Sari la conținut

Manelici

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    walix85

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    DR 650 R
  • Numar Moto
    Doar in spate
  • Club
    LiberCaPasarica

Informații profil

  • Motociclete detinute
    DR si-atat...

Manelici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut ! Trebuie sa schimb urmatoarele piese la DR: - kit lant - kit ambreiaj - cabluri acceleratie, decompresor, kilometraj - schimb ulei + filtre. Toate piesele le am deja (mai putin uleiul). Am sunat la B&S si ora de lucru mi se pare cam scumpa... 70 lei + tva / ora. La ce am eu de facut cam cate ore le-ar trebui sa-mi schimbe tot ? Nu vreau sa las la ei o tona de bani... Daca stiti un alt service de incredere si mai ieftin, va rog sa imi ziceti. Merci pentru pareri.
  2. Imaginile sunt GENIALE, am salvat cateva colaje de acolo ca merita puse wallpaper. Felicitari pentru excursie, frumos zis
  3. Si eu sunt interesat de aceeasi motocicleta, TE610IE, dar imi fac griji pentru fiabilitate, nu am auzit nimic despre ea, nici de bine - nici de rau MERITA ?
  4. - Stiti cine a scris "O brad frumos" ? - Un ungur, pentru ca daca il scria un roman se numea "Un brad frumos".
  5. Azi suntem in 16... ieri sau azi s-a intamplat ? in titlu apare ca s-a intamplat ieri
  6. Salutare ! Cum vii de la salajan, treci de policlonica, ajungi in intersectia titan si mergi drept inainte spre potcoava (asa se numeste urmatoarea intersectie). Pe la jumate o sa vezi pe partea cealalta (stanga) gura de metrou. Vali, 22 ani - necasatorit, dar ocupat , Aleea Codrii Neamtului nr 2, DR 650 R. Sambata (17.03) ma duc sa aduc si eu dragalasa de la tzara... o bag in service pentru mici treburi si ne vedm in curand. Nu pot ajunge azi la 7 la intalnire Numai bine si ochii mari !
  7. tareeee Eam scapat moto o data in fatza blocului... o sui cu roata fatza pe trotuar... si cand sa o sui si pe aia din spate... la 30 cm de roata fatza era un copias de 3-4 ani care venea direct spre moto !!!! Ma-sa era pe partea cealalta si se uita dupa p***. in acel moment eu speriat si cu o roata pe trotuar si una jos... scap moto pe partea dreapta... moto putin putin zgariat... manson rupt in varf... si bila sarita din varful "manetei" de la frana... pe urma multa doamnei cu copilu'... si am urcat plin de spume acasa'...
  8. Hai si eu cu o povestioara... Eram asta toamna in Caracal la niste rude ale dlui BoneS... si cum iesim noi din curtea omului... facem dreapta pe ulitza... si ne apropiam de intersectia unde trebuia sa facem dreapta spre Portile de Fier... acolo era pietris si nisip... (eu - incepator si la prima iesire...) cand fac dreapta pe pietris... ca sa ma opresc sa dau prioritate masinilor... pun frana...FATZA !!! urmarea... intr-o fractiune de secunda incercam sa ma adun de pe jos... sa ridic si mobra... (DR 650 R)... si asta fu tot... nici o zgarietura/ ruptura... ce e drept aveam 3 km/ h. Cei 900 km parcursi in cele 2 zile au fost fara alte peripetii... Nu e rusine sa o scapi... se intampla oricui Bafta multa in continuare si mai mare grija !
  9. Nu, nu am avut pasager, doar 2 rucsaci (unul in topcase si unul in spate). In schimb, pana sa o iau de la ShowNoMercy (unchi-meu), am mers ca pasager aproximativ 1500 km la mare de 1 mai si la munte. Cu 2 persoane (90 ShowNoMercy + 77 ale mele) s-a descurcat de minune cu un consum de 4,5 - 5. Singur imi ia cam 3,5 - 4 Sper ca dupa inca vreo 2-3 drumuri singur sa pot lua si pasagerul, care arde de nerabdare . Bafta in alegere !
  10. Salut, Io am un DR 650 R de 3 saptamani si ma impac excelent cu el. Am 1.78 m si 77 kg. Prin oras este joaca de copii, prin gropi, damburi... etc. Viteza de croaziera aprox 90 km/ h este mai mult decat suficient, iar pe drumuri eccidentate este bestiala. Pana acum intr-o mie si ceva de km s-a comportat ireprosabil, am facut o excursie impreuna cu ShowNoMercy + BoneS + JawaTheHutt cum urmeaza: Plecare Bucuresti - Alexandria - Caracal - Craiova - Turnu Severin - Orsova (unde am si dormit) - Baile Herculane - Tg Jiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti (totak 850 km) si inca una la Targoviste la intrunire acest weekend fara peripetii. Are 32xxx km reali si sper sa fac cu ea inca muuuulte alte mii. Ia-ti DR 650 ! Bafta si ai grija mare !
  11. ce tara bai nene, cel putin incubator pentru cei mai deosebiti jedi ! cand i-auzi p-astia, micii de ei, ce dume elucubreaza te si gandesti ca toti sunt pui de blackraider sau cum dreq il chema pe saracie ala de cica-a intalnit-o pe bunica pana la urma! baaa, lasati ba hormonu sa defileze spre pasarici zburdalnice inainte sa calariti ozn-uri d'astea, ca altfel va umpleti prin mitocondrii si nu mai apucati nici sa faceti cosuri, in kilu meu ....... da-i inainte slayerica, copkii astia traiesc numai duminica la motoGP si joia la desene animate, fa tu kilometrii intr-o luna cat toti muciosii la un loc intr-un cincinal si lasa-i sa-si imagineze universul lor cum ii duce capu ... bunica-mea aia de si-o trage acu cu blackraider zicea ca fiecare pasare piere pre limba sa ! HOWGH !!! io zic sa iei genti soft laterale + una pe rezervor, e suficient ! daca pui pernita sub pasager si faci pauze sa se dezmorteasca, poate fi mai bine. nu cred sa gasesti cadru pentru top iar custom da urat si am senzatia ca nici nu ai de ce sa-l prinzi. sunt ceva surburi in zona ? ps: azi se deschide transfagarasanul, te bagi duminica la curtea de arges -> vidraru -> balea lac (popas) -> sibiu -> valea oltului -> calimanesti (popas) -> rm valcea -> buc ?
  12. Salut ! Caut si eu un garaj (am un DR 650) in zona Codrii Neamtului, Sector 3... langa scoala nr 200. Daca cineva are vreo idee, va rog, ajutati un biet incepator ! As prefera la comun cu alte moto... sa iasa mai ieftin... - 0724 284 369; Vali Asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...