Sari la conținut

Omen_CJ

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    Părți... În curand
  • Motocicleta
    În plan

Omen_CJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Raționamentul tău este sănătos. Bugetul meu e 3000 + 1... 2 sute dacă e nevoie.Și mi-aș dori să nu fie neagră dacă e posibil. Aș rămâne totuși la transmisie pe cardan și la bugetul meu n-am găsit ceva să-mi placă înafară de unul frumos de la Motomus, doar că e '93. Drag Star-ul găsit de mine e Classic, roată groasă și pe față, aripi întregi f/s, culoarea potrivită.
  2. Mulțumesc pentru sfaturi. Dacă e posibil să dezvolți puțin. Faptul că e mai "puturos" ca alți frați mai mari din familia cruiser-lor nu mă deranjează pentru că eu încep de la 0 totul. De la 0.5 să zicem, m-am dat vreo 2 ore în total cu un R 1100 RS printr-o curte acum câțiva ani. Încet, cu treabă bună în viteza a-ntaia. E un monstru, puternic și greu, dar nu mi-a plăcut poziția deloc. Din ce considerente îmi sugerezi să mă orientez spre ceva mai mare? Putere, poziție, manevrabilitate, întreținere...? Eu am 1,83 și 100+.. 3...5...8, nu am reușit să schimb prefixul dar mă străduiesc. Puterea mică nu mă deranjează, cel puțin nu la început. Dacă mă poate ajuta să întru încet și temeinic în tainele motociclismului, nu mă deranjează. Recunosc că alegerea mea a fost făcută cu ochii și cu sufletul. M-am urcat pe un Drag Star 650 modelul european acum câțiva ani și pe un Harley Softail anul trecut. Dintre astea două mi-a plăcut mai mult pe Drag Star.
  3. Salutare tuturor. Sunt viitor începător așa că nu cunosc vreun salut specific motocicliștilor. Dacă exista vreunul vă rog atenționați-mă. Mă numesc Horațiu, am 44 de ani și sunt din Cluj. După mulți ani în care doar am tânjit după motociclete în sfârșit m-am hotărât să încep aventura. Tocami m-am interesat de ce am nevoie pentru a începe școala și de săptămâna viitoare încep demersurile. Dintotdeauna mi-au plăcut motocicliștii, am permis de 26 de ani și am înțeles foarte repede că în trafic motocicliștii și bicicliștii sunt cei mai expuși la... probleme... nu vreau să le spun altfel. Pe bicicletă am pățit-o și eu, pedalez de ceva ani și am avut destule probleme și din cauza mea dar cele mai multe din cauza unor șoferi care ori nu sunt atenți ori efectiv după părerea lor "două roti nu au ce cauta pe străzi". Primul meu contact cu o motocicletă "adevărată" a fost prin '91 când un vecin a reușit cumva să aducă din America un Indian, nu am idee ce model era, dar era foarte frumos. Sunetul motorului mi-a ridicat parul pe ceafă și am rămas cu gura căscată vreo... habar n-am cât timp. Acela a fost momentul când în sufletul meu s-a sădit idea că "de-asta vreau". Așadar.... După câțiva ani de cercetări am ajuns la concluzia ca bani de Indian nu am și Drag Star-ul este ceea ce vreau eu. Pentru început un 650 Classic. Orice fel de sfaturi, pro sau contra, sunt binevenite și vă mulțumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...