Sari la conținut

AleXzpm

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AleXzpm

  1. @_Raul_ , pana la urma mi-am luat ceva de la revit " nova " ii spune. arata similar cu ce mi-ar aratat, doar ca mis e pare extrem de grea poate cand imi iau pentur la vara fac o alegere mai buna.
  2. ok. Eu cred ca gaura e prea mica, cred ca trebuie sa fie de 25% din suprafata la tub ala, dar mai bine incerci si vezi cum merge? Ce faci daca dai de o piatra care nu intra pe gaura?
  3. Misto, da cum prinzi teava de teava sa faci mai adanc?
  4. Cred ca amandoi au gresit, tipu' pare sa aiba viteza?
  5. Da, asta fac, le trimit inapoi. M, dar nu cred ca asta e problema, adica si degetul mic de la mana dreapta este la fel... si nu ajunge pana in capat de tot , o sa le returnez.
  6. https://www.revzilla.com/motorcycle/oxford-rp-3-20-short-gloves - astea sunt manusile pe care le am https://imgur.com/LL5Bjj0 - asa arata dupa 5 utilizari maximum au inceput sa se descoasa, atarna fire de peste tot. Ati patit ca ceva sa se descoasa asa repede?
  7. da, stiu de asta intreb, in canada astia au benzi de 4-5 cm in fata, albastre, doar ca ii faca mai vizibil. Pacat ca la noi nu merge.
  8. Salut, Vreau o haina de piele, nu neaparat 100% piele. M-am uitat la rev it Fargo, ignition 3 si nova vintage. Ca idee am un Husky svartiplen 401 - cel mai mult timp il pretrec prin bucuresti si ocazinal ceva soft enduro foarte soft - mai degraba trail. Nu sunt fan al vitezei. Ce sa imi iau? Nu trebuie sa fie neaparat din alea 3. Pielea de capra e ok ? Aveti alte sugestii? Multumesc
  9. am vazut tiruri care au led-uri pe ele, in legislatie vad ca nu e voie, de asta intrebam aici, poate aveti voi mai multa experienta cu chestiile astea. " Art 16. al (2) Se interzice montarea la moped a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare, decat cele omologate. "
  10. Salut, Stiti daca in romania avem voie sa punem o banda led albastra de maximum 5 cm pe mobra ? Multumesc!
  11. da cu inmatricularea ai dreptate, dar cartea aia de identitate, e inutil fara ea.
  12. inca nu am luat, prefer sa nu, negociem. Ca idee e vorba de Husqvarna svartpilen 401
  13. 5k eur - e un motor mic de incepatori, 400cc inteleg, o sa vorbesc cu ei sa cer mai multe explicatii.
  14. ideea e ca nu vreau sa fiu pacalit, nu-mi place, si cum nu stiu intreb. sincer ma asteaptam sa fie o chestie pe care ti-o da oricum, fara sa o platesti.
  15. da, ai dreptate, asta cu numere rosii pot sa o fac eu. Intrebarea mea ramane - Cartea de "identitate" pt motocicleta, pot sa o fac tot eu?
  16. nu, 125 eur cartea . si 300 RON nr rosii. hmm o sa incerc sa negociez
  17. Multumesc Razvan, acum inteleg. si per total, s-a meritat? Crezi ca se merita pentru 700 eur tva?
×
×
  • Creează nouă...