Sari la conținut

Lucian Radu

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2019
  • Motocicleta
    Honda Africa Twin AS
  • Numar Moto
    B669ROL
  • Club
    N/A

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CMX500, NC750X

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Lucian Radu's Achievements

  1. Din feedback l-ai transformat in telenovela. O persoana nemultumita o sa fie intotdeauna "mai vocala" atunci cand are ceva de spus. E ok, esti nemultumit, toti putem sa intelegem acest aspect. E dreptul tau sa fi nemultumit. Nimeni nu se asteapta ca Motologistic sa primeasca doar feedback-uri pozitive. Vorbeste cu Marcel, ca noi astia care-l cunoastem consideram ca e un om cu care poti discuta, si sigur o sa-ti returneze banii. Restul sunt detalii si situatii pe care noi, cei care urmarim ce se intampla pe aici, nu vrem sa le arbitram! Un an nou fericit, cu cat mai multi km pe doua roti!
  2. Mai 2020... client fericit => Marcel fericit... Septembrie 2022... Marcel suparat ca nebunul de client a facut retur dupa mai bine de 2 ani... pe motiv ca nu-i place motocicleta... Radem, glumim... dar NC-ul asta se vrea plimbat doar de YZU, in rest se incapataneaza sa nu se strice... Ca de obicei, servicii de calitate din partea lui Marcel, iar NC-ul a plecat de la Bucuresti la Oradea, sa bucure un incepator! Aparent este menirea acestui exemplar sa creasca increderea si experienta noilor motociclisti.
  3. Alta REBELA pe strazile din RO. Foarte frumos... o motocicleta distractiva... corecta... si fiabila.... HONDA-i HONDA... :))))))))))))))))))))
  4. Cred ca formularea este ceva de genul “lăsarea liberă în timpul conducerii a volanului, ghidonului sau a manetei de comanda a vehiculului” care evident lasa loc de interpretari... ambele maini sau doar una... anyway... E posibil sa ma insel (desi teoretic trebuie sa stim legislatia ca pe sfantul gral ca doar asa am primit permisul de conducere) si nici nu o sa caut acum prin legi si articole .
  5. NC750 cu DCT... cu mentiunea ca nu stiu din punct de vedere al legislatiei daca e ok. stiu ca e prevazut ca motociclistul sa aiba intotdeauna ambele maini pe ghidon... nu stiu daca sunt exceptii de la aceasta regula pentru persoanele cu handicap.
  6. Pogaci cu jumari?... ce vorbiti voi aici mai oameni buni... ? atarna greu pe caprele noastre... Creste consumul.... franare deficitara... aveti grija!
  7. Hai sa nu generalizam... ca exista si romani faini... esti unul dintre ei! Cum ar fi daca te-am baga in aceeasi oala? Drumuri bune sa ai... si sa faci cat mai multi romani fericiti! PS. sa-mi spui cand ajungi prin Bucale pentru geanta aia de scule de pus la furca.
  8. Marcel, anunta-ma te rog cand ai drum prin bucuresti... ca as incerca eu geanta de scule pe rebelul sotiei... poate arata bine! Multumesc, Lucian.
  9. "Fasolea" conteaza... e forba de microexpresie... daca vrem sa intelegem cu adevarat ce am trait in momentul receptionarii...
  10. Sa ma dau pe o roata... nu s-a intamplat... pentru ca nu ma pricep si nici nu e genul meu de motociclism. Dar... daca as fi stiut/dorit sigur as fi avut pe ce, pentru ca Marcel a facut tot ce a s-a putut ca sa imi primesc motocicleta repede, in siguranta si fara nici macar o urma in urma transportului. Pe Marcel il caracterizeaza profesionalismul, seriozitatea si implicarea. Intr-o singura expresie l-as numi WikiMotoMarcel. Este printre putinele persoane care fac ceva pozitiv pentru comunitatea moto din Romania Noi, beneficiarii serviciilor lui, putem sa-l sustinem prin seriozitatea noastra si prin impartasirea experientelor noastre, a.i. sa avem la cine sa mai apelam si alta data. Asfalt uscat, Lucian!
×
×
  • Creează nouă...