Sari la conținut

mihai-mla

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bistrita
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    cross 250cc
  • Numar Moto
    Mla - 96

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mihai-mla's Achievements

  1. Tu sa iti vezi de treaba daca nu sti in ce tara am facut scoala si daca nu vrei sa ajuti
  2. Este al unui prieten, la cumparat de nou.a mers cu el 4 zile dupa care sa bagat intr-un sant cu el ..La reparat ,a plecat in State Si nu sa mai dat cu el.si de atunci sa mutat de 3 ori si nu mai stie unde a pus actele ,Si mi-a zis ca mil da mie daca am ce face cu el ..tot ce a gasit este ce-a ce am zis mai sus..motorul este nou /era)) are 400 km la bord ..Cam asta ii poveste .
  3. Hey.Intrebare daca stie cineva.Am un motor 125cc (tip sportiva) care a fost adus din strainatate de nou , mai exact ceva chinezesc lifan ,au fost scoase un set de numere rosi si facuta asigurarea in Ro in urma cu ceva ani..Intre timp sau pierdut actele la el (nustiu ce acte avea ).Acum mai am doar autorizatia de circulatie provizorie si asigurarea ,care au expirat(pe ele.sunt scrise tipul de motor.capacitate.nr de identificarr..etc).Unde trebuie sa merg sau cum pot face sa merg sa mi se faca din nou acte pe el? cum sa procedez in situatia asta?sa il readuc din nou pe strada legal??
  4. Hey o întrebare. urmează sa schimb tot cilindrul cu piston segmenti.. etc la un cross în 4t întrebarea este. ce ulei recomandați ca și vâscozitate. și cel mai imp cum se face corect rodajul sa nu fie probleme ulterior.. Mersi nimeni?
  5. Am reușit într-un final... sistemu de frâna dat jos , etrirul lasat în jos și tinut de vas și făcut pedale în timp ce completam în mod continu și desfacem aerisitorul din când în când.
  6. ii moale. destul de bleaga.. plăcuțele mișca când o acționez însă nu destul cât sa stringa discul
  7. ok. o sa încerc. și anunț dacă rezolv.. mersi
  8. și rezolvare ar fi luat etrirul jos și ținut cu aerisitorul în sus?
  9. o sa încerc sa vad și cu etrirul în mana. doar cu mana iam dat și rapid și lent dar. mai incef sa vad. frâna ii noua ma gândesc ca nu ii blocat
  10. îmi cer scuze.. nu mi-am dat seama
  11. cât trebuie sa aibă deschiderea fie ok? crossul este un xmoto 250 4t..nui chiar chiar dinala la 3000lei nou
  12. Hey echipa am și eu un cross 250 cc loncin .. am cumpărat acest cross de la cineva care a schimbat setul piston-segmenti-cilindru..etc..deci a fost cumpărat în rodaj , însă consuma ulei de când l-am luat. . acum l-am desfăcut eu sa vad daca nu cumva sa rupt ceva segment, însă totul este ok, la ochiul liber.. întrebare. segmenti ar fi de 65.5mm normal însă sunt tot pe acest model și de 66mm.. ii pot monta pe aceștia de 66mm în idea în care poate are cilindru ceva uzura, și sa nu mai consume ulei?..., ce sfaturi îmi dati sa îl pot face sa nu mai consume ulei? fără sa mai schimb iara tot setu
  13. Hey colegi.. am și eu o problema cu acest gen de frâna. nu reușesc sa fac sa functioneze. am încercat tot ce știam eu sa îl aerisesc. dacă îmi puteți da o mana de ajutor.( tot sistemul este nou.)
  14. a fost schimbat tot setul. piston cilindru. segmenți.. etc.. adica asa mi sa zis.. cilindrul se vede ca ii nou. și pistonul vechi îl avea în mașină fostu proprietar... când am luat motoru o zis ca ii in rodaj și sa nui dau în gura și asa
  15. Ii posibil sa fie rupt ceva în el sau asa? având în vedere ca a fost schimbat totul nou.. ma gândesc ca fiind schimbat de mecanic. omul o știut ce sa faca)) ce valoare trebuie sa aibă compresia mai exact?
×
×
  • Creează nouă...