Sari la conținut

Sensei

Super Membru
  • Număr conținut

    562
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    B 60 TIJ

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Intruder M800 BMW K 1200 R

Sensei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sensei

    A Venit Fiara!

    Este si acela in ograda. Multumesc. Ne vedem in iunie. Multumesc pentru urari. Presupun ca de Land Cruiser zici, nu de FJ Cruiser. Modelul este LJ73, anul 1987, motor 2.4 Turbo Diesel. Recomand Pilot Power 2CT. Cand le-am schimbat cu altceva mi-am dat suturi in partile moi si mi-am promis sa nu mai fac astfel de prostii.
  2. Sensei

    A Venit Fiara!

    Uite un om care stie ce vorbeste. Respectele mele!
  3. Sensei

    A Venit Fiara!

    Te iau odata cu mine pe munte, cu batranica. Stam doua zile si dup-aia mai vorbim.
  4. Sensei

    A Venit Fiara!

    Balaurul s-a dat la schimb, ca bani nu prea are nimeni in ziua de azi. Locul lui in ograda a fost luat de frumoasa "pustoaica" de 25 de ani din poza. Bahsti bre, daca nu vrei sa pun o poza cu tine, distrandu-te la ultima petrecere. Momentan nu urmeaza nimic, deoarece n-am cum sa merg cu mobra decat in vacante sau unele weekend-uri (rare si alea), asa ca investitia nu-i rentabila. In viitor insa, ma gandesc la un 1600 GT, pe care sa-l iau si sa-l tin multi, multi ani.
  5. Sensei

    A Venit Fiara!

    Fiara mea a plecat spre alte meleaguri, unde sa-si invarta cardanul fericita. Una peste alta, am fost extrem de multumit de acest model, care "m-a dus si m-a plimbat si nu m-a accidentat" vreme de 5 ani. Ii doresc noului proprietar multi kilometri fara incidente, drumuri perfecte si numai politisti ingaduitori!
  6. Raducule, iarta-ne ca n-am putut face decat atat de putin pentru tine. Mai arunca-ti cate o privire in jos, din cand in cand, si vegheaza-ne drumurile. Te-om cinsti pentru asta cand ne-om revedea. Te pup, bre!
  7. Adresa este str. Vizantea nr. 9. Se merge pe Calea Giulesti, venind dinspre podul Grant, se trece de stadionul Giulesti, iar la a doua statie de tramvai, in dreptul refugiului, se face dreapta. Radu va fi acolo incepand cu aceasta dupa amiaza.
  8. Inmormantarea prietenului nostru va avea loc vineri, incepand cu ora 12:00. Il putem conduce pe ultimul drum asa cum i-a placut atat de mult sa traiasca, pe doua roti. Cei care vor si pot sa faca acest lucru sunt asteptati in parcarea hipermarketului Carrefour Orhideea, incepand cu ora 10:30. Plecarea catre locul slujbei va avea loc la ora 11:00. Rugamintea familiei este sa il insotim in tacere, fara a tura motoarele. Multumim tuturor.
  9. Ramas bun, prieten drag. Te rog nu uita, ai promis c-o sa ne bantui...
  10. Sensei

    Bumblebee

    Budd, acum am descoperit topicul tau. E frumos rau Bondarelul. Iti doresc sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de fiecare minut petrecut cu el! P.S: De multe ori m-am intrebat daca n-ar fi fost mai bine sa iau si eu carenata, insa de fiecare data m-am straduit sa ma conving ca am ales bine.
  11. Sensei

    A Venit Fiara!

    Ti-a placut! Recunoaste!
  12. Sensei

    A Venit Fiara!

    Iti cam place! Mesaj completat Balaurul a primit o baterie nou nouta, cu care toarce fericit. Nu vrea nimeni sa-l plimbe?
  13. Sensei

    A Venit Fiara!

    Cu placere, dar in weekendul asta n-am cum. Ramane sa ne auzim.
  14. M-ai strigat? On-topic: Drum bun Dane! Tine-te tare, cel putin ca pan-acum!
  15. Sensei

    A Venit Fiara!

    Daca se vinde, bine. Daca nu, iar bine. Si unui pusti de-ala de care zici tu oricum nu cred ca i-as vinde-o, din principiu.
×
×
  • Creează nouă...