Jump to content

ComyGM

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About ComyGM

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2019
 • Motocicleta
  Suzuki V-Strom 650 ABS - 2008
 • Numar Moto
  -
 • Club
  Ride & Ride

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Suzuki V-Strom 650 ABS - 2008 (cumparata in 2019)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Să mă scuze domnia voastră, E vina mea 100% atunci, am scris mai sus că încerc să mă corectez.
 2. Din păcate e o problemă care pornește din școală (cel puțin la mine). În primele 4 ore (la Adi Moto) nu ne-au lăsat să punem mâna pe frâna față. Și așa am ieșit din școală, obișnuiți să călcăm pe frâna spate mai mult, toți de acolo... Acum încerc să mă obișnuiesc să stau cu degetele pe frâna față și să o și folosesc.
 3. Review facut de fostul proprietar înainte să cumpăr eu mobra
 4. Suzuki V-Strom 650 - Complex Apusului, nou in peisaj (permis și moto de o luna) Daca iese cineva la niste plimbări lejere dați un semn.
 5. Don't overthink it. Just do it Mai poți să te și poziționezi cu toată moto sucita la 45° spre direcția spre de mers înainte să oprești. Îți va fi mult mai ușor la.plecare. Daca te simt chiar atât de nesigur, mai achita doua ore și mai așteaptă o săptămână. Până dai sala și până te programezi la examen mai ai timp
 6. E important sa fii relaxat, deși vei avea emoții la proba practică, cum probabil am avut toți. Eu am dat acum o luna, și da, traseul a fost ușor. Trebuie doar sa fii atent la trecerilor de pietoni, pentru că e posibil sa mergi cu "vedere de cal" daca vei fi un pic timorat, mai ales atenție sa nu îți apară pieton din stânga pe trecere. Nu te depunctează nimeni daca pui picioarele jos înainte să se oprească moto. Nu incerca sa o tii in echilibru singur la viteze mici sau pe.oprire la traseu. E important sa pui picioarele jos. Îți urăm multa bafta, va fi ok.
 7. Super, incerc și la.ei. Poți să faci o cerere de oferta la motor team, sinei îți dau pe mail.oferta de preț și codul pieselor de obicei. Nu reușesc să editez postarea de mai sus că sa nu spamez. @igi am comandat de pe autofarm. Mulțumesc mult, 687 Ron / bucata
 8. Mulțumesc mult, Am vorbit cu ei, au preturi foarte bune, pentru piesele OEM mai bune decât Motor Team (dealer-ul Suzuki).
 9. Salutare tuturor, Aveti idee pe unde as putea gasi un suport de maneta ambreiaj + maneta ambreiaj? Am incercat pe la dezmembrari pe OLX si nu am avut succes. Trebuie să cumpăr și discuri de frână pentru față... aveți vreo recomandare unde le-aș putea găsi la un raport bun calitate / preț? P.S. - DL650 2008 ABS
 10. Salutare tuturor, Oficial de câteva săptămâni sunt și eu deținător de V-Strom 650 - 2008 ABS (și de permis de anul ăsta ). Am ajuns la V-strom prin recomandarea instructorului moto (de la Adi-Moto) și pot să spun că nu regret nicio secundă. Se simte și merge extraordinar, aveam niște prostii în cap cu niște naked-uri mai scunde (hornet / gsr600 / er6n) dar mă bucur că nu mers pe variantele respective (in conditiile in care eu am 1.88 cm si 110 kg). Motorul e destul de umblat (e fosta motocicleta a lui Mihai Tica de la motorcycling.to). Am dus-o direct in service pentru schimb Kit Lant și probabil luna viitoare o să schimb și Throttle Position Sensor (moare motorul când scad brusc turatia pana pe la 1000 rpm, fostul proprietar spune că e de la TPS). Seeya!
×
×
 • Create New...