Sari la conținut

Emil-CBF600

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Emil-CBF600

  1. Salut, Am si eu o problema asemanatoare de acum 2 ani. Am un CBF 600s 2009 si ca un mare "mester" i-am facut si pus eu crash pad-uri doar ca prea industriale. Pe scurt am alunecat si sa infinpt in asfalt unul din ele si mi-a rupt urechea de prindere din motor (carter) de se vedea biela inauntru cum lucra. Au lipit-o baietii de la Kawa motors cu poxilina ceva. A tinul ea saraca dar a inceput sa scoata ulei pe acolo. Puteti sa imi recomandati si mie un sudor sau un atelier care sa sudeze. Ca in principiu ar trebui dat jos motorul desfacut + curatat +sudat . Am vazut in Anglia motor si ma gandeam daca e sa il schimb. Pretul motorului e acolo de vreo 400 lire. Voi ce imi recomandati?
  2. Salut, Am si eu o problema asemanatoare de acum 2 ani. Am un CBF 600s 2009 si ca un mare "mester" i-am facut si pus eu crash pad-uri doar ca prea industriale. Pe scurt am alunecat si sa infinpt in asfalt unul din ele si mi-a rupt urechea de prindere din motor (carter) de se vedea biela inauntru cum lucra. Au lipit-o baietii de la Kawa motors cu poxilina ceva. A tinul ea saraca dar a inceput sa scoata ulei pe acolo. Puteti sa imi recomandati si mie un sudor sau un atelier care sa sudeze. Ca in principiu ar trebui dat jos motorul desfacut + curatat +sudat . Am vazut in Anglia motor si ma gandeam daca e sa il schimb. Pretul motorului e acolo de vreo 400 lire. Voi ce imi recomandati?
  3. Salut, Am si eu un CBF 600 S 2009. Si am carena centrala fata chituita si ma gandeam sa o schimb aveti idee pe unde as gasii una? Multumesc mult
×
×
  • Creează nouă...