Sari la conținut

Macinca Ionut

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Târgoviște, Dâmbovița

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Macinca Ionut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Greseala mea , voiam să zic limitate pentru A2 , nu doar limitate. Despre buget , cam 3000€ dar acum depinde si daca imi iau masina la 18 si ce masina iau , cu timpul se va schimba, nu cred ca e important bugetul , cel putin nu momentan pentru că mai e timp pana imi iau ceva. Ca buget de referință putem zice 4000€. Ca stil , pot zice ca imi plac toate , n-am probleme cu vreun fel , totuși as prefera ceva naked , poate ceva sport gen Yamaha R3.
  2. Va multumesc pentru răspunsuri, cel mai probabil voi alege in functie de cum ma voi simți eu pe o anumită motocicleta si in functie de buget, adică fac alegerea pe loc , când voi zice "pe asta o vreau". Legat de limitare , am vazut multe motociclete peste 70kw ca cică sunt limitate si sincer ma mira ca inca se mai "fabrica" anunturi de genu , https://a2bikes.co.uk acest site cred ca ma va ajuta sa aleg. Chopper-ele mi se par grele , cel putin alea mai mari , cele de 250-500 sunt mai usoare bănuiesc. Legat de ceva enduro, as vrea eu , mi se par foarte utile când vine vorba de drumurile astea , naveta si poate chiar fun, dar daca stiti vreun enduro cu șaua mai joasă de 82-83 cm sa imi spuneti si mie , deci la înălțimea mea nu stiu ce sa zic de first bike.
  3. Salutare , în tot acest timp , cu tot cu pandemia asta , am stat sa ma gandesc si am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa astept pana la 18 ani , sa dau de permisul B si apoi după ce capăt experienta cu traficul (cum ar zice unii sa fac km) sa dau si de A2 ,adică practic sa sar peste A1 (din diferite motive). Acum vin cu intrebarea , voi ce recomandați , motocicleta facuta pentru A2 sau o motocicleta mai mare si limitată pentru A2? ( motociclete care chiar se pot limita la A2)
×
×
  • Creează nouă...