Jump to content

LeoBadBoy

Membru
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

About LeoBadBoy

 • Rank
  THE ORIGINAL MOTHERFUCKER

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=396342&st=0&start=0
 • Yahoo
  leobadboy4life

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focsani
 • Carnet moto din
  2005
 • Motocicleta
  Transalp 600 promotie '94
 • Club
  ROAD EAGLES , FOCSANGELES

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  '07 - Bandit 600'06-'09- Virago 750
 • Interests
  STAYING ALIVE !!!
 1. LeoBadBoy

  La Multi Ani!

  Sărbători fericite tuturor !
 2. Nu ai înțeles nimic și nici nu o să înțelegi vreodată pentru că ești mai prost decât puiul de măgar. Grijă mare la traversare să nu te calce avionul și succes în afaceri !
 3. Trăi-ți-ar familia ta, faci forumul exact după chipul și asemănarea ta, adică varză ! Dă-te și tu jos de pe cal când îți vine câte o idee de-asta genială și vrei să ne-o împărtășești și nouă muritorilor ! Uite numai aici 3 topicuri cu aceeași temă: /index.php?/topic/137576-barloguri-pentru-iarna/ /index.php?/topic/240100-caut-garaj/ /index.php?/topic/541542-garaj-pentru-motociclete/ Dacă eram moderator te ștergeam de te puneam să mai aduci postări de acasă !
 4. Din păcate, varianta on-line a articolului a fost rapid corectată aÂşă că linkul nu mai duce acum decât la articolul anost din MDV fără comentariul respectiv. Rămâne memorabilă totuÂşi sintagma (Âştearsă acum) ,,depistat la volanul unei motociclete " !
 5. http://www.monitorulvn.ro/articole/baut-si-fara-permis-pe-motocicleta-furata_2_116533.html Alte cuvinte ,,e" de prisos !
 6. Cunosc doi oameni în oraÂşul ăsta în care, la reparat fiare, am bază mai mult decât în "mecanicii" de reprezentanțe. Romică e unul dintre ei.
 7. LeoBadBoy

  Accidente

  ÎnsănătoÂşire grabnică cu cât mai puține sechele ! Iar despre cei care încă nu au înțeles că rularea pe mai puține roți decât are vehiculul specificat în fiÂşa tehnică este grav dăunătoare sănătății, pot să spun că nu mă încearcă nici milă, nici regrete, nici compasiune ! Multă sănătate tuturor Âşi nu numai la oase ci Âşi la mansardă !
 8. LeoBadBoy

  Accidente

  http://www.monitorulvn.ro/articole/accident-de-motocicleta-soldat-cu-trei-victime_2_113689.html Știe cineva mai mult ?
 9. Mâine seară ar trebui să se tragă majoritatea concluziilor. Până atunci aÂşteptăm să aflăm locația Âşi ora. Annuntio vobis gaudium magnum: Habemus Papam! Eminentissimum ac reverendissimum Dominum, Dominum Ilarie ! Inginerium sistemus Electricum Puiu Qui sibi nomen imposuit Misha !
 10. Se pare că nu e nimic grav. Omul e puțin Âşifonat dar cu siguranță îÂşi poate anunța singur familia despre incident. Îi doresc Âşedere cât mai scurtă la noi la spital.
 11. Frumoasă tura, frumoase locuri vizitate, interesantă experiență de viață. Mă declar posibil viitor couchsurfer ! Felicitări încă o dată !
 12. Cam asta este lista cu membrii Road Eagles ... Lista_membri.doc Să încercăm să contactăm pe cât mai mulți dintre cei de pe listă pentru întâlnirea de la ora 19.00.
 13. Să zicem joi-4 august ca să nu fie nici prea repede Âşi nici să nu ne prindă week-endul. Să zicem Extrem pentru că e mai aproape de unii dintre noi, e terasa mare Âşi ... au mereu bere rece. Să zicem 19.00 ?!? Dacă se mai aprobă în scurt de către alți 4-5 membri, rămâne stabilit. În caz că se aprobă, transmiteți din gură-n gură ca bolile din dos în ... ciocan !
 14. Cu riscul de a rasoli topicul dând peste cap firul epic al acestei poveÂşti, cu regretul că încă n-am apucat să fac un transplant de organe Transalp-Transalp dar cu bucuria revederii unui băiat numai inimă Âşi boaÂşe, postez. 29.07.2011, orele doiÂşpce trecute fix .... O arătare ... În lipsă de pâine Âşi sare ... ... un iaurt rece made in romania apreciat la adevărata lui valoare ! O primire bărbătească pentru Misha pe care străinătățile l-au transformat într-o combinație de Conan Barbarul/miner chilian blocat în subteran /căinele-Âşef Borcea bronzat după ochelari ... Cam atât de la noi, mai mult de la domnul .... Misha. P.S.: Îmi cer scuze pentru calitatea fotografiilor dar de data asta n-am avut la îndemână decât un Nikon !
×
×
 • Create New...