Sari la conținut

scupho

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Motocicleta
    Kuba X-Boss

Vizitatori Recenți Profil

134 citiri profil

scupho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @einstein1984, mopedul il folosesc doar in oras sa ma duc la job s-alte chestii. Crezi ce vrei. Nu stiu daca sa ma mir ca a durat atat de mult sa isi dea cineva cu parerea sau ca te-ai trezit la o zi dupa ce discutia deja ajunsese la o concluzie.
  2. Multumesc pentru raspunsuri! In cazu' asta, aleg sa nu risc. Il las stock si ma bucur de el asa sezonul asta. Poate reusesc sa dau de carnet pe final de sezon si mai vad dupa.
  3. Salutari! Detin o chinezarie cu brand turcesc si as vrea un upgrade (strict pentru acceleratie - nu vreau sa umblu la top speed). Am 2 intrebari mari si late de noob total: 1. Unde pot gasi un asemenea set? (daca pot gasi). Titlul e orientativ pentru ca doar de 110cc am gasit. Initial crezusem ca standarul acestor seturi e de 80cc si ca ar fi universale. Aparent nu, dar nu stiu dupa ce sa ma uit. Am cautat fix pentru modelul meu de mobra, anume Kuba X-Boss (4t - carburatie), iar momentan am gasit doar pe un site care nu imi raspunde la email-uri: https://motokacar.com/rks-next-50-silindir-ust-kapak-komple-110cc-52.mm-orjinal Eram curios daca pot trimite in Romania comanda. Am gasit si nebunia asta, dar ma indoiesc ca ar fi compatibila (+ pare sa lipseasca ceva esential care apare in celalalt set): https://piesescuter.eu/set-motor-atv/14652-set-motor-atv-110cc-52mm.html 2. As putea intampina probleme din punct de vedere legal? Aici ma refer la orice de la trecerea ITP-ului la un control rutier (detin doar categoria B/AM). Repet: scopul nu e de a ajunge la un top speed mai mare, doar vreau sa pot tine pasul cu traficul mai ales cand plec de la semafor. Tin sa mentionez ca va adresez aceste intrebari dupa multe nopti pierdute pe forumuri. Orice informatie e de ajutor si va multumesc pentru atentie! (poza gasita pe un alt site care nu mai exista)
×
×
  • Creează nouă...