Sari la conținut

danIstrate

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danIstrate

  1. Salutari, "Redeschid" si eu topic-ul acesta. Eram in cautare de Fazer 8-uri dar din pacate nu mai am foarte multe optiuni, majoritatea s-au vandut pana am reusit sa vand si eu er6n-ul meu. Intamplarea face ca, atunci cand cautam fazer 8, mi-au fost sugerate FJR1300. Desi la inceput am strambat din nas, ca e "prea mare" ( ), ca x, ca y, a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult. Cred ca acum imi place mai mult decat fazer 8. Dar nu vreau sa imi iau motor doar dupa inima, ca sa zic asa. Vreau sa iau si cu cap. Asa ca vine intrebarea cea mai importanta pentru mine: Cat consuma in Bucuresti si cum / cat de usor va strecurati cu ea fara sidecase-uri ? Asta este singurul inconvenient care ma impiedica sa o iau, frica ca ma rupe la consum in Bucuresti. Si cum benzina e 7.8 lei / litru acum, cred ca e justificata Asadar, ii rog pe cei care circula cu ea in Bucuresti sa ma ajute si pe mine sa iau o decizie. Afara am inteles ca pe la 160 mananca 5-6. Eu nu planuiesc sa ating viteze d-astea de croaziera dar e bine de stiut. Multumesc anticipat !
  2. Are cineva cum sa ma ajute cu problema asta ? Sau pur si simplu, cand e rece afara, iau o surubelnita si invart de surubul ala pana urca la 2000 de ture ? Multumesc anticipat !
  3. @TNG Am inteles. Pai si poti sa imi recomanzi unde sa merg cu ea ? Si daca ai idee de un pret ? Eventual pe PM ca nu stiu daca e voie. Mersi frumos pentru ajutor.
  4. Salutari ! Eu cred ca am problema exact opusa pe care a avut-o colegul de a deschis topic-ul asta. La mine, dupa ce o pornesc, nu urca neam, cu toate ca relanti-ul e pus la aprox. 1300 de ture, cum e in carte. La mine sta la 1000, poate 1100 de ture la relanti pana se incalzeste. Ce am de facut ? Cum se face "reglajul" la reglajul acela ? ( scuzati-mi repetitia ). Motocicleta este un ER-6N din 2005/10, pe bord are 15.000 km. Multumesc frumos
×
×
  • Creează nouă...