Jump to content

CristianDanca

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About CristianDanca

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dar scuterul merge cat este rece am vazut dupa putin timp sa ziceam un minnut cu 40kmph turez si se inseaca si nu mai are putere sa traga Am la toba ceva ce tiava e un fel de catalizator si acolo vine un furtun sa fie de acolo ceva?
 2. Nu e de la carburator ,l-am schimbat si tot la fel face.. Nu e de la carburator ,l-am schimbat si tot la fel face.. Porneste rece merg vro 100-150 de metrii dupa ce se incalzeste putin se ineaca
 3. Salut am un Scuter 80cc richmotors 4t gy6, si de pornit porneste dar cand o turez se ineaca , imi spune cineva care a mai intampinat aceasta problema de la ce ar pute fi?
 4. Am reusit sa il pornesc ,am avut nevoie de o noua membrana la carburator , multumesc tuturor pentru ajutor.
 5. Pe furtun curge benzina doar ca porneste doar cand ii pun benzina in carburator Dar nu am baterie in momentul actual o pornesc la kick
 6. Buna ziua, am un scuter chinezesc Rich Motors Willy si nu o fost pornit de 8 ani,am verificat bujia are scanteie am verificat tot compresia absolut tot am curatat carburatorul si nu porneste ,porneste pentru 2 secunde doar cand ii scot bujia si ii pun benzina acolo atat in rest nu vrea sa porneasca , ce este de facut?
×
×
 • Create New...