Sari la conținut

CristianDanca

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CristianDanca

  1. Salut,am pun Regal Raptor si inainte sa-mi pun bord digital semnalizarile mergeau perfect dupa ce i l-am pus semnalizarea pe dreapta mi se aprinde doar din spate ledul albastru(semnalizari dinaice),ar fi de la releul de semnalizare daca da unde il pot localiza?
  2. Dupa ce a mers cu el 10 km fumul a disparut si tot a devenit la normal dar a 2 a zi dimineata aceleasi simptome, in toamna i-am schimbat si uleiul si antigelul,modelul e pe carburatie,la prima pornire porneste greut si cu socul tras trebuie sa ii dau putin gas.
  3. Am un regal raptor si inainte de iarna motorul nu a scos gram de fum, acuma imi scoate fum alb si miros de benzina de la ce poate fi?
  4. Multumesc pentru raspunsuri! Mai am o intrebare radiatorul are o gaura foarte mica cat un varf de ac, as putea face ceva sa il repar sau trebuie cumparat altul nou? Mentionez ca nu curge antigel in tipul mersului curge doar cand isi face racirea.
  5. Salut am un ajs nac 12 si am facut pana pe fata si m-am hotarat sa ii schimb anvelopa dar nu prea se gasesc anvelope de 90/90/18 as putea pune asa ceva pe fata daca specifica ca e de spate?
  6. il trag dar fara nici un semn, cateodata mai da un semn foarte mic dar dispare
  7. Am un Regal Raptor de 125 4t 2 cilindri, carburatie. Pot sa ii dau la automat 10 minute ca tot nu vrea sa porneasca, in rest cand e mai cald si e vreme mai buna porneste foarte usor. Ce problema ar putea fi? Ce e de facut?
×
×
  • Creează nouă...