Sari la conținut

el e

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de el e

  1. el e

    Suzuki Intruder

    Caut engine guards pentru intruderul m 1800, cele rotunde pe care le am acum pe m 800 nu cred ca ar merge. Am vazut unele in unghi drept la un intruder m1800 alb din Bucuresti. Daca cineva stie niste adrese de web sau niste nume de firme please help. Multumesc.
  2. Am reusit sa vorbesc cu prietenul meu la telefon. E vorba de un Suzuki RF 600 rosu B 61 RIT. Din pacate motociclistul a decedat.
  3. ti-am zis, prietenul m-a sunat din pasaj, mi-a zis de accident si ca se pare ca a murit motociclistul, si s-a intrerupt. Nu vreu sa fac afirmatii nasolae, inca incerc sa il prind la telefon.
  4. Tocmai m-a sunat un prieten. E vorba de un CBR RR 600 sau un Suzuki RF600 cu numarul B 61 RIT, motociclistul se pare ca a decedat. Prietenul m-a sunat din pasaj si nu am inteles prea bine.
  5. vin, normal ca vin, nu v-am zis ca nu scapati de mine
  6. o sa fiu prezent, nu scapati asa usor de mine
  7. a venit imputernicirea si hartia verde, asa ca vin si eu.
  8. As vrea si eu. Am luat deja o chestie de completat de la asigurari (moto in leasing, nu stiu ce formalitati trebuie sa fac), mi-au zis ca se rezolva repede, so I'm in.
  9. Foarte tare, mai vreau. Multumesc tututor, super gasca. Zuza mii de multumiri tie si tatalui tau pentu gazduire, facut gratar, cafeaua de dimineata. Cred ca trebuie sa mai mergem si tu cu tatal tau sa stati la odihna iar noi ceilalti sa ne ocupam de tot. O sa puna foxbat si pozele facute de mine dar pana atunci sa-l multumesc pe gacsenior
  10. salut, vin si eu daca ma primiti. numai bine aurelian.
  11. Vrei s-o furi? Deocamdata in curte la firma. Mi-e cam frica sa o las in fata blocului. Asa ca daca stiti garaj prin zona Salii Palatului spuneti va rog. Numai bine. Aurelian.
  12. Pai haideti in weekendul asta la o plimbare, ca asta e scopul, nu? Eu o sa incerc ceva pana la Breaza, mi-a zis un prieten ca e un loc fain de cascat ochii la munti. Nu am mai fost pe acolo, sper sa-l dibuiesc, ceva de o pensiune, Tudor, parca. Numai bine Aurelian
×
×
  • Creează nouă...