Jump to content

Dan Ny

Membru
 • Posts

  349
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ...

Recent Profile Visitors

2,643 profile views

Dan Ny's Achievements

 1. Mno....am un coleg ce vine la muncă de vreun an și are doar cat. B. Precizez că a fost oprit de Poliție și nu a avut nicio problemă. Țara lui Papură-Vodă!
 2. Ce amintiri îmi răscolesc aceste poze. A doua mea moto a fost acest IJ Jupiter K4, cumpărată de nouă de la magazinul Util din Focșani. Pe vremea aceea cu ajutorul unui C.A.R și a unor bani strânși am reușit să o cumpăr. Încă am factura păstrată (27.000 lei). Cota de benzină la acea vreme -1987- era de 5 litri/lună pe care îi terminam în aceiași zi. Ce au zburat anii....... Succes în restaurare și asfalt uscat. Ca o părere personală, chiar dacă o vei revopsi, să-i păstrezi nuanța de culoare la fel.
 3. Am avut ceva asemănător pe Kawasaki. Din poza postată de Tornada par a fi cele dedicate modelului H2 SX. La mine le puteam da jos fiind prinse în șuruburi. TNG poate cunoaște mai bine acest model și știe că sunt sudate. https://www.tradeinn.com/motardinn/en/akrapovic-slip-on-line-titanium-ninja-h2-sx-18-ref:s-k10so21-hraabl-muffler/136992211/p?queryID=93bec0231e33d9c528e9a81400e88ab2&buscador_search
 4. Când aveți drum în zona Universității, treceți și pe la Florian. Nu o să regretați. https://florianlecafe.ro/
 5. Salut. Un preț pentru : https://www.ebay.com/itm/124739547092?hash=item1d0b0e6fd4:g:2kYAAOSwgKpgGV4x
 6. Așa și pe la mine. Locuiesc și la bloc. Dacă tot au văzut ”oamenii” că dau de mâncare la pisici, le bagă în cutii și le aduc sub scara blocului. Într-o săptămână am găsit cinci pisicuțe aruncate. De ce să se obosească ei să le sterilizeze, doar costă. Să le arunce nu costă nimic. Așa că - du bre mâțele la ăla..... Problema este că la ora actuală, vin ”la masă” vreo 6-8 pisici. Pe unii locatari îi deranjează, așa că președintele asociației a luat măsuri. Deja am găsit una otrăvită. L-aș strânge de gât, doar așa, oleacă! Sper să apuc pensia și să plec dracului în vârf de munte, să numai văd în jur picior de ”om”. Tare lehamite îmi este......
 7. Offff săraca...este cusută la ochi? Groaznic, nici nu am cuvinte. Se face bine mititica. Îmi rupe sufletul când văd......... La fel fac la mine. Vin și se descotorosesc de sufletele astea minunate, la mine în curte. Pur și simplu le aruncă peste gard. Mna, acum am vreo 12 pisici în curte. Nu s-ar duce ”ei” să le sterilizeze nici morți. Curând voi avea și eu 16.....sunt convins!
×
×
 • Create New...