Sari la conținut

Laurentiuftw

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focșani
  • Carnet moto din
    2019
  • Motocicleta
    Kawasaki gpz 500s

Laurentiuftw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Update: am dat bateria jos de pe gpz și nu este yuasa, asa cum am crezut(nu știu de ce mi s-a părut după partea de sus care era la vedere). Este o varta pe care scrie 2017 de fostul proprietar, deci 2 ani a ținut. Am pus-o pe redresor și am mai mers cu ea vreo 2 zile pana când s-a descarcat sub 11v, deci e buan de aruncat
  2. Despre aceasta baterie cu gel vorbeam mai sus, sub pretul celei cu acid: https://www.caranda.ro/en/product/baterie-moto-yucell-cu-gel-12v-14ah-yg14l-a2/ Nu cred ca cei de la Caranda ar vinde baterii no name, plus ca are si un an garantie. E o achizitie ok?
  3. Culmea e ca un Yuasa de 14 ah cu acid am gasit la 250 si una cu gel de la power road(asa scrie pe ea) la 200. E intradevar mai buna cea pe gel?
  4. Salut! Tocmai ce m-a lasat bateria la al meu Gpz500s(ca de obicei, te lasa cand ti-e lumea mai draga si departe de casa). Am avut pe ea o baterie Yuasa de 14ah cu acid si un prieten mi-a spus sa trec pe o baterie cu gel. Este ok sa fac asta? Vad ca au un curent de pornire mai mare astea pe gel si nu vreau sa stric ceva sau sa dau banii degeaba. Nu ma pricep deloc la baterii, e primul motor si invat pe parcurs si eu. Motorul este din 98'
  5. Revin cu cateva intrebari de incepator despre aceeasi motocicleta, sper sa gasesc raspunsuri la cei mai priceputi ca mine in ale mecanicii. 1) Cilindrul drept se incalzeste mai repede decat cel stang. Daca merg cu ea cativa km, ajung ambele la aceeasi temperatura, dar la pornire este o diferenta destul de mare. Am incercat sa desfac bujiile dar nu am avut o cheie speciala si am renuntat. In schimb, luleaua(asa cred ca se numeste) care intra in bujia stanga este topita, arsa in cap, cealalta arata ca noua. Sa schimb bujiile, asta o sa remedieze problema? 2) Motorul consuma putin ulei, nimic spectaculos, dar din cand in cand trebuie sa mai completez cam 100g. Se face de o segmentare? Motorul are 55k km? Cam cat costa operatinuea? Referitor la prima intrebare, motorul nu se comporta ca si cum ar avea vreo problema, trage bine, nu da in gat, porneste ok, tine relatinul. Nu stiu daca are releventa dar si toba stanga are sita rupta, da rateuri, influienteaza cu ceva arderea?
  6. Mulțumesc! Am de gând sa le pun la loc, dar nu stiam cât de importante sunt, gen dacă trece ceva pe acolo, ulei, răcire.
  7. Salut! Acum o săptămână am făcut reglajul la supape și am schimbat garnitura de la capacul de la motor pentru ca îmi pierdea ulei și când am montat totul la loc am uitat sa pun aceste 2 piese(poze). Am făcut cam 400km de atunci cu motocicleta și nu da semne ca ar fi vreo problema. Care credeți ca e rolul acestor piese? Trebuie sa desfac motorul urgent sa le pun la loc?
×
×
  • Creează nouă...