Sari la conținut

guy_ana

Super Membra
  • Număr conținut

    543
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    dayanast@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1994
  • Motocicleta
    BMW, KTM
  • Numar Moto
    B71GUY, B72GUY
  • Club
    BktMW

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB 500, BMW F650
  • Interests
    Orice nu am descoperit inca

Vizitatori Recenți Profil

2.299 citiri profil

guy_ana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok, eu abia acum am vazut raspunsul, deci facem asa: ai PM cu numarul meu de telefon. Astept sa ma suni pana la 7, sa imi confirmi ca ai vazut raspunsul meu si atunci vin.
  2. Salut! Asi veni si eu daca mergeti. sambata sau duminica, cum va hotarati. Macar sa tina vremea cu noi!
  3. Salut! Nu e excursie, e de dupa excursie. WIMA Romania, Asociatia Femeilor Motocicliste din Romania are placerea sa va invite la prima petrecere marca fetelor pe doua roti. Pentru ca ne place sa iesim la ture, dar ne place sa si socializam. Duminica, 5 mai, asteptam baietii si fetele cu dor de duca sa isi incheie mini-vacanta la QP-Pub, unde sa ne cunoasteti si sa va cunoastem!
  4. Faina tura si faina naratiunea! Respect! » Post actualizat in 22 Jun 2017 20:29 PS Stiu ca e greu sa postezi asa mult, dar ai lasat povestea exact cand devenea mai interesanta.....
  5. Asa sa te auda cel mare si cel bun!
  6. Tocmai aveam nevoie de ceva sa ma inveselaeasca. Din pacate se mai adevereste inca o data: eu nu am fost in aceeasi tura cu voi
  7. Multumesc, am rezolvat.... Sper. Nu e pana, e valva. Dar am gasit si o camera noua, de backup.
  8. Salutare! Am ramas in pana in Miercurea Ciuc. Adica am facut pana. Cred ca trebuie sa schimb camera spate. Stie cineva un magazin de unde sa pot cumpara una de 18? Sau un service. Sau orice. Dimineata trebuie sa rezolv, ca poate asa mai ajung si eu la MAN..... Multumesc anticipat.
  9. Te-ai prins ca nu ma prind. Mai bine zi-ne!
  10. ERU, chiar crezi ca nu ne-am gandit? Eu, care sunt mare colectionara de "trofee" imposibile din excursii, chiar mi-am cheltuit 10 secunde cu gandul asta...... Dar aveau 10 kile si m-ar fi intepat in popou cand mergeam in picioare x numarul de genoflexiuni pe care le faci intr-o zi de mers..... imagineaza-ti cam cum ar fi stat treaba!
  11. Stai ca m-ai pierdut: cum a ajuns Liam in Murghab? Eu intelesesem ca treaba se rezolvase in Karakul. Si nu vreau sa iti stric povestea, dar cum s-a reunit cu mobra? I-au adus-o la Murghab, sau s-a intors? Cat despre hotel- am stat si noi acolo, dar noua ni s-a parut lux, dupa ce nu mai dormisem intr-un pat de ceva vreme, plus lipsa dusului & co. Dar, ce-i drept, nu am avut parte de motociclistii de lux, ca sigur am fi gandit si noi altfel. Apropos, de unde aparusera, ca din nord nu veneau, i-am fi vazut si noi. Cat despre rusii aia, sa ma traznasca: exista BMWee si la ei? N-asi fi crezut daca imi povesteai! ;-)
  12. Bine baieti! Filmuletul ala ma face sa cred ca v-ati distrat de minune, chiar si in munti. Nici macar pe stradute de oras sa nu poti merge decat in picioare, e adventure la maxim. Si apropos de film. Am inteles care e numarul ideal de oameni intr-un grup in Maroc: 9. Unul conduce, patru imping. Dupa care e nevoie de un alt grup de patru la schimb, dupa ce s-au epuizat primii. ;-)
  13. Radu, m-am prins cum e cu pozele. Daca le pui direct pe motociclism, nu mai ai limita de numar.
×
×
  • Creează nouă...