Sari la conținut

Hudusan Daniel

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hudusan Daniel

  1. scuter silwer wing 600 am facut 1600 km in 18 ore cu 11 opriri viteza medie apr 90/h.Din care cam 700 pe autostrada cu 130.
  2. felicitari esti foarte profund.Vad ca nu te sfiesti sa o........nici pe net.
  3. este o vorba, numa cine munceste greseste.Eu apreciez mai mult pasiunea, curaju, dorinta, decat critica.Poate poti sa ne descrii un traseu care te a impresionat?
  4. cand faci un lucru interesant, frumos,tragi talanga poate aude si vede si acltcineva,poate e o sursa de inspiratie pentru o noua calatorie, pentru o noua aventura.
  5. felicitari pentru filmulet, sant de acord cu tine este un traseu spectaculos, foarte frumos m a impresionat atunci cand l am parcurs.Profesorii de gramatica, sa puna o poveste cu motocicleta ,un traseu care i a impresionat, sa facem o poveste despre si cu motoare.
  6. Buna ziua Am un silver wing 600cu care am facut de exemplu in 2019 aprox 6400km 10 tari in 20 de zile.Eu am1,60 inaltime asa ca nu prea ajung jos de pe orice motocicleta .am incercat un x-adv era frumos dar nu mi aplacut cum schiba comparativ cu silveru.EU in locul tau as incerca un 600 pentru plusul de putere
×
×
  • Creează nouă...