Jump to content

-DINU

Membru
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -DINU

 1. Cum se poate ca taxa pentru motociclete la Fetesti (pod) este 7 lei si pentru masini 10 lei? cat distruge o motocicleta cu greutatea ei podul / soseaua, ca sa fie aceasta taxa 70% din al unei masini mult mai grea etc.. Acum cativa ani in Norvegia motociclistii plateau taxe de drum. Pana cand intr-o buna zi motociclistiI au blocat pentru 20 minute toate punctele de taxare. Incepand de a doua zi si pana in prezent motocicletele nu platesc taxe de drum in Norvegia. Noi nu putem face nimic? MOTOCICLETELE NU DISTRUG ASFALTUL !!! JOS TAXELE FETESTI SI GIURGENI !!!
 2. cauta userul kdavre, e din limanu, cel mai bun in inox
 3. traiasca dominatorul! eu am ajuns departe cu el
 4. cumperi 3 metri de furtun pt acvariu de la obor si tragi cu gura. fiind transparent vezi unde e lichidul si golesti furtunul cand se apropie de capatul de care tragi tu.
 5. tare de tare topicul!!! oricum e un inceput. madcox, iti mai aduc si eu un dominator pt afacere
 6. de ce sa te plictisesti? acum incepe distractia...
 7. imagini de arhiva. fantana medievala din dobrogea. intr-o ramificatie spre arsa --- Mesaj completat în 01 Mar 2008 05:53 ------------- --- Mesaj completat în 01 Mar 2008 05:54 ------------- jhfjglkn
 8. in Argentina vor avea mai multe probleme ca la Dakar. multi au mitraliere si acolo, si nu le au decat pentru bani.
 9. consider gresala celor care mediatizeaza fapte de tipul asta, chiar si politiei romane care au dat inregistrarea repede la televiziuni, si sunt convins ca le-a intrat ceva in buzunar. sincer nu cred ca-i o rusine sa mergi cu 180 atata timp cat soseaua e libera si dreapta. soseaua era libera si nu existau pericole (in afara de javrele alea cu radarul) eu asi fi dat si 300 daca ar fi mers. sfatul meu pentru cei care mai fac asta: sa dea o tura inainte sa se asigure ca nu e vreun radar. personal am renuntat la motoare de viteza, nu pentru ca sa "nu mai fac de ras" pe motociclisti care merg re
 10. observ ca deja stiai raspunsul singur dar mai racai un pic sa mai apara ceva prosti spuse.. merge cu distantiere. chiar se practica de producatori, am intalnit la mai multe feluri de furci, care pe din afara nu par sa aiba reglaj.
 11. fusei si ieri, sa-l mai chinui un pic pe domi. pana la urma ajunsei eu acasa inghetat mar.
 12. numai de curiozitate si tot vin sa ma dau o data (atat cat se poate cu un dominator). spune doar cam pe cand este urmatoarea intalnire (in weekend daca se poate). locul este pe la Gura Dobrogei mai la nord cumva? toate bune!
 13. uite acum mi-am dat seama ca marcat cu albastru pe harta ta sunt canale de irigatii.. de unde ai harta?
 14. macar am incercat. acum nu am timp dar voi da mai multe detalii. Fantana Mare de care vorbeam cu dealuri impadurite se afla in nordul judetului Constanta la granita cu jud Tulcea. si drumul de la ciucurova la macin e super. tinem legatura.
 15. nebunulee! da cine o sa te calareasca????
 16. cunosc multe locuri prin zona, mai poti sa vezi padurea de la Dumbraveni, rezervatia Hagieni (fosta crescatorie de vipere, dar unde eu nu am vazut nici un sharpe niciodata ) sau padurea de la fantana mare, de fapt e un podis urias cu vai blande si impadurite. recomand si am si cateva poze (in curand). --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 06:24 -------------
 17. Canionul vine din Bulgaria, intra in romania prin dreptul satului Coroana, se continua pe la Valcele, Cotul Vaii, Vartop, Albesti, rezervatia Hagieni, si continua spre mare prin lacul Limanu. are multe ramificatii care se infunda sau duc in Bulgaria. in Romania are o lungime de 20-30 km care poate fii batuta cu motorul. restul cu barca.. astazi, printre fulgi de zapada si vant rece am dat o tura pe unde noi cei din Mangalia ne organizam plimbarile si distractiile. asteptam zile insorite si mai multi participanti.
 18. -DINU

  Kawasaki EN500

  rezervorul are un singur perete. nu cred ca o sa mearga cu aer! apare si riscul sa il deformezi in alta parte (acolo unde peretele e drept) incearca sa incalzesti (usoara inrosire) locul unde e indoit in momentul cand bagi aer in el. incearca si ne spui si noua. atentie mare sa nu strici mai rau !
 19. -DINU

  Kawasaki EN500

  nu toate en sunt pe curea. eu am avut pe lant. cred ca poti pune lejer pinionul de angrenare curea pe motorul de gpz in locul pinionului de lant. dar avand in vedere ca motorul pe en este mai domolit decat pe gpz, si ala de gpz te tine o vesnicie, ar rezulta ca pe en te tzine o vesnicie si ceva.
 20. eu am reusit sa mai merg un an cu o baterie care parea moarta. am scurs tot acidul si am completat cu un soi de acid "flash" scria pe el, grecesc, in sticla la juma de litru si care scria pe el ca prelungeste durata bateriei daca completezi cu el. recomand.
 21. kernel justitiarul.. si cine e de vina ca este saracie in romania si oameni se uita mereu in portofelul gol la fel sa tst cu scuze de rigoare va rog !
 22. multzam frumos oameni buni! sanatate si voua
 23. haha!!! stai jane tu blat ca zic io la lume ca tre sa dai de baut ) mosuuuleeee, mosuuuleeeee!!!!
×
×
 • Create New...