Sari la conținut

Adriand76

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Adriand76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. sa inteleg ca nu merita sa bat drumul pana acolo ? macar importatorii de scutere sunt prezenti ? "asta ma intereseaza" ...
  2. Am inceput scoala moto la inceputul lui Octombrie 2020 "prea tarziu la o varsta la care altii probabil se lasa de moto" cu Dl. Bratovici si Dl. Mihai. Am facut vreo 6 ore de poligon cu un 125 si un 250 cc "erau praf". A venit frigul si am hotarat sa revin in martie aprilie 2021 pentru restul orelor. Dupa inceputul pandemiei am revenit, prin aprilie, dupa care, la un moment dat ma simteam total ignorat mai aveam 4 ore si eu nu facusem poligonul, doar ma plimbam in poligon exersand opturi, frana, ambreiaj etc. M-am plans la domnii intructori dupa care au inceput sa imi schimbe motoarele ... cred ca am mers pe 6-7 diferite, dupa care mi-au spus ca or sa ma mai cheme suplimentar pentru poligon. M-au chemat intr-un weekend sambata si intradevar am facut poligonul prima data de vreo 3 ori ca atat am avut timp si mi-au spus ca o sa ma descurc. Am aavut si singura iesire in trafic'' care de fapt numai trafic nu e in zona respectiva "10 minute" dupa care mia spus ca o sa iau permisul. In ziua examenului am folosit 3 moto si am facut cate 3 elevi in acelasi timp poligonul de vreo' 7 ori. Poligonul 2 minute 27 , traseul 5 minute. Acceptat. In concluzie schimbarea mobrelor care au ciclistica cu totul diferita , ambreiaj diferit , frana diferita este un real avantaj... ma invatat sa controlez mobra atat cat sa iau examenul fara probleme desi credeam ca nu o sa reusesc. PS: Dupa un test drive cu un Maxi scuter nou diferenta sa simtit ca de la Dacia 1100 la Mercedes automatic in usurinta de utilizare fata de motoarele hartanite din scoala. Intradevar ar trebui ca domnii sa se implice mai mult si sa scoata elevii in trafic muuult mai mult.
  3. Ma dar manuirea odometrului se pedepseste penal ? Din ce spuneti voi toti ar trebui sa mearga la bulau.
  4. Salut , Nu am folosit niciodata un scuter. Va intrebat cineva mai sus ce parere aveti de SYM 50cc ... Ma tenteaza si pe mine sa cumpar un scuter .... de 50cc pentru ca permis categoria B ... Am citit toate paginile de la inceputul threadului' si nici o parere despre cei 50cc. Ar fi suficient pentru deplasare zilnica la servici "12km * 2 " ... ? Bucuresti - Crangasi - AMega Mall ... poate o plimbare de weekend ... in jurul bucurestiului ? Este necesar ABS-ul daca nu voi circula cu mai mult 40-50km/h ?
×
×
  • Creează nouă...