenegro to:Bucharest, Romania Nici un reply... Toata lumea plecata sau ? Mai bine pun intrebari punctual: 1. Macedonia - din parcul national Mavrovo spre Ohrid, sa o iau pe la lacul Debar sau sa ma tin pe E65/M4? 2. Macedonia - de la lacul Ohrid la lacul Prespa, sa o iau pe sus (est, E65) sau pe marginea lacului Ohrid si apoi prin sudul parcului national Galichica? 3. Trecand in Albania, de la lacul Prespa la Tepelene si apoi Sarande - merg pe SH79->SH75->SH4 sau exista si alte drumuri pe care eu nu le vad pe googlemaps? 4. Albania - merita drumul Elbasan-Tirana sau mai bine merg din Lushnje in Durres si apoi Tirana? 5. Muntenegru - din Pluzine, Suvodo de fapt, merita sa fac micul ocol spre Trsa, mergand spre Durmitor? 6. Intoarcerea din Muntenegru spre Romania - ce ruta ar fi potrivita din Mojkovac? Spre Vidin, pe E80? Multumesc!
  4. (mers azi, cu bandit) DJ102, toata zona Slanic Prahova - eu l-as ridica de la galben la verde deschis, nu am sesizat probleme DN73A, Rasnov-Predeal - confirm verdele plin
  5. Salut, Am de dat un pantalon ce-mi venea cand aveam ~72kg (1.73) si niste cizme touring mar 41. Pantalonul e in stare buna, in ghete se mai infiltreaza apa. Oricum, le dau gratis - stau in Drumul Taberei, Bucuresti. Cristian.
  6. Buna! As baga si eu o tura de o zi, vineri, prin zona Ploiesti-Buzau-Brasov cu banditul. Imi recomandati partener(i) si/sau trasee dragute, dar nu chiar grele precum Strategica (bandit-ul l-am dus cel mai excotic pe 7A, Voineasa-Petrosani, spre toamna, cu umezeala limitata)? Merci, Cristian.
  7. Buna, Uite ca eu eram pana nu demult un disperat dupa 35mm dia. Latitudine mare, granulatie mica = super! Si cam radeam de incepatorii care apelau la HDR pe digital. Asta pana cand un tip mi-a reamintit ca fotografia nu este neaparat realitate vizuala umana - asa cum nici pictura un e neaparat realista - si dintr-o data m-am 'flexat' si nu mai desconsider tehnici foto neortodoxe! In definitiv si eu am tras un lomography redscale, iar Ansel nu avea degeaba 11 zone. Revenind la thread, chiar vrei sa zici ca Transfagarasanul din jud AG are asfalt bun? Asta ar fi o super veste pt mine! Va doresc tuturor o vara buna si fara incidente pe strada, Cristian.
  8. Buna, Am un coleg de scarbiciu (Bucuresti) ce abia si-a luat permisul A si vrea sa calareasca (static) un Fz6 (in principiu S, target-ului lui e in jurul lui 2000-2003) ca sa vada "daca-i vine". Daca il poate ajuta cineva va rog sa-mi dati PM si il pun in legatura direct (nu are cont de forum inca). Multumesc, Cristian.
  9. Super fain. Imi doresc si eu de ceva vreme o astfel de tura, dar tre sa mai astept sa creasca puradeii ca altfel ma pupa nevasta pe certificatul de casatorie PS: acum poti continua cu pozele
  10. Multumesc mult pt linkuri si pt urare. Nu reusesc sa deslusesc link-ul de mai jos. Am incercat sa schimb %20 in underscore, dar tot nu mere. Mesaj completat Salut din nou! Am cautat pe forum opinii despre service in Bucuresti, dar nu am gasit prea multa informatie. Ma puteti ajuta cu informatia unde va face intretinerea periodica la Bandit (ulei, filtre, lichid frana, placute, sincronizare)? Accept si "aici da", dar si "aici nu" Cristian.
  11. Salut! Incepand cu ieri sunt fericitul posesor al banditulul 600S (din 2000) ce a apartinut lui Roby . M-am simtit bine, calere pe el, de la Timisoara pana in Bucuresti, dar evident am inceput sa ma gandesc la revizie. Are cineva (si e dispus sa faca share) manualul utilizatorului si/sau de service? Numai bine, Cristian.
  12. Buna, M-am strofcat ceva vreme, dar am reusit sa fac 7 postere pe care le pun la munca prin lifturi, pisoare si pliante pe mesele vizitatorilor. Poate puteti face si voi acest lucru. Astept si idei de imbunatatire a acestor foicele. Cristian.
  13. Un articol interesant, destul de 'la obiect' despre cauciucuri aproape de cele de pe certificatele de inmatriculare ale CB500: http://www.ninjette.org/forums/showthread.php?t=9780 Eu mi-am gasit raspunsul la intrebare in acest articol: Bridgestone BT45 sau Michelin Pilot Activ.
  14. Merci AdrianB1! Stiu ca BT45 e touring, cred ca nu exista sport pe dimensiunile 'oficiale' de CB500. Peste tot am citit ca 140 pe spate face motocicleta mai putin manevrabila - lucru pe care incerc sa-l evit. Intrebarea mea se refera la posesorii de CB500 dotati cu diferite brand-uri/tipuri de cauciucuri. Cum va plac? Si mi-am dat 'profilul' pt a evita raspunsuri de genul: depinde ce faci cu motorul... PS: Agresiv/tare e un atribut subiectiv, prosteste in schimb e ceva de care incerc activ sa ma feresc.
  15. Ce cauciucuri folositi pe CB500? Mi-a venit randul sa le schimb (semne de imbatranire dupa 3 ani) si oscilez intre Bridgestone BT45, Michelin PilotActiv si Metzeler Lasertec. Folosesc motorul in oras pt a merge la serviciu si in weekend pt ture pe Cheia - zic eu destul de agresiv Multumesc, Cristian.
×
×
  • Creează nouă...