Jump to content

Dan Ny

Membru
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

About Dan Ny

 • Rank
  Începător

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Motocicleta
  Kawasaki ZZR

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ...

Recent Profile Visitors

695 profile views
 1. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/motociclist-in-stare-grava-din-cauza-unui-pieton-medicii-spun-ca-are-plamanii-perforati.html Sper să treacă cu bine această cumpănă.
 2. Anul acesta nu am fost. Sper ca anul care vine să reușesc. Frumoasă plimbarea ta și trebuie să adaug........Kitty este o femeie puternică. Cald, kilometri mulți, iar șaua nu este una dintre cele mai confortabile. Bravo Kitty!
 3. Update: -am devenit un angajat model!
 4. Acesta o să fie și ultimul weekend cu vreme plăcută de motociclit. De săptămâna care vine vin ploile, iar în Noiembrie maxime de 3 grade in cursul zilei.
 5. Pentru cei care au de gând să meargă pe TF în această perioadă - evitați să opriți lângă Moș Martin la câțiva metri, așa cum am văzut recent un grup de motocicliști, asta doar dacă vă papă schinarea și n' are cine să vă scarchine!! Mare greșeală și din partea celor cu auto care coboară din mașină pentru o poză inedită....
 6. Dan Ny

  Shoei/HJC

  Eu am trecut de la un Shoei GT Air I la un HJC RPHA 70. Silențioasă, cu o bună ventilație, pregătită pentru intercom și ochelari de distanță (port ochelari). Gasești destule review-uri pentru HJC RPHA 70 pe YouTube. Pot spune ca nu-mi pare rău de achiziție. Daca esti din Bucuresti, mergi si probeaza acest model la Shop4Moto.
 7. Toamna natura este cel mai bun pictor. Caldă și rece in același timp, uneori mohorâtă, alteori însorită, câteodată tristă, altădată plină de voie bună. „Iarna e o gravură, primăvara e o pictură în acuarelă, vara o pictură în ulei și toamna – un mozaic al tuturor.”
 8. După filmare se pare că cel de pe targa (costum Alpinestars negru cu alb,) este chiar cel care a iesit de la pit stop. Nu știe nimeni de starea celor implicați? La peste 250km/h, jugul rupt........Băiat tânar, sper ca D-zeu să îl aibă în pază și să treacă cu bine!
 9. iulia_boris "măretia unei națiuni și progresul ei moral pot fi judecate prin felul cum isi tratează animalele". Vă prezint ultimul membru al familiei. Un motănel și el găsit pe stradă, lihnit, murdar, puricos nevoie mare și peste toate acestea și cu niscaiva rinotraheită. După o lună de tratament nu are astâmpăr, a învățat să meargă la litieră, iar când nu-l bag în seamă se proțăpește așa cum il vedeți în ultima poză. Spuneți-mi vă rog să mă opresc... La pensie(dacă o apuc), o casuță la țară, departe de oameni si curtea sa-mi fie plină de animăluțe...mna, vise!
×
×
 • Create New...