Sari la conținut

Dan Ny

Membru
 • Număr conținut

  265
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Dan Ny

 • Rang
  Începător

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucharest
 • Motocicleta
  Kawasaki ZZR

Informații profil

 • Motociclete detinute
  ...

Vizitatori Recenți Profil

372 citiri profil
 1. Eu am cumpărat de pe acest site. Când am făcut comanda nu o aveau pe stoc. Aproximativ după 10 zile am primit trusa. https://echipamente-serviceauto.ro/ro/aparat-sudura-plastic/2848-trusa-pentru-sudare-plastic.html
 2. Pentru ceva trainic, care sa reziste in timp, asa cum scria sus si colegul, iti trebuie un letcon, plasa si trebuie sa afli din ce material este fabricata carena. Musai sa folosesti acelasi tip de plastic.
 3. Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul sau un anotimp. Primăvara înseamnă puritate, candoare, bucurie şi fericire, fie ca ea sa dainuiasca mereu in sufletul vostru. Va urez un sezon frumos. La Mulţi Ani de 1 Martie!
 4. Multumesc Garcya. Totul a decurs perfect, coletul a ajuns mai repede decat ma asteptam in cele mai bune conditii. Il recomand si eu cu incredere!
 5. În primul rând, La Multi Ani și un nou an plin de împliniri! ....Vă rog un preț pentru această piesă: https://www.ebay.com/itm/Kawasaki-Schutzblech-vorne-Front-Fender-NEW-Original-NEU-35004-1309-P5-ZZR1100/372552470609?hash=item56bddb9051:g:-DUAAOSwhfRcAWR6
 6. Cu siguranta Suzi a avut o viata tihnita si frumoasa alaturi de voi. Sunt convins de acest lucru. Durerile noastre sunt doar ale noastre si nimeni nu poate sa ne spuna cand este timpul sa „mergem mai departe” sau „sa trecem peste asta”. Pierderea unui suflet care era „permanent langa noi”, a „iubirii fara de rasplata” e sfasietoare. Ne obisnuim cu ei, fac parte din familie si cand vine momentul despartirii......tare greu este.
 7. Am prins vremurile în care încă se mai scriau scrisori. Imi aduc aminte cu nostalgie de anii cand stateam in papetarie sa aleg plicuri si timbre colorate. Nu concepeam ca cineva din anturajul meu să nu scrie corect, să facă greșeli de gramatică sau să nu fie în stare să lege o propoziție în mod coerent iar greșelile grosolane de ortografie ieșeau din orice discuție. Nu toleram ideea de a nu ști când se scrie ma sau m-a, la sau l-a, sau ori s-au iar regulile care stabilesc un i sau doi sau chiar trei, mi se păreau la mintea cocoșului. Traim alte vremuri oameni buni. Compar copilăria mea fericită cu cea a copiilor care nu merg la școală când se topesc zăpezile pentru că le intră apa în cizme, mă gândesc la cei care nu vin cu zilele la școală din cauza bătăilor încasate de la părinți, la cei care fug de acasă în toiul nopții strângând-o pe mama de mână în timp ce tatăl cu mintea îmbibată în alcool dă cu scaunele de pereți (să ii adaug aici si pe cei plecați alături de parinții lor in străinatate de la vârste fragede?). Indiferent de generație, cu toții am avut astfel de colegi la școală. Celor mai mulți nu le cunoșteam problemele de acasă, de fapt nici nu ne păsa, copiii nu au astfel de gânduri și nici nu e datoria lor să aibă grija altora, dar cazurile acestea există și din păcate, după cum se arată lucururile, vor exista încă mult timp de acum înainte. Eu unul nu mai judec pe nimeni pentru lipsa învățăturilor elementare pentru că nu știu de unde vine cauza și mă gândesc că dacă cineva nu scrie corect nu înseamnă neapărat că a fost un leneș și un delăsător la școală. Poate n-a avut nicio șansă în viață. Nu vreau să sune dramatic, chiar dacă uneori este....ca să fie clar, aici ”dau binecuvântarea” doar celor care duc o viață obișnuită și nicidecum celor care s-au cățărat pe scara socială (sau chiar universitară) sărind peste etapele firești și instalându-se în posturi mult peste nivelul lor. Cunoaștem cazuri slavă Domnului! Nu am nici cea mai mică urmă de înțelegere pentru agramații cu doctorate și nu există nicio scuză pe lume care să nu le știrbească poleiala la care s-au ajuns pe nedrept. E o categorie aparte și nu intră în discuția de azi, dar.... Vigilența dusă la extrem mi se pare uneori prost înțeleasă și dacă această luare de atitudine aș vedea-o și pe stradă atunci când, de exemplu, cineva aruncă o hârtie pe jos, poate că nu m-ar deranja sarcasmul împărțit cu nonșalanță de cavalerii limbii române. Dar până una-alta rămân la ideea că politețea trebuie să primeze. Sau nu?...Poate ar trebui să ne arătăm știința în orice circumstanțe?!
 8. De acord cu semnatura lui l.u.v...:"Prefer fiarele mai vechi in locul plasticelor de ultima generatie".
 9. Dan Ny

  Bicicleta de oraș

  Vicini si Atala sunt marci cu traditie, italiene. Intra pe https://www.dirtbike.ro/ si cauta in bazar city bikes/trekking.
×
×
 • Creează nouă...