Sari la conținut

FlorionIon

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FlorionIon

  1. Va multumesc pentru informatii si opinii. Nu este o treaba simpla asa ca apreciez perspectivele diferite. Treaba cu plictisitul este relativa, dar e posibil sa o inteleg... nu am simtit entuziasm pentru motociclete inainte sa merg pe suzuki gs500 la scoala (inainte fusesem mai multe sedinte pe 80 si 125cmc si era ca atunci cand livram pizza cu scuterul ... placut desigur dar nu extraordinar). Sunt sigur ca mi-ar placea mai mult un 600+ insa incerc sa ma pun intro situatie favorabila. Nu cred ca o sa pot conduce o motocicleta puternica fara sa vreau sa vad ce inseamna acea putere.. sunt curios.. sau as putea trage si din greseala. (mi s-a intamplat de 2 ori la scoala pe un er-6) De curiozitate am tras la maxim de acceleratia unui sv650 de prin 2000 in a doua, credeam ca o sa decolez. ( vazusem acest review si eram curios daca exagereaza.. nu cred ca exagereaza). Oare versiunile mai noi sunt mai domoale? E un gladius din 2012 aproape de mine care are si abs. https://www.olx.ro/oferta/suzuki-gladius-abs-2012-IDe026r.html
  2. Fac scoala pe un er6, am inteles ca e si limitat a2. Mi se pare destul de puternic ( am tras de acceleratie oleaca sa vad ce inseamna si m-a speriat un pic - placut ) , pozitia pe ea nu este ideala dar nici prea mica nu pare. Pe gs500 mi se pare ca stau foarte bine (probabil cel mai bine, si pentru mine se simtea mai puternica decat er6 ). Pe sv650 de asemenea stau foarte bine, se simte mare, greu de controlat si pare foarte puternica. Cred ca asta ar fi si preferata mea, dar imi este teama sa nu trag prea tare de acceleratia aia ( din greseala sau altfel ).
  3. Salut, 1.77, 105kg ca sa fiu mai precis. Acea limitare A2 se poate scoate ulterior? ( cand simt ca am invatat sa o stapanesc ) Ce inseamna acea limitare de putere? nu poate trece peste o anumita viteza sau altceva este limitat?
  4. Salutare, Sper ca in curand sa obtin permisul de conducere cat A si m-ar ajuta cateva informatii si pareri despre prima motocicleta. Am gasit un kawasaki z750 din 2006 care este limitat pentru A2. Datorita limitarii ma gandeam ca ar fi o optiune buna pentru mine, merg asa 2 ani dupa care as putea scoate limitarea. Altfel ma uitam catre ceva de 500 ( honda cbf sau kawasaki er5 ) sau 650 ( suzuki sv650 sau kawasaki er6 ). Credeti ca este mult pentru incepator? Am 30 ani si peste 100kg, cred ca 125 de inceput ar fi cam putin iar 250 nu prea gasesc clasica. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...