Sari la conținut

Bogdanlupea

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2019
  • Motocicleta
    Suzuki bandit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Bogdanlupea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Abia acum am constatat ca toba de pe motocicleta, toba cu care am cumoarato, nu este omologata, si face zgomot frumos, dar tare rau de tot. Pana acum nu m-a oprit nimeni, si am trecut pe langa politie de m-am saturat. Am un bandit de 600 din ‘98, si nu stiu cate mai au toba originala omologata, cert este ca eu nu am gasit sa cumpar.
  2. Am înteles. Multumesc! Am luat-o pentru sunetul mai silentioz la un pret de criza. nu da niciun calut , nimic. Deci, pentru sunet mai silentios si pret de criza!
  3. Ce nu știu eu este dacă pe cele omologate scrie ceva anume de o diferențiază de cele neomologate. spre exemplu, cea omologată suna mult mai tare , iar cea neomologata este mult mai silentioasă.
  4. Nu doresc să îi fac retur. Întrearea era alta, în contextul în care nu îi fac retur. Am intrebat fiindcă nu am gasit nimic legat de acest aspect pe internet. Merci!
  5. Salut! Mi-am cumpărat o tobă neomologată cu silincer, nouă(nu se specifica ca e sau nu neomologată, am aflat după ce am platito și am primit telefon de la firmă care mi-au spus acest detaliu). Întrebare: Ce se poate întampla nefiind omologată dar cu silincer , deci scoate zgomot mai mic decat cea veche omologata dar care facea zgomot imens? Multumesc!
  6. Eu am preferat sa folosesc spray dat fiind inceputurile mele in aceasta directie si prefer ceva sigur, apoi pe parcurs cand voi invata mai multe lucruri despre intretinere, voi putea alege ce sa folosesc si ce este mai bun pentru motorul meu. Drumul cunoscut e cel mai scurt, asa si cu aceste multe variante, ce cunosti e cel mai bine. In cazul meu, ce e special pentru o anumita parte a motocicletei, gata fabricat, prefer sa folosesc, pana cand voi intelege cum functioneaza anumite componente la care pe viitor ma voi baga sa le repar singur. multumesc de sfaturi, poate pare prea mult partea cu multumirile, dar m-ati scapat de o cheltuiala la mecanic si poate de mai multi bani pe care exista posibilitatea sa ma induca in eroare acea persoana pe care nu o cunoasteam. MULTUMESC!
  7. Salut tuturor. am reusit astazi sa degresez lantul sa il ung , cu solutii speciale, si se pare ca momentan nu se mai aude nici o bataie. Maine voi pleca la un drum de cativa km sa vad cum se prezinta si o sa scriu rezultatul. Va multumesc inca o data pentru sfaturi si va raman dator!!!! multumesc!
  8. Am priceput. Sunt bune de stiut toate astea, mai ales pentru incepatori ca mine, pentru a nu se panica dar nici nu a sta nepasatori si Doamne fereste sa se intample vreun accident. A fost folositoare si poveste ta, pentru mine , pentru ca m-a mai calmat. Merci!
  9. Merci. Nu stiam de acest mecanic. Probabil ca o sa apelez la el cat de curand. Multumesc frumos!
  10. Va multumesc frumos! Voi tine cont de tot ce mi-ati spus. Totul a fost de foarte mare ajutor si va voi tine la curent cu ce am rezolvat, cat am rezolvat, si/sau daca era defapt o alta problema mai grava. Multumesc inca o data! Sunt recunoscator!
  11. Ciudat si interesant este ca s-a intamplat efectiv deodata, inainte fara sa se auda nimic, absolut nimic. Sper sa fie de la lant, fiindca daca e altceva, am pus-o.
  12. O sa cumpar astazi un spray special pentru curatat lantul si sa vad daca va avea vreun efect. Merci frumos, la varianta asta nu ma gandisem!
×
×
  • Creează nouă...