Sari la conținut

Africanul

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Africanul

  1. Cu placere! Am avut de mult in Turcia niște probleme medicale și eram asigurat la Generali.Am fost foarte mulțumit de ei atat ca ajutor acolo in Turcia cât și in țara ca timp de despăgubire.De atunci fac asigurari de călătorie numai la ei și la Moto sincer nu am avut niciodată.
  2. Eu zic ca depinde de noroc,in 2017 am fost in Octombrie la inceput și vremea a fost decenta înspre frig.Pe Turcia la dus a fost foarteeeee cald,la întors a fost foarte frig.in Georgia a fost ok pot sa spun,doar la altitudine mare a fost mai frig,la Ushguli spre exemplu erau 2 grade și arată ca începe sa ningă in următoarele zile.In 2022 am fost la sfârșitul lui August începutul lui Septembrie și a fost cald peste tot.
  3. Îl iau de la ACR unde trebuie depusă și o garanție pana la revenirea in țara.Mai era posibilitatea sa fac un CPD la intrarea in Iran,acolo era fără garanție și puțin mai mică taxa,asta dacă se vizitează doar Iranul,dacă vrei sa treci in Pakistan își pierde valabilitatea.
  4. 100% poti intra și cu motociclete care au cilindree mai mare. Din păcate pare ca nu merge sa intri fără CPD,am tot incercat sa caut variante dar cel puțin eu nu am gasit
  5. Chiar a fost o ieșire super reușită 🫡
  6. In Georgia am intrat pe la Batumi după ce am traversat Bulgaria și Turcia și am mers către Mestia,de acolo am urcat la Ushguli pe drum de Off Road ușor dpmdv,de la Ushguli am coborât către Lentekhi,tot Off si apoi pe drum asfaltat spre Kutaisi și Tblisi.De la Tbilisi am mers la Gudauri ,înapoi la Tblisi si tot de la Tblisi am plecat către Omalo unde este un drum tot de Off de vreo 70 km parca.De la Omalo am plecat către Erevan,Geghard monastery și lacul Sevan.Cam pentru asta ne a ajuns timpul.Granița dintre Turcia și Armenia este închisă asa ca din Armenia trebuie sa intri înapoi in Georgia ca sa intri in Turcia. Da,anul asta plecam tot prin Turcia,Georgia,Armenia către Iran și Pakistan.
  7. Nu prea ma pricep la povesti dar dacă ai ceva întrebări îți răspund cu placere.Eu plec și la sfârșitul lunii august.
  8. Improspatarea informatiilor?Acum cand nici macar nu se vede luminita de la capatul tunelului?Nu merge doar berea de rigoare?
  9. Salut,nu am reusit si la cum stau treburile pare ca nici 2022 nu ofera prea multa speranta.Dar cine stie,poate,poate
  10. Eu am vaccinul facut si din ce am inteles trebuie sa mai fac si un PCR si cam aia e,sper sa nu aiba dreptate amicul tau
  11. Salutare,incerc sa ma organizez in septembrie pentru o tura de aproximativ 2 saptamani prin Georgia si Armenia.90% din traseu este pe asfalt si restul de 10 pe forestiere. Daca este cineva interesat astept un mesaj ca sa discutam mai multe. Din cei care au mai fost daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi(drumuri frumoase,locuri care nu trebuiesc ratate),ex. Ushguli,Gudauri,Omalo.
  12. Mda,aici era vorba de costuri am vazut,am comparat ca si preturi,si in europa clar sunt mai mari.Neprevazute pot sa apara oriunde,asta insemna ca nu mai iesim din casa?
  13. Am facut in 2019 o tura prin Europa+Maroc de 18000 km,45 zile si bugetul nu a ajuns la 10000 euro.In bugetul asta este inclus si biletul de avion al sotiei care m a insotit timp de 10 zile in Maroc,ferry Spania-Maroc,Franta-Anglia,Anglia-Isle of Man. Deci eu zic ca nu e deloc corecta suma.
  14. Hai ca se mai apropie bugetul,eu am zis maxim 5000euro
  15. 10000??? Nu e cam mult? Eu mi am facut alte socoteli.Nu prea corespund
  16. Bravo domnule,felicitari! Thassos in ianuarie,frumos,ai inceput anul bine.
  17. Asta incerc sa adun acum,ceva informatie si mult curaj ,sper sa l adun pe tot,asta daca nu reusesc sa gasesc partener de drum.
  18. Salutare, in luna mai 2020 ma gandesc sa fac o plimbare mai lunga.Este vorba de un traseu care sa treaca prin stan-uri in drum spre Mongolia si cu intoarcere prin Rusia.Mi ar prinde bine un partener de drum deoarece ar fi prima calatorie mai lunga in care plec singur si ca sa fiu sincer imi este cam teama.Daca este cineva interesat eu am cam doua luni la dispozitie,cu o mica posibilitate de prelungire.Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi (traseu,drumuri si locuri care nu trebuiesc ratate,vize si orice alte chestii)va sunt recunoscator.
  19. A fost doar o gluma cu o luna de zile,sa o faci asa repede daca se poate, nu este decat pentru un record sau ceva de genul.In mare parte ai dreptate,trebuie ceva pregatiri dar nu exagerat,sunt multi care au fost in mongolia si retur,unii mai pregatiti,altii mai putin pregatiti,cred ca mai depinde si de noroc.Din mongolia pana la vladivostok mai e un fleac in jur de 4000 de km
  20. Pai domnule,din filmuletul asta am inteles ca poate face plimbarea intr o luna,12 zile dus-12 intors si 6 zile acolo.De ce spui tu 6 luni?
×
×
  • Creează nouă...