Sari la conținut

Africanul

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Africanul

  1. Acum 8 minute, Raoul766 a spus:

    Mersi fain!

    Cu placere!

    Acum 4 minute, Grigore1 a spus:

    Salutare din nou!  Ce asigurari medicale ai gasit mai serioase pentru Georgia si Armenia?  Pentru moto gen A24,, exista ceva?  Mulțumesc!

    Am avut de mult in Turcia niște probleme medicale și eram asigurat la Generali.Am fost foarte mulțumit de ei atat ca ajutor acolo in Turcia cât și in țara ca timp de despăgubire.De atunci fac asigurari de călătorie numai la ei și la Moto sincer nu am avut niciodată😀.

  2. Acum 54 minute, Raoul766 a spus:

    @Africanul poti sa imi spui te rog in ce perioada ai fost? Planuiesc si eu o tura prin Georgia dupa 20 septembrie si m-ar interesa cum e vremea in perioada aia pe acolo.

    Eu zic ca depinde de noroc,in 2017 am fost in Octombrie la inceput și vremea a fost decenta înspre frig.Pe Turcia la dus a fost foarteeeee cald,la întors a fost foarte frig.in Georgia a fost ok pot sa spun,doar la altitudine mare a fost mai frig,la Ushguli spre exemplu erau 2 grade și arată ca începe sa ningă in următoarele zile.In 2022 am fost la sfârșitul lui August începutul lui Septembrie și a fost cald peste tot.

  3. Acum 37 minute, bursyllac a spus:

    CPD-ul îl iei de la ACR? mai văzusem unii care ar fi făcut chipurile mai ieftin pe net, dar apoi citisem că aia ar fi fake și acum nu mai știu ce să cred.

    Îl iau de la ACR unde trebuie depusă și o garanție pana la revenirea in țara.Mai era posibilitatea sa fac un CPD la intrarea in Iran,acolo era fără garanție și puțin mai mică taxa,asta dacă se vizitează doar Iranul,dacă vrei sa treci in Pakistan își pierde valabilitatea.

  4. Acum 33 minute, Grigore1 a spus:

    Ce traseu ai avut? Ai cumva o lista de obiective?  o harta  cu ceea ce ai facut?    Pleci din nou in Georgia si Armenia ?

    In Georgia am intrat pe la Batumi după ce am traversat Bulgaria și Turcia și am mers către Mestia,de acolo am urcat la Ushguli pe drum de Off Road ușor dpmdv,de la Ushguli am coborât către Lentekhi,tot Off si apoi pe drum asfaltat spre Kutaisi și Tblisi.De la Tbilisi am mers la Gudauri ,înapoi la Tblisi si tot de la Tblisi am plecat către Omalo unde este un drum tot de Off de vreo 70 km parca.De la Omalo am plecat către Erevan,Geghard monastery și lacul Sevan.Cam pentru asta ne a ajuns timpul.Granița dintre Turcia și Armenia este închisă asa ca din Armenia trebuie sa intri înapoi in Georgia ca sa intri in Turcia.

    Da,anul asta plecam tot prin Turcia,Georgia,Armenia către Iran și Pakistan.

     

  5. Acum 12 ore, pierrotlefou a spus:

    Disponibil pentru împrospătarea informațiilor. Plus berea de rigoare. De data asta, la Csiki Sör :)))

    Improspatarea informatiilor?Acum cand nici macar nu se vede luminita de la capatul tunelului?Nu merge doar berea de rigoare?😄

  6. La 28.09.2021 la 20:06, RGY a spus:

    Salut, ai reusit sa faci excursia?

    Ma inteteseaza, daca ai reprogramat pt 2022.

    Razvan

    Salut,nu am reusit si la cum stau treburile pare ca nici 2022 nu ofera prea multa speranta.Dar cine stie,poate,poate

  7. Salutare,incerc sa ma organizez in septembrie pentru o tura de aproximativ  2 saptamani prin Georgia si Armenia.90% din traseu este pe asfalt si restul de 10 pe forestiere.

     Daca este cineva interesat astept un mesaj ca sa discutam mai multe.

    Din cei care au mai fost daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi(drumuri frumoase,locuri care nu trebuiesc ratate),ex. Ushguli,Gudauri,Omalo.

  8. Acum 5 ore, Djenavar a spus:

    Stii/stiti ff bine ca o doaga lipsa sau tot balerul/butoiul:)) considerau ca.i lipsea si lui Columb si lui Magelan si Copernic a aflat ca doagele pot sa arda, lasand gluma , motociclismul ests dmdvd cea ce.ti place -vrei sa faci 2000 km,vrei sa mergi pana.n Mongolia cu 1000 euro, vrei sa te dai pe o roata, vrei sa faci 100km/zi, si 8n plus cred ca intotdeauna avem nevoie de o mica provocare, ceva de atins/ajuns

    Foarte bine zici

  9. 1 oră în urmă, Nguyen a spus:

     

    E o suma corecta, intr-o astfel de calatorie trebuie sa ai bani la tine. Daca esti sarac te limitezi la Romania.

    Am facut in 2019 o tura prin Europa+Maroc de 18000 km,45 zile si bugetul nu a ajuns la 10000 euro.In bugetul asta este inclus si biletul de avion al sotiei care m a insotit timp de 10 zile in Maroc,ferry Spania-Maroc,Franta-Anglia,Anglia-Isle of Man.

    Deci eu zic ca nu e deloc corecta suma.

  10.   Salutare, in luna mai 2020 ma gandesc sa fac o plimbare mai lunga.Este vorba de un traseu care sa treaca prin stan-uri in drum spre Mongolia si cu intoarcere prin Rusia.Mi ar prinde bine un partener de drum deoarece ar fi prima calatorie mai lunga in care plec singur si ca sa fiu sincer imi este cam teama.Daca este cineva interesat eu am cam doua luni la dispozitie,cu o mica posibilitate de prelungire.Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi (traseu,drumuri si locuri care nu trebuiesc ratate,vize si orice alte chestii)va sunt recunoscator.

      

         

  11. A fost doar o gluma cu o luna de zile,sa o faci asa repede daca se poate, nu este decat pentru un record sau ceva de genul.In mare parte ai dreptate,trebuie ceva pregatiri dar nu exagerat,sunt multi care au fost in mongolia si retur,unii mai pregatiti,altii mai putin pregatiti,cred ca mai depinde si de noroc.Din mongolia pana la vladivostok mai e un fleac 😁 in jur de 4000 de km

  12. Acum 11 ore, Silver Arrow a spus:

     

    Sunt convins ca ai vazut genul acesta de filmulete pe Youtube. Unde iti poti face o idee despre notiunea ruseasca de drum.

    Sper ca stii ceva rusa. Avand in vedere pe unde vei ajunge.

     

    Acest gen de calatorie zic eu ca ia mai mult de 6  luni pentru o planificare riguroasa. Si de antrenament fizic daca nu esti sportiv.


     

    Pai domnule,din filmuletul asta am inteles ca poate face plimbarea intr o luna,12 zile dus-12 intors si 6 zile acolo.De ce spui tu 6 luni?😉

×
×
  • Creează nouă...