Sari la conținut

sulta_00

Membru
  • Număr conținut

    199
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.pemotor.webs.com
  • Yahoo
    sulta_00

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    V-Strom DL650
  • Numar Moto
    B - JET

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ER-5 , CBR F4i

Vizitatori Recenți Profil

1.146 citiri profil

sulta_00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut Sergiu, traiesc dar am sa ma simt si mai "viu" cand o sa am motor poate stabilm o plimbare sa fac "rodaj-ul"
  2. Va salut! Am vandut DL650-ul din 2005 acum o luna, iar dupa multe calcule am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa imi iau moto nou. Asa ca un DL650 2018 Galben este deja in drum spre Romania..uhu..primul moto nou! Acum am inceput comenzile de accesorii - cutii/ suporti/ tank bag/ parbriz mai inalt / crashbar Kappa...etc. Si am ajuns la cric central si la skidplate, care vreau sa le iau de la Cosmo din Grecia. Cam aici am gasit cel mai ok pret/calitate/cum arata/ review-uri bune, mai aveti alta idee daca pot gasi ceva mai ok la pretul asta? - cric-ul central este 100 Eur, am avut la motorul vechi cric central si chiar vreau si la cel nou. - skidplate-ul este 90 Eur (otel) sau 110 Eur (aluminiu), si aici intervine intrebarea de care sa iau? - transport-ul vad ca este cam 30 Eur pentru cele 2. Skidplate-ul de la Cosmo are urmatoarea descriere: "1) steel 3mm belly and aluminum 2mm sides aprox. 4.5kg. 2) aluminum 3mm belly and 2mm sides aprox. 1,7kg. The skidplate needs engine guards to be installed. It is compatible with GIVI, Kappa and Heed engine guards. For off road use I suggest the steel one. It is heavier than the aluminum one but will bear all kind of terrains. Both are power painted in matte black. " Ideea este ca eu merg 90-95% pe asfalt, restul fiind ceva drumuri pietruite, adica fara offroad serios. Vreau skidplate in ideea ca mai protejeaza motorul de pietre sarite, de gropi mai adanci..etc.. si il mai iau si pentru estetica deoarece pentru mine motorul arata ca fiind "incomplet" fara unul As tinde spre aluminiu deoarece este mai usor (desi mai dau jos 2.8kg si tot aia este , am de unde sa dau jos ), dar imi este ca daca iau o groapa cu el sau o bordura sa nu se strambe prea tare si sa trebuiasca sa stau sa il indrept, se cojeste probabil vopseaua si este mai greu de revopsit. Asa cu otel-ul fiind mai rezistent, chiar daca sare vopseaua de pe el...etc...pot sa il revopsesc usor cu un spray. Care este parerea voastra? Cei care mai aveti skidplate luat de la Cosmo (sau altele) le aveti de otel/aluminiu? Multumesc, Suta
  3. Salut, eu am luat de aici: http://www.heed.com.pl/index.php/en/crash-bars-heed-dl-650-v-strom Am facut direct transfer in contul lor bancar si totul a fost ok. Au si magazin pe eBay unde poti efectua plata prin PayPal. Pana acum nu am avut contact cu asfaltul, dar pare facut sa reziste. Poti sa mai cauti pe net review-uri. O seara buna.
  4. Salut, multumesc pentru saua de V-Strom, imi place cum a iesit...asa arata pe motor. Sanatate.
  5. Salutare, Vreau sa imi iau suport pentru sidecase + sidecaseuri pentru al meu V-Strom din 2005. Nu prea m-am interesat de acest subiect pana acum asa ca am ceva intrebari: - am vazut ca majoritatea aveti sistemul de prindere de la Givi PL532 cu Monokey, sunteti multumiti? pareri despre alte sisteme de prindere? - referitor la sidecase-uri sunt interesante cele de la Givi E21N, la pret bun sunt pe fc-moto dar momentan nu le mai au in stoc. - alte sidecaseuri am mai vazut la louis, de la Moto Detail, ce parere aveti de ele? Alte locuri de unde as putea sa iau la preturi ok? Sau daca are cineva de vanzare..va rog sa ma anuntati. Multumesc anticipat de raspunsuri. Sulta.
  6. si eu un DL 650, mai trebuie sa pun un plin facut acum 2 saptamani si un schimb de ulei facut ieri https://www.spritmonitor.de/en/detail/647840.html
  7. Salut, in weekendul acesta este Salonul Auto-Moto in Piata Constitutiei din Bucuresti. Am inteles ca pentru motociclisti este intrarea libera. Merge cineva? Eu as vrea sa trec sambata pe acolo. http://www.sam.ro/Atractii-pentru-motociclisti
  8. Uite ca cei de la e-mag au bagat si produse auto si am gasit becurile -http://m.emag.ro/set-2-becuri-auto-far-halogen-osram-h4-night-breaker-unlimited-12v-55w-64193nbu-duobox/pd/D23RLBBBM/ Au pret de 76 lei...daca cumperi peste 90 lei ai si transportul gratuit. » Post actualizat in 30 Jul 2014 08:18 Apropo...daca tot suntem la capitolul becuri...am descoperit aseara ca am becul de la numar ars si vreau sa il schimb. Are soclu W5W? Adica sunt bune ASTEA?
  9. Salut Ovy, eu vreau sa merg la intrunirea de la Hunedoara. Plec din Bucuresti, insa nu stiu inca daca plec de Vineri, dupa birou, sau Sambata dimineata. Dupa intrunire am sa fac o vacanta de 2 saptamani pe motor, inca nu stiu traseul , iar la intoarcere am sa ma opresc la intrunirea Moto Camp din Loc. Eselnita- jud Mehedinti - 22/24.08.
  10. Da asa este - am dat 1150Ron fata/spate + ventile de aluminiu la 90grade(27 lei bucata) + montat si echilibrat la ei. au dot 11/2014 si sunt facute in Germania.
  11. Va salut dragi posesori de V-Strom...si eu m-am alaturat grupului vostru cu un DL650 si vroiam sa ii multumesc lui Fabio ca mi-a pus la punct motocicleta din punct de vedere tehnic/consumabile. Acum a fost incaltata si cu un set nou de Tourance-uri Next, iar la urmatorul salariu urmeaza un parbriz touring + un topcase si poate...poate un set de crash bars daca gasesc ceva la pret bun. @ivanp - am vazut ca tu ai un parbriz MRA - imi poti trimite ceva poze cu el? iti trimit pe pm adresa de mail.
  12. Dragi colegi de forum ...vreau sa ma alatur si eu grupului de VFRisti si sa imi iau un VFR - inca nu sunt hotarat daca 5th gen sau 6th gen...stiu care sunt diferentele intre cele 2, dar nu stiu daca merita diferenta de pret intre cele 2. Oricum ma intereseaza daca stiti si voi ceva motociclete la vanzare...acum tot ce se afla pe forum si bikeshop le stiu..insa nu am gasit inca ceva care sa imi placa si la un pret ok. astept sa imi ziceti daca stiti motoare de vanzare care inca nu au postate anunturi. Multumesc.
  13. Sanatate si La Multi Ani. Cine il stie pe Bugnar Alexandru (sta pe Cal. Ferentari) - detine un Suzuki SV650 albastru cu numar B-600-TOY.....sa il anuntati ca talonul lui de la mobra este la taxe si impozite sector 5 - P-TA NATIUNILOR UNITE NR. 3-5. Am avut azi drum pe acolo si am zis ca poate il ajutam pe om.
  14. La mine am gasit problema si am rezolvat. La mufa principala ce facea legatura intre electrica motorului si electrica farurilor era un pin care nu intra corect in locul lui....astfel mergeam ce mergeam cu farurile ok...si de la vibratii facea scurt si se opreau farurile. Acum m-am asigurat ca pinul face conexiunea bine si totul este ok. Multumesc de sfaturi.
×
×
  • Creează nouă...