Sari la conținut

seles781

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de seles781

  1. seles781

    Accidente 2023

    https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/accident-intre-o-bicicleta-si-o-motocicleta-pe-drumul-mortii-trei-persoane-si-au-pierdut-viata-foto--358539.html
  2. Buna seara, Sa incep cu inceputul, posesor de permis din vara anului trecut, comanda motocicleta anul trecut si luna aceasta acesta in 1-2 saptamani ajunge la mine, model Yamaha XSR 700 2022. Am ales sa iau ceva nou ca prima motocicleta sa nu ma complic cu drumuri pe la service si oricum diferenta intre ceva nou si SH e insignifianta in acest moment. Ca orice om "gospodar" fara prieteni in alea motociclismului as vrea niste recomandari de accesorii must have pentru model si in general bune pe langa casa omului. Mentionez ca la inceput, cel putin cat e in garantie, intentionez sa efectuez reviziile la service si doar interventii minore gen curatat si intins lant, lustruit far sa le fac eu. Am deja un set de scule basic de vreo 500 ron de la Yato, set chei allen 1.5-12 mm, spray-uri pt lant, manometru, dopuri urechi, disklock-uri, lant, la capitolul echipament nu am pantaloni inca. Montat set crashbar sw motech pentru moto https://sw-motech.com/en/products/protection/crash+bar/4052572035177.htm si as vrea sa iau un set de protectii pentru furca si bascula, tot ce am gasit este pe amazon https://www.amazon.de/gp/product/B0BN5HZHSM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2QRES7KPT69JM&psc=1 daca are cineva alte recomandari sunt binevenite. Mai am in lista de cumparaturi si un stand pentru roata spate(necesar curatat si uns lant) tot de pe amazon https://www.amazon.de/-/en/MSW-MPS-02-Motorcycle-Stand-Adjustable-Repair/dp/B09YYL68TW/ref=sr_1_30?crid=592U3JNSJQ45&keywords=Motorradständer&qid=1677774742&rnid=1703609031&s=automotive&sprefix=motorcycle+stand%2Caps%2C135&sr=1-30 daca are cineva alte recomandari sunt binevenite. Nu stiu daca este necesar acum si un stand pentru roata fata. Pe viitor am in lista un sistem de comunicare, Sena sau Cardo(din ce m-am documentat Cardo ar fi mai popular si mai folosit), dar 1-2 luni vreau sa merg fara asa ceva, cred ca mi-ar distrage atentia de la ce se intampla in jurul meu. Daca mai aveti ceva recomandari, sunt deschis la ele. Multumesc anticipat.
  3. Salut, Imi poate recomanda cineva o scoala moto in Iasi, cineva care a terminat recent? De mers pe doua roti, doar cu bicicleta. Pentru echipament mai sunt alte magazine in afara de Sprint Motors prin Iasi sau judetele apropiate? Casca, manusi si geaca sunt suficiente pentru scoala/examen sau trebuie full gear? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...