Jump to content

Dan Ny

Membru
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

About Dan Ny

 • Rank
  Începător

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Motocicleta
  Kawasaki ZZR

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ...

Recent Profile Visitors

1,139 profile views
 1. Acel ”grab rail”, se prinde în același loc unde ai avut placa pentru top-case. Nu necesită adaptări. Eventual, ca să acoperi acea porțiune, poți folosi și așa ceva: https://www.ebay.com/itm/US-STOCK-Fit-Kawasaki-2006-2011-ZZR1400-ZX-14R-ZX14-Seat-Cover-Seat-Cowl-Chrome/133103542840?hash=item1efd96e238:g:q4YAAOSwlvNc0OOf
 2. https://www.ebay.com/itm/GRAB-RAIL-KAWASAKI-ZZR-ZX-14-ABS-1400-2006-2011/402256175406?hash=item5da856212e:g:3wYAAOSwN1JetVmR
 3. Pfff, dar și voi acum bre exagerați oleacă...doriți banii înapoi! Ce tupeu......
 4. Printre marile legende ale motomondialului, piloți și oameni cu povești de viață incredibile, preferatul meu, Wayne Rainey.
 5. Personal îmi plac toate animalele. Nu am să înțeleg niciodată cum poți ”iubi” un câine, dar o pisică nu, dar mă rog, acest aspect face parte dintr-o altă discuție. Fiecare cu........................... Să revenim la oițele noastre și citesc că - :”nu suporta sa fie atins cand doarme, maraie foarte urat”. Mă întreb dacă ție ți-ar place să te scoale cineva din somn, când îți este lumea mai dragă. ”Cand mananca nu te poti apropia de el.” Păi își apără din instinct mâncarea, este așa greu de înțeles? Nu aș da o para chioară (vorba vine), pe un câine care nu ține cu dinții de mâncarea lui. Chestia cu ”furatul” o face și câinele meu, de aceea îi las niște rahaturi de jucării cauciucate cumpărate de la pet-shop, ba îl și ”cert rău” chipurile, când îmi fură acele jucării, astfel se simte el mulțumit și împlinit. Nu înțeleg treaba cu ”dominatul”, cu cine să fie ”masculul alfa” în toată tărășenia asta. Bre oameni buni, este un cățel de curte (apartament), mă rog, nu cred că participă pe la concursuri de dresaj, tras de sanie etc. , încât să ”meargă pe sârmă”, că așa vrea mușchiul meu.! Ce este așa greu să înțelegi că dacă se plictisește de mângâiat, păi lasă-l în pace. Folosești aici niște cuvinte precum ”transă”, ”ciudat”, dar......nu atacă pisicile, culmea! Eu unul înțeleg aici că ai un câine perfect NORMAL, iar singura problemă care pare a exista și trebuie investigată, este cea a învârtitului în jurul cozii. Nu toate situațiile în care câinele își mușcă coada se datorează obsesiei acestuia de a o prinde cu gura. Ar putea fi semnul unei game variate de probleme medicale. Mușcarea cozii ar putea avea o cauză externă, cum ar fi o alergie sau o infestare cu purici. De asemenea, poate fi provocată de ceva mai grav, cum ar fi o infecție a glandelor anale, ori o ruptură/ fractură a cozii. Mă întreb acum dacă ai fost vreodată cu el la un medic veterinar. ”Vindecare” scrii? Mno, io zâc să te vindeci tu, pentru că altfel zis, ai un cățel minunat și perfect normal!!
 6. Un cover, așa, că tot stăm în carantină. Albanezu' e dat naibii.
 7. Primul motor în anul 1977. Tatăl meu mi-a făcut cadou un Simson 1960, motor monocilindru de 250 cmc, 4 timpi, 4 viteze, transmisie cardan. Aveam doar 17 ani și a trebuit să aștept până să ies cu ea pe stradă. Timp de un an am chinuit vecinii dându-mă cu ea prin curte, uneori și cu toba scoasă (deh, eram copchil), ceea ce a pus capac.....mna, amintiri! Prima mașină în 1994, un VW Jetta 1988 modelul US, motor 1,8 cmc, injecție multi-punct.
 8. Offf....tare fain șade acolo X - 300. Câte amintiri, ce ani frumoși.
 9. Nu, nu este prima oară. Este o pisică sterilizată pe care o țin doar in casă. Ce e drept, de trei ani nu am fost cu ea la consult, deci nu faceți ca mine. Pisica după 7 ani, are nevoie de vizite regulate la veterinar, acesta fiind cel mai bun mod de a le menține sănătatea. Se pare că am aflat târziu..........
 10. Bună ziua iubitorilor de blănoși și nu numai... Vă rog, dacă aveți cunoștințe, să mă îndrumați spre un medic veterinar oncolog, în București. Curând, am descoperit la pisica mea, câțiva noduli în zona abdominală. Vineri am fost la medic, iar vestea pe care am primit-o a fost devastatoare pot spune.....cancer mamar, noduli 2 la număr în dimensiune de până în 1,5 cm. Nu mă așteptam, ținând cont de starea bună în care se afla blănoasa, scriu ”în care se afla” pentru că de când am adus-o de la veterinar, comportamentul ei s-a schimbat radical. A devenit apatică, nu se mai joacă, când o mângâi devine nervoasă, nu mai toarce, cu alte cuvinte am plecat cu o pisică și m-am întors cu alta, cu o totală altă atitudine. Parcă ar ști ce are, ori eu îi transmit starea. Curios este că medicul nu a propus de urgență o operație. De Vineri citesc incontinuu despre aceasta boală și se pare că, cu cât este facută mai devreme iar nodulii nu depășesc 2 cm, cu atât șansa de a trăi câțiva ani în plus crește. Așa că vă rog, pe cei care au trecut prin așa ceva un sfat ar fi tare bine-venit.
 11. La Mulți Ani colegelor, un sezon frumos vă doresc!
 12. Dacă ai posibilitatea, încearcă să aduci motoreta așa cum a fost ea cândva. Motoretele Carpați au fost o copie a motoretelor germane Simson, fabricate între 1959 si 1964, fiind realizate in jur de 5000 de unități. Zic că se merită să îi acorzi încă o șansă, să zburde iarăși, din nou, pe șosele, așa cum a fost ea odată....Doamne, ce le călăream (doar mă urcam în șa și mă credeam Dumnezeu) când ajungeau la atelierul bunicului meu.....deh, amintiri. Succes in restaurare îți doresc! Strada Mare a Unirii, Focșani-1966, un Carpați Super care nu pornea.
×
×
 • Create New...