Sari la conținut

Africanul

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Crf 1000
  • Numar Moto
    Rosu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    600rr,gsxr750,gsxr1000,burgman 400

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Africanul's Achievements

  1. Cu placere! Am avut de mult in Turcia niște probleme medicale și eram asigurat la Generali.Am fost foarte mulțumit de ei atat ca ajutor acolo in Turcia cât și in țara ca timp de despăgubire.De atunci fac asigurari de călătorie numai la ei și la Moto sincer nu am avut niciodată.
  2. Eu zic ca depinde de noroc,in 2017 am fost in Octombrie la inceput și vremea a fost decenta înspre frig.Pe Turcia la dus a fost foarteeeee cald,la întors a fost foarte frig.in Georgia a fost ok pot sa spun,doar la altitudine mare a fost mai frig,la Ushguli spre exemplu erau 2 grade și arată ca începe sa ningă in următoarele zile.In 2022 am fost la sfârșitul lui August începutul lui Septembrie și a fost cald peste tot.
  3. Îl iau de la ACR unde trebuie depusă și o garanție pana la revenirea in țara.Mai era posibilitatea sa fac un CPD la intrarea in Iran,acolo era fără garanție și puțin mai mică taxa,asta dacă se vizitează doar Iranul,dacă vrei sa treci in Pakistan își pierde valabilitatea.
  4. 100% poti intra și cu motociclete care au cilindree mai mare. Din păcate pare ca nu merge sa intri fără CPD,am tot incercat sa caut variante dar cel puțin eu nu am gasit
  5. Chiar a fost o ieșire super reușită 🫡
  6. In Georgia am intrat pe la Batumi după ce am traversat Bulgaria și Turcia și am mers către Mestia,de acolo am urcat la Ushguli pe drum de Off Road ușor dpmdv,de la Ushguli am coborât către Lentekhi,tot Off si apoi pe drum asfaltat spre Kutaisi și Tblisi.De la Tbilisi am mers la Gudauri ,înapoi la Tblisi si tot de la Tblisi am plecat către Omalo unde este un drum tot de Off de vreo 70 km parca.De la Omalo am plecat către Erevan,Geghard monastery și lacul Sevan.Cam pentru asta ne a ajuns timpul.Granița dintre Turcia și Armenia este închisă asa ca din Armenia trebuie sa intri înapoi in Georgia ca sa intri in Turcia. Da,anul asta plecam tot prin Turcia,Georgia,Armenia către Iran și Pakistan.
  7. Nu prea ma pricep la povesti dar dacă ai ceva întrebări îți răspund cu placere.Eu plec și la sfârșitul lunii august.
  8. Improspatarea informatiilor?Acum cand nici macar nu se vede luminita de la capatul tunelului?Nu merge doar berea de rigoare?
  9. Salut,nu am reusit si la cum stau treburile pare ca nici 2022 nu ofera prea multa speranta.Dar cine stie,poate,poate
  10. Eu am vaccinul facut si din ce am inteles trebuie sa mai fac si un PCR si cam aia e,sper sa nu aiba dreptate amicul tau
  11. Salutare,incerc sa ma organizez in septembrie pentru o tura de aproximativ 2 saptamani prin Georgia si Armenia.90% din traseu este pe asfalt si restul de 10 pe forestiere. Daca este cineva interesat astept un mesaj ca sa discutam mai multe. Din cei care au mai fost daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi(drumuri frumoase,locuri care nu trebuiesc ratate),ex. Ushguli,Gudauri,Omalo.
×
×
  • Creează nouă...