LordRhadoo Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Sezon nou, topic nou! Am considerat ca nu are rost sa ramana discutiile de anul trecut ca sticky asa ca am deschis topic nou. Asa ca orice discutie despre intalnirea saptamanala o vom continua aici. Intalnirea saptamanala ramane ca si anul trecut : " La statuia lui Stefan cel Mare, adik langa catedrala,in fiecare joi seara la ora 19.00" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 sa va distrati fain joia eu pana pe 31 mai absentez joia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 dar de ce, andrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 DA, DE CE ANDREI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 As veni si eu da crek am cel mai mic motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Din pacate la ultima intalnire a avut loc un incident mai putin placut. Prietenii stii ce si cum. Take care my friends! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 o singura concluzie se poate trage..... trebuie mers mai incet in oras.... :-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 eu zic ca sunt de tras chiar mai multe concluzii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Mai iesiti joiA ? Da ce sa intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 nu s-a intamplat nimic si normal ca iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 pentru cei care nu au reusit sa ajunga la intalnirea de sapt asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 ce tare e prima poza ... numai numere , dar din pacate nu e si al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Lasa Bogdanele ca o sa fie si BC 12 ZXR in curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 mai degraba 80 vfr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Night Ridder Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 ma da vati adunat oleaca io am lucrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Joia viitoare din nou!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 si joia viitoare...dar si joia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Night Ridder Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 (editat) Super tare Ne vedem maiine Sper in numar la fel de mare Editat Mai 16, 2007 de Night Ridder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Joia viitoare sper sa vin si eu, daca ma primiti. Nu stiam de ce se aduca una mare gramada de motoare super la calul lui stefan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Ramane azi la orele 19:00?? Sper sa nu ploua!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 ramane man... eu zic ca daca va ploua.... sa ne intlnim la casa aia de pe colt. tot timpul uit. bristo casa sau cum se chiama. direct la suc. daca nu ploua.... ne vedem la statuie. parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 A cam plouat vroiam sa trec si io peacolo da am vazut ce era pe cer ceva negru si am zis ca da si cu gheata . Am vazut ca erati ceva oameni peacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Super marfa aseara...inclusiv plimbarea pana la han... Imi pare rau ca nu m-am mai intors la BAR dar cand am ajuns in fata blocului a inceput sa ploua bine si n-am mai putut sa ma intorc... Oricum.. MAI VREAU!!! Mi-a facut placere sa va cunosc, inca tre sa stau sa ma gandesc care si cum sunteti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate