Sari la conținut

alxp

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alxp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Mersi mult de tot pentru toate detaliile și toate informațiile! I appreciate it! Cum ziceam la început, îmi plac vizual naked-urile, retro și adv-urile. Dar de la văzut până la dat huța pe ele, mai e Că, la urma urmei, o să fie mai important cum merge și cât de fiabilă e decât cum arată - că nu mă interesează să impresionez pe unii sau alții cu motocicleta. Iar din ce am citit pe aici, ar fi mai versatil ceva în zona adv...
  2. Mai întâi de toate, mulțumesc mult tuturor! Apoi, mai pe rând așa: Mersi mult. Sună bine propunerile și nici nu par (cel puțin din poze/video) prea masive pentru oraș. Mulțam mult de ofertă, dar dacă mă uit la nr tău de înmatriculare, mă tem că ne despart vreo ~400 km, eu fiind în Iași Cum spunea și @Silver Arrow, nu e problemă la viteza de autostradă, că nu mă grăbesc prea tare de felul meu :)) Dar dacă e cum zice @Christian 1 că e micuță pentru 186 cm ai mei, da, ar putea fi o problemă, că deja mi-s mai ghebos din fire :)) și aș prefera o poziție mai dreaptă CBF 600 am văzut că sunt și N și S. În afară de carenă e vreo diferență? (nu am apucat încă să cercetez) Deuville pare cam masivă pentru oraș. Nu în ideea de tăiat printre coloane, ci așa, pur și simplu ea, ca volum Încă o dată, mulțam mult!
  3. Pff, păi la 3 mii nu mai bine iau două hayabuse? să fie acolo, zic Mersi mult pentru sugestii! Le trec pe listă și investighez.
  4. Salutare! În spiritul topicu-ului, vin și eu cu o rugăminte/întrebare către voi: ce motor SH ar fi potrivit pentru condus 80%urban-20%(sper) extra-urban (dar, ca să fim siguri, mai mult urban) pentru un individ de 186 cm, 100 și oleac' de kile, cu un buget estimativ de 3000 de euro? Ideal, motorul să aibă ABS. Am 37 de ani, categoria B de vreo 13-14 ani (parcă), iar A-ul sper să-l iau cu succes anul ăsta (deci nici achiziția nu o să fie prea curând, probabil, dar să încep un research cât de cât). Deci nu mă interesează wheelies, squidding și liniuțe, ci o navetă/plimbare de oraș și împrejurimi confortabilă, dar nu neapărat leneșă. Ca stil, vizual cel puțin, că nu am avut ocazia să urc pe ele, îmi plac naked, standard/clasic/retro, ADV, deci prin zona asta foarte bine și clar definită. :)) Mulțam!
×
×
  • Creează nouă...