Sari la conținut

Locatie Pt Sarbatorit Ziua Motociclistului

remijaru
 Share

Locatie pt sarbatorit ziua motociclistului  

80 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

VOTATI VA ROG !!

Deoarere nimic si nimeni nu se intelege pe forumul respectiv sper sa ajute mai mult aceste voturi...cum spunea cineva pe forum "majoritatea sa decida"

Editat de remijaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La pool-ul cu orasele din centrul Romaniei ar trebui adaugat si "Nici unul", asta in cazul in care oamenii vor sa sarbatoreasca fiecare in orasul lui...

Link spre comentariu

PAI ZIUA EROILOR SAU ZIUA ROMANIEI SE SERBEAZA NUMA INTR-UN AN? :rolleyes:

La pool-ul cu orasele din centrul Romaniei ar trebui adaugat si "Nici unul", asta in cazul in care oamenii vor sa sarbatoreasca fiecare in orasul lui...

AM OMIS...SORRY

Editat de remijaru
Link spre comentariu

am votat "fiecare in orasul lui" si "1 iulie" si mi-a aparut :

The error returned was:

You did not choose a poll choice to vote against. Please go back and ensure you click on one of the radio buttons next to the choice you wish to vote for

pai daca am votat "fiecare in orasul lui" de ce mai trebuie sa votez si un oras din centrul tarii?

totusi ca sa vad rezultatele am votat "brasov" si probabil vor mai vota si altii aceste doua optiuni care se contrazic, deci in concluzie rezultatul votului nu va fi edificator asupra locatiei.

Link spre comentariu

The error returned was:

You did not choose a poll choice to vote against. Please go back and ensure you click on one of the radio buttons next to the choice you wish to vote for

pai daca am votat "fiecare in orasul lui" de ce mai trebuie sa votez si un oras din centrul tarii?

totusi ca sa vad rezultatele am votat "brasov" si probabil vor mai vota si altii aceste doua optiuni care se contrazic, deci in concluzie rezultatul votului nu va fi edificator asupra locatiei.

intradevar am omis sa pun si "nici un oras" daca moderatorii sunt pe faza rog sa stearga acest topic si o sa facem altul !!

Link spre comentariu

The error returned was:

de asta am spus ca trebuia inca un punct "nici unul". Daca vreau sa serbez in orasul meu de ce sa fiu obligat sa mai votez si un oras din centrul tarii???

Pool-ul nu e relevant.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

deci pana la urma cum ramane cu serbarea asta ? sa fie pe 1,2,3 iunie la brasov? ar fi ceva...si sa fie anuntata toata lumea...reclama la stiri, sa se imparteasca fluturasi, sa se vb despre asta in revistele auto-moto...reclama pe forum :smoke: ar pica bine peste 2 luni o sa fiu si io motociclist :banana: :laugh:

Editat de Yo_InKognito
Link spre comentariu