Jump to content

Africanul

Membru
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Africanul

 1. Mda,aici era vorba de costuri am vazut,am comparat ca si preturi,si in europa clar sunt mai mari.Neprevazute pot sa apara oriunde,asta insemna ca nu mai iesim din casa?
 2. Am facut in 2019 o tura prin Europa+Maroc de 18000 km,45 zile si bugetul nu a ajuns la 10000 euro.In bugetul asta este inclus si biletul de avion al sotiei care m a insotit timp de 10 zile in Maroc,ferry Spania-Maroc,Franta-Anglia,Anglia-Isle of Man. Deci eu zic ca nu e deloc corecta suma.
 3. Hai ca se mai apropie bugetul,eu am zis maxim 5000euro
 4. 10000??? Nu e cam mult? Eu mi am facut alte socoteli.Nu prea corespund
 5. Bravo domnule,felicitari! Thassos in ianuarie,frumos,ai inceput anul bine.
 6. Asta incerc sa adun acum,ceva informatie si mult curaj ,sper sa l adun pe tot,asta daca nu reusesc sa gasesc partener de drum.
 7. Salutare, in luna mai 2020 ma gandesc sa fac o plimbare mai lunga.Este vorba de un traseu care sa treaca prin stan-uri in drum spre Mongolia si cu intoarcere prin Rusia.Mi ar prinde bine un partener de drum deoarece ar fi prima calatorie mai lunga in care plec singur si ca sa fiu sincer imi este cam teama.Daca este cineva interesat eu am cam doua luni la dispozitie,cu o mica posibilitate de prelungire.Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi (traseu,drumuri si locuri care nu trebuiesc ratate,vize si orice alte chestii)va sunt recunoscator.
 8. A fost doar o gluma cu o luna de zile,sa o faci asa repede daca se poate, nu este decat pentru un record sau ceva de genul.In mare parte ai dreptate,trebuie ceva pregatiri dar nu exagerat,sunt multi care au fost in mongolia si retur,unii mai pregatiti,altii mai putin pregatiti,cred ca mai depinde si de noroc.Din mongolia pana la vladivostok mai e un fleac in jur de 4000 de km
 9. Pai domnule,din filmuletul asta am inteles ca poate face plimbarea intr o luna,12 zile dus-12 intors si 6 zile acolo.De ce spui tu 6 luni?
 10. Nu este ferry pe 11-12 ianuarie din ce vad eu
 11. Salut,pe mine ma intereseza.in ce perioada?ce traseu?cat timp?
 12. Pleci in Dubai cu motoreta?care este traseul?
 13. Super,m am gandit si eu la Thassos,dar numai pentru 16-17,maine aflu sigur daca reusesc sa plec.
 14. Am vazut pe aici ca se vorbea de un anume Hossein din Iran care cica te poate ajuta sa fentezi cumva treaba asta cu carnet de passage,dar nu stiu cat de lagal este.Sti de el?
×
×
 • Create New...