Sari la conținut

Super SOCO Romania

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Super SOCO Romania

  1. Salutări! Pe 9 Aprilie deschidem în București primul Flagship Store VMOTO SOCO din România. Vă așteptăm începând cu ora 11:00 AM pe Bd.Carol I, nr.65 să vedeți toate modelele 100% electrice ale brandului VMOTO. O zi frumoasa!
  2. Buna ziua. Pe 9 Aprilie 2022 deschidem în București primul Flagship Store VMOTO SOCO din România. Vă așteptăm începând cu ora 11:00 AM pe Bd.Carol I, nr.65 să vedeți toate modelele 100% electrice ale brandului VMOTO. Link spre eveniment pentru un follow-up mai bun -> https://fb.me/e/2mhO3avRi Va asteptam!
  3. Buna Silviu. Multumim de mesaj, sa stii ca ne poti contacta direct pe email sau telefonic, e mai rapid decat sa comunicam pe forumuri Intr-adevar, siteul a fost adaptat dupa versiunea din Ungaria (noi suntem distribuitori si pe Ungaria si Croatia) si nu am ajuns sa verificam toate formularele. Dealerul Electric is Better din Bucuresti a fost adaugat pe site saptamana aceasta si esti primul care s-a inregistrat la o sesiunde de test-drive la ei. Urmatorul doritor nu va mai intampina aceasta comunicare eronata. O zi frumoasa!
  4. Buna ziua. Din luna decembrie 2020 reprezentam producatorul VMOTO / Super SOCO in Romania. Daca va ganditi sa achizitionati in curand un scuter sau o motocicleta electrica, va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie. Siteul nostru este https://www.supersoco.ro unde gasiti si dealerii nostri autorizati. Momentan avem dealeri autorizati in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara iar in curand reteaua noastra se va extinde si cu alte orase! Asfalt uscat! echipa Super SOCO Romania
  5. Va salutam. Suntem incantati sa venim in intampinarea voastra daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri. Incepand cu luna Decembrie 2020 am devenit imporatori unici pentru piata din Romania. In acest moment avem contracte cu 4 dealeri autorizati: 2 in Bucuresti (EVMotorbike si ElectricIsBetter), unul in Cluj-Napoca (070) si unul in Timisoara (e-scutere) iar reteaua noastra de dealeri va creste in acest an. Gasiti mai multe informatii pe siteul nostru www.supersoco.ro sau pe pagina noastra de Facebook. Cu salutari, echipa Super SOCO Romania
×
×
  • Creează nouă...