Sari la conținut

Northern Light

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Northern Light

  1. Si azi, 29 iulie, se fac 5 (cinci!) ani de când Sabina nu s-a mai întors de pe mult-bătătoritul Siriu pe „miarul de o mie”, cum glumea ea, de care era atât de mândră. În schimb, se întorsese cu bine de doar 2 săptămâni din parcurgerea RGA (Route des Grandes Alpes), cu cele mai înalte și periculoase pasuri montane din Europa.... Ne este tare dor de ea și de poveștile ei din călătoriile pe 2 roți!
  2. No hard feelings, bine că ne-am lămurit, fiecare avem momentele noastre mai dificile... Da, într-adevăr, Sabina a avut un ghinion fantastic, pentru că bănuiesc că nu era prima curbă cu dublu apex pe care o întâlnea, bătuse Alpii și Dolomiții de mai multe ori, în timp, și doar ce se întorsese din Elveția-Austria, unde parcursese toată salba de passuri de mare înălțime, (RGA) și era f.bucuroasă. Și pe Cheia-Siriu fusese de multe ori. Chiar NU-mi pot explica ce s-a întâmplat atunci, îmi spusese de „n” ori că nu trebuie să frânezi brusc, mai ales în curbă, că uneori mai curând ieși din impas cu accelerația, decât cu frâna. Și mașina care i-a apărut în față chiar atunci... Și Salvarea care a venit f.târziu și fără dotări și personal... Și elicopterul care n-a fost chemat... Și toată înlănțuirea acelei zile fatale. Azi sunt 4 ani jumate...
  3. Scuze pentru „tutuire”! Credeam că aici se poate vorbi mai outside the box, dar dacă ne împiedicăm în formalisme...scuze din nou! Nu V-AM cerut în niciun fel să VĂ „dezvăluiți” și nici nu V-AM „interzis” nimic, doar V-AM întrebat în ce mod povestiți despre Sabina. Sunt cea mai bună prietenă a ei, mi-e dor de ea în fiecare zi, și voiam doar să știu cum își amintește lumea despre ea și despre personalitatea ei complexă, dublată de pasiunea pentru motociclism - curmată atât de timpuriu și nedrept... Atât. Fără niciun alt subtext sau intenție belicoasă. Cât despre „prezentare”, eu nu am nicio importanță, VĂ asigur, decât legat de Sabina. (Btw, uitându-mă la poza DUMNEAVOASTRĂ de avatar, n-aș zice că EU sunt „călărețul fără cap”... :)) Drumuri frumoase, uscate și virajate, în continuare!
  4. „O motocicletă mică și două mari”... Fragment din Cartea Sabinei despre una dintre întâlnirile cu Cristi Predoi. Acum două dintre cele 3 motociclete sunt parcate sub stele. Sub stelele de iulie...
  5. ”ca să le povestești despre Sabina”...în ce mod/din ce pdv?!
  6. Astăzi s-au împlinit 3 ani de la accidentul care a curmat viața și poveștile (cf. ”Poveștile unei motocicliste” - https://povestile-unei-motocicliste.blogspot.com) călătoarei neobosite și motociclistei pasionate Northern Freyja (Sabina) pe care unii dintre voi ați cunoscut-o personal, alții doar de pe forum. După ce a colindat jumătate din Europa pe motor, în cea mai mare parte singură, drumul arhicunoscut al Siriului, o clipă fatală, un ghinion teribil și sistemul medical de intervenție de urgență incompetent și ineficient au ”conlucrat” în mod tragic la încheierea destinului ei. Cei care ați cunoscut-o, păstrați-o în amintire și așezați alături un gând bun pentru tinerețea, pasiunea pentru motoare și sufletul ei frumos. Iar vouă, drumuri faine și virajate! Take good care, tomorrow is never promised...!
×
×
  • Creează nouă...