Jump to content

Dan Ny

Membru
 • Posts

  366
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ...

Recent Profile Visitors

2,870 profile views

Dan Ny's Achievements

 1. Vreun doritor pe aici de un motănel jucăuș...? Vine iarna și poate are noroc. De ceva vreme și-a făcut culcușul pe motor, se simte în siguranță acolo. Pfff, și aveam și io o husă bună, acum este precum o sită!
 2. Pățit și eu acum doi ani cu benzina de la OMV-Petrom. Pe vremea aceea aveam bonuri valorice și alimentam doar de la ei. Oprit-alimentat-plecat și oprit pe drum după vreo zece kilometri....motorul s-a oprit pur și simplu, Am să caut poza cu ”chestia” scoasă din rezervor. Am venit cu chiu cu vai de la Brașov după zeci de opriri doar cu viteza a 1-a și a 2-a, până în apropierea de Ploiești unde săraca nici că a mai vrut să pornească. De atunci, după atâtea opriri, am avut probleme cu viteza a 3-a.
 3. Ieri pe C. Brâncoveanu câțiva conducători auto înjurau printre dinți că locurile de parcare erau ocupate de câteva moto -”Uite dom'le nesimțiții dracu cum ocupă ditamai locul, ce nu o pun pe trotuar”. Săracii oameni nu știau că legea trebuie aplicată în sectorul 4, păi unde-i lege nu-i tocmeală! Eii, asta în timp ce pe trotuare zac mormane de trotinete, deh, acelea nu blochează calea de acces. E bine domn primar, ține-o tot așa!
 4. Eu țin moto pe trotuar, dar lăsând spațiu de 1 metru pentru trecere. Mașina de asemenea o parchez în apropierea motocicletei, pentru a nu ocupa două locuri de parcare. În zona unde locuiesc, pe stradă nu sunt locuri de parcare delimitate, plătite la primărie. Ok, o voi da jos și o voi parca în locul mașinii, iar cu mașina voi ocupa un alt loc, asta până când (poate), se reglementează și pe strada unde locuiesc această problemă spinoasă. Avem drepturi, avem și obligații, acest aspect este foarte clar, dar autoritățile, ei nu au niciun fel de obligație? Doar - ”vă privește”...?! Hai, curând vom vedea și la noi locuri de parcare dedicate moto, stați pe aproape. Nea Băluță, cu trotinetele ce facem bre....?
 5. Ce patos, câtă înverșunare pe acest topic....
 6. Așa cum arată în link-ul lăsat de l.u.v, pe partea de sus poți schimba becul. Eu m-am chinuit destul de mult până am reușit așa cum îți arată în link, timp în care mai bine dai jos carena superioară și poți efecta lucrarea fără probleme.
 7. După 2000 nu am mai urmărit Le Tour......Au fost ani când abia așteptam turul. Priveam pe EuroSport și ascultam comentariile lui Naum și Banciu. Am rămas cu amintiri frumoase. Ce ani. Încă privesc imagini, înregistrări din acei ani.
 8. Să ne ierte stimabilul domn Constantin, suntem un pic răutăcioși, dar e posibil ca odată instalată căsuța, să te trezești la ușa cu musafiri cu nădragii'n vine...
 9. Pe stradă nu există buton de reload ca în jocurile de calculator. Pe stradă este suficient să se întâmple odată. Nimeni nu vrea să te omoare, cum nimeni nu vrea să cadă cu motocicleta, dar parcă unii prea și-o caută.
 10. Bravo! Arată într-un mare fel și bănuiesc că și sună așijderea. Erau cam singurii care le aveau pe stoc cu livrare imediată. Acum, la cât au costat, ca o părere, nu ar strica montate pentru orice eventualitate (Doamne ferește) un crash pad pentru tobe. Se găsesc pe ebay. Spor la dat!
 11. https://www.ebay.com/itm/184144415985?hash=item2adfdcccf1:g:vdQAAOSw1OBeK6Mz https://www.motonfs.ro/huse-bidon-lichid-frana/10720-aprilia-protectie-bidon-lichid-frana-huse-rezervor-brake-cup-cover-mh3ww-mh3ww-huse-bidon-lichid-frana-4900-lei-20.html
 12. Eu să nu mai aud de acest Pepper Studio. Cum Doamne iartă-mă sunt ”aglomerați”? Pentru mine a ieșit o lucrare de toată jalea, nu am cuvinte, dar nah...fiecare cu părerea și experiența lui.
 13. Urât...eu cu toate că o țineam pe trotuar, tot au dat-o jos. Ehh, trei ceasuri rele! Bine că nu a tăvălit-o și s-a oprit mocofanu'. Cu vopsitul o să fie greuț....nuanța e deosebită și trebuie un vopsitor cu mare experiență să o ”scoată”.
 14. https://www.tradeinn.com/motardinn/en/akrapovic-black-edition-suzuki-gsx-1300-r-hayabusa-21-s-s10so17-hapt-homologated-titanium-carbon-slip-on-mufflers/139039941/p?queryID=5fdacaf6d5d6331fcf94ec9540f4a526&buscador_search
 15. Pff, da... Doamne ferește! Atunci chiar avea nevoie de melodia ce o ascultai în acel moment.
×
×
 • Create New...