k_davre Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 salutare! am fost si io la pescuit pe la dunare(rasova) si am inceput cam asa sau poate am vrut sa fac prea en duro ok hai sa bag niste poze ca sa delectati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 salutare! am fost si io la pescuit pe la dunare(rasova) si am inceput cam asa sau poate am vrut sa fac prea en duro ok hai sa bag niste poze ca sa delectati Jane ce dracu ai facut mah cu mobra aia? era prea curata? ai tot zis ca vii la bv! vezi ca weekendu urmator vine Radu incoa, poate ne onorezi si tu cu prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 ce bun e calul la nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 ce bun e calul la nevoie asa e ca p-acolo nici tractoru nu ajungea Jane ce dracu ai facut mah cu mobra aia? era prea curata? ai tot zis ca vii la bv! vezi ca weekendu urmator vine Radu incoa, poate ne onorezi si tu cu prezenta. da bre stiu ca am zis ca vin dar vacanta a f asa de scurta si am stat mai mult acasa vezi ca laur pleaca in norvegia luni iar io sunt in islanda dinnou acum de craciun vin acasa promit ca ne intalnim atunci stau mai mult da vb pe mess nu aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 daca pt asta ai luat bmw-ul...mai potrivit era ceva de 450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 daca pt asta ai luat bmw-ul...mai potrivit era ceva de 450 sau o carutza cu cal.. : ))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Octombrie 15, 2006 Autor Share Postat Octombrie 15, 2006 sau o carutza cu cal.. : ))))))))))) un cal nu era bun aia erau 2 si abea au scoso afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate