Jump to content

RandomName

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About RandomName

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am vrut sa i zic si eu ceva dar am zis ca nu merita, anyway seara faina :))
 2. Intr-adevar mai este un topic, uleiul nu a trebuit schimbat si doar adaugat iar filtrul este oarecum nou. Zgomotul se auzea de cand am cumparat-o asta fiind cam de pe 10 iulie anul asta doar ca acum am inceput sa il sesizez mai des. Jocul termic al supapelor nu a fost verificat.
 3. E din 99, am sa intreb prin comunitatea din oras.
 4. Vorbim despre un Virago de 125, am fost cu ea la mecanic si mi-a spus ca ar fi lantul de distributie, insa nu mi-a spus ce as putea face in privinta asta doar ca pot sa merg cu ea asa (nu cred ca e o idee buna sa imi fortez norocul).
 5. La turatie medie se aude un ticait, am inteles ca ar fi din cauza lantului de distributie. Se poate rezolva fara a desface motorul? Se rezolva daca schimb intinzatorul de lant?
 6. Cand motorul ruleaza la turatie medie se aude un ticait destul de puternic. M-am sfatuit cu niste prieteni care mi-au spus ca ar fi de la distributie. Eu ma gandeam ca s-ar putea sa fie de la intinzatorul de lant pentru distributie. Daca acesta ar fi cazul,trebuie schimbat intinzatorul sau se poate strange lantul in alt mod?
 7. Cum se verifica nivelul de ulei la un Virago de 125? Stiu ca motorul trebuie sa stea drept si sa te uiti pe gemuletul de la ulei dar daca o tin dreapta (90 de grade) nu se vede uleiul deloc, de abia pe la 60-70 de grade se vede clar. Procedez gresit?
 8. Pe anumite baterii AGM scrie clar sub un "WARNING" sa nu folosesti bateria fara sa o incarci 12 ore. Intrebarea mea este: Ce se intampla daca nu astepti 12 ore si o pui pe motocicleta dupa cam 20-30 min?
 9. Unu la mana am permis, doi la mana de unde sti tu daca am lacune practice si trei la mana stiu cum se penalizeaza, intrebarea mea era daca vor fi penalizati daca nu a fost politia acolo. cum zici tu, las-o asa ca m-am lamurit
 10. el are cocaina la poza de profil si il apuca ameteala de la actimel, hai ma lasa ce am eu la profil.. Alta varianta nu am, bun sfat! Am sa incerc pe viitor sa fac si chestia asta, multumesc pentru sfat!
 11. Soferii care nu semnalizeaza la timp ma deruteaza si astfel ajung sa intru in sensul giratoriu cu ei in carca. Sigur intrebarea a mai fost pusa, pot soferii sa fie penalizati daca politia nu a fost la fata locului si nu a avut loc vreun eveniment?
 12. Ok, mersi mult pentru cum ai explicat. Pai ce sa zic, ai dreptate.. am sa imi vad de treaba avand in vedere ca motorul e relativ ok si data viitoare daca o sa fie nevoie am sa fiu mai atent.
 13. Am fost imediat la politie si am declarat accidentul dar nu am primit nimic, nu mi s-a spus nimic. Ieri am fost pana la niste prieteni la service si au spus ca mecanic nu are nimic pentru ca am reusit sa il evit in mare parte, mi-au indreptat pedala de frana care era singura dauna vizibila si acum circul din nou (chestia asta s-a intamplat fara autorizatie). De la politie nu am mai auzit nimic iar daca merg la sectie refuza sa imi ofere orice informatie. Larg deschisi dar drumul ingust,vegetatia si masinile parcate iregulamentar nu ajuta.
 14. Stanga mea, dreapta lui. Am fost imediat la politie refuzand ingrijirile medicale si am dat o declaratie dar inca nu am primit nici o veste. As vrea sa merg cat mai de curand la service si sa o pun la punct chiar daca e pe banii mei dar nu stiu cum se rezolva cu autorizatia de la politie. Cam asa s-a intamplat, va rog sa imi iertati apucaturile de artist.
×
×
 • Create New...