Sari la conținut

esa

INACTIV
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://fotografii-de-nunta.com
  • Yahoo
    sirbucatalin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    GL 06 ZXA
  • Club
    ROAD EAGLES Focsani

esa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. casa de piatra frate Zozo...sa ne fiti sanatosi!!!
  2. Se stabileste ziua si ora decolarii? Personal pot pleca sambata dupa ora 13.00
  3. cine? unde? ...am auzit eu ca ne punem pe sprit! La multi ani bro!
  4. Sambata, dupa ce-l uraram pe proaspatul nostru insuratel, plecaram noi calare intr-o scurta dar placuta plimbare...
  5. Sunt pentru! Sambata asta nu am "examene", asa ca... de ce nu!
  6. Berbecu` saracu`! de stia el ce ajunge!
  7. Dupa cum probabil ati aflat, Lau, Lili, Lipo si Moldoveanca au profitat de saptamana sfanta si ploioasa si s-au napustit asupra meleagurilor patriei... Plictisiti de Focsani-Soveja-Focsani, am accelerat treptat catre Cazanele Mici si Mari cu o scurta ocolire pe la Sambata de Sus-Sibiu, astfel: Ziua 1: Luni, 28 aprilie 2008; Focsani-Nehoiu-Brasov-Fagaras-Sambata de Sus Multumim aici micilor nostri manelisti care au poluat fonic peisajul. Pentru ei, din partea motociclistilor... Ziua 2: Sambata de Sus-Sibiu-Hunedoara-Hateg-Caransebes-Baile Herculane Multumim cehilor pentru companie ...o adevarata lectie pentru cei ce vor sa calatoreasca pe motoare adevarate... Ziua 3: Baile Herculane-Orsova-Cazanele Dunarii-Orsova-Portile de fier-Orsova-Baile Herculane Fara cuvinte... Ziua 4: Baile Herculane-o mica "spirala" Atentie: inca mancam carne nu soia!... Bai termale in aer liber...cu siguranta o sa ne amintim mult timp de aici inainte...placut miros de sulf! Ziua 5: Baile Herculane-Tg. Jiu-Ramnicu Valcea-Curtea de Arges-Rucar 108 km intre Bai si Tg. Jiu pot concura usor pentru premiul I la categoria "Cel mai frumos drum din Romania" Ziua 6: Rucar-Brasov-Tg.Secuiesc-Ojdula-Tulnici Concluzie: NU treceti spre Ojdula pe ploaie, cu bagaje multe fara bere in bagaje... Greutatile au fost repede uitate la Galaciuc unde ne asteptau prietenii cu sprit, carnatii si voie buna! Ziua 7: Tulnici-Focsani Felicitari autoritatilor. Drum excelent. Votul nostru este asigurat!
  8. ...mai ales potrivirea cu porecla .."vaca"
  9. Din ultimele informatii, hotelul NU functioneaza pe perioada de iarna... si cum nu l-a incercat nimeni anul asta, spusele parintelui Ilarie sunt adevarate Succese!
  10. Salutare! Am vazut planurile voastre cu privire la expeditia in muntii Vrancei.. Pentru cei ce se intrebau daca exista posibilitatea de cazare in Soveja, raspunsul este: Hotel Zboina. Avand in vedere ca nu prea am auzit pe nimeni povestind de preturi si de conditii, va putem propune vila pe care grupul Road Eagles din Focsani o foloseste in astfel de scopuri. Pentru detalii: 0744-698653 Succese!
  11. Interesanta interventie! Pentru cei ce nu inteleg spusele lui nea Subaru, da! ne-am plimbat sambata de ne-au sfarait cauciucurile!
  12. esa

    Accident - Focsani

    Revin cu un aspect foarte interesant si mai ales ingrijorator. Ajuns la locul accidentului, "spectatorii", oameni respectabili "cu experienta" in ale volanului, invinuiau motociclistul: "ce cauta pe banda a 2-a???!!!...de ce nu mergea pe banda lui??!...l-a bagat in puscarie pe saracu` baietel !!" Dumnezeu sa-l odihneasca!
  13. esa

    Accident - Focsani

    Dumnezeu sa-l odihneasca! Monitorul de Vrancea: "...Dupa ce a strabatut traficul din Focsani, la cateva sute de metri de intersectia din Bariera Brailei, a intrat intr-un VW Golf, condus de Valentin Costache, 19 ani, care a schimbat directia de mers spre stanga fara sa se asigure corespunzator. Casca si bucatile de tabla au actionat ca o ghilotina pentru tanarul subofiter de la Penitenciarul Focsani, sectionandu-i acestuia gatul. Moartea a fost instantanee. Medicii si echipajul de la descarcerare, sositi la fata locului, nu au mai putut face nimic. Motocicleta Suzuki era prinsa intre fiarele contorsionate ala VW-lui, iar IONUT MUNTEANU, 30 ani, era mort pe carosabil. "Eu m-am uitat in oglinda cand am intors, dar nu l-am vazut venind. Ajunsesem pe cealalta directie de mers, cand am fost izbit de motociclist. Din tamponare, m-am rasturnat cu masina pe o parte", a spus, acuzand dureri de spate, soferul Valentin Costache. A lasat in urma sotia si doua fetite La fata locului au ajuns in scurt timp colegi ai subofiterului, acestora nevenindu-le sa creada ca IONUT a murit. "Avea motocicleta de vreo luna si jumatate. Era un baiat foarte de treaba, linistit si muncitor. A lasat in urma o sotie cu doua fetite mici. Cine poate sa le sune acum si sa le dea vestea?!", se intrebau colegii subofiterului. Politistii rutieri deplasati la fata locului, au stabilit, din primele cercetari, ca vina i-a apartinut soferului VW-lui, tanarul avand permisul de conducere obtinut nu de foarte mult timp, in Italia. "Soferul autoturismului nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers spre stanga. Acesta a patruns pe contrasens, in zona prevazuta cu marcaj axial dublu continuu, moment in care a taiat calea motociclistului. In urma impactului a rezultat decesul motociclistului IONUT MUNTEANU", a declarat inspectorul principal Adrian Ciuperca." Dumnezeu sa-l odihneasca Condoleante familiei
  14. Eu as putea completa cu urmatoarele: Daca esti din Galati, ca sa-ti usurezi traseul si sa ai parte de liniste, trebuie sa-ti faci mutatie in Focsani. Galati...fuck. Am bagat de carne in frigiderele celor de la inmatriculari din Galati, de nu ma mai tin buzunarele. Da. Ordonanta de guvern prevede eliberarea certificatului si al numarului dupa 2 ore de la depunerea dosarului. In Galati, care se doreste a fi stat in stat, nu au auzit de asa ceva. Dureaza cam o saptamana. Explicatia: "Suntem foarte ocupati"...INCOMPETENTI, as spune eu. Da-le D-ne putere ca sa poata ajunge la pensie!
×
×
  • Creează nouă...