Sari la conținut

Stefan123

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Stefan123's Achievements

  1. Salut, cam la cati km ar trebui facuta revizia carburatorului la o motocicleta? Prin revizie ma refer la curatare si reglare.
  2. M-am referit ca nu stiu ce cifra octanica avea scria doar fara plumb.
  3. Nu, rezervorul e ful. Problema a apărut după ce am făcut ful-ul cu benzina de 98 iar pana atunci am mers cu benzina de peco cred ca de 95 sau mai jos
  4. Mersi pentru sfatul cu bobina am reusit sa o schimb dar persista aceeasi problema, ca motorul sa nu mai traga si sa moara in mers, insa am observat ca acest lucru sa intampla cu benzina deschisa insa daca o pun pe rezerva merge perfect. Oare sa fie infundata chestia aia sau ceva prin rezervor? Sau daca imi poti explica cum functioneaza acel sistem de a o trece de pe deschis pe rezerva, ca as vrea sa desfac acel pahar decantor si sa il curat sau sa vad care o problema.
  5. Daca firul de la bobina noua e mai scurt fata de cel vechi am vre-o sansa sa il schimb cu acela?
  6. Salut, recent am achizionat pentru motorul meu o bobina racing ce are in descriere : "Fata de bobinele de inductie uzuale ce au o tensiune de aproximativ 16,000V, aceasta bobina are un curent dublu - 33,000V." si ma intreb daca acum este necesar sa cumpar si un cdi racing, ceva de genul : https://www.okazii.ro/cdi-sport-racing-atv-150cc-200cc-a204295144 sau daca functioaneaza foarte bine si cu cel vechi, stock.
  7. Salut, am un First Bike Mega de 150 cc azi cand mergeam cu motorul cam la 80 km/h motorul a inceput in mers sa nu mai "traga" adica acceleram si se ineca la propriu sau nu se accelera si dupa cateva sute de metri s-a oprit in mers dupa a pornit foarte greu dar dupa un timp in care motorul a stat mai mult porneste usor ca si inainte. In drum spre casa mi s-a intamplat acelasi lucru inca de cateva ori. Motorul se opreste in mers cand nu il mai accelerez iar deseori cand il accelerez mai tare nu raspunde spontan si da semne ca s-ar ineca. Modelul este pe carburatie si ma intreb daca nu cumva este infundat carburatorul. Recent am desfacut toba din motor (chiuloasa) crezand ca ar avea o saiba sau ceva de genul care ar optura eliminarea gazelor fiind pusa acolo ca limitare a motorului, insa nu avea nimic si am pus-o la loc, insa nu cred ca are vreo importanta deoarece am prins toba la loc ca inainte. Acum daca puteti sa ma ajutati cu un sfat de la ce ar fi si cum as putea rezolva. Multumesc anticipat! Recent am schimbat si benzina, pana acum am alimentat de la o benzinarie locala care doar zicea ca benzina e fara plumb nu specifica si cifra octanica, presupun ca era 95 sau mai jos iar rececent am alimentat cu benzina de 98. Nu stiu daca asta ar fi problema deoarece logic arderea ar trebuii sa fie mult mai buna.
  8. Arata asa deoarece dupa ce a fost data carena jos cdi-ul nu avea un suport, statea lipit de carena, aproape de roata din spate asa ca odata dupa ce am schimbat filtrul de aer am uitat complet de cdi iar acesta a frecat de roata in mers in jur de 5 min dupa care l-am vazut si l-am pus la loc.
  9. Am verificat acum CDI-ul si e putin deteriorat adica invelisul de plastic este zgariat in gros si ma inteb daca modifica cu ceva functionarea motorului
  10. Salut, am un motor First Bike Mega fabricat in 2013 de 162 cc. In manualul de utilizare viteza maxima pe care producatorul a scris-o este de 90 km/h, si intradevar asta e. Intrebarea mea este acum daca cumva motorul are o limitare deoarece imi vine greu sa cred ca la aceasta capacitate cilindrica sa ajunga doar la aceasta viteza. Tin sa mentionez ca modelul este pe carburatie si limitarea, daca ar exista nu se afla la maneta de acceleratie deoarece are o cursa completa pana jos. Multumesc anticipat!
  11. Mersi pentru raspuns, si acum solutia ar fi sa ii cumpar un CDI nou? Banuiesc ca CDI-ul in aleg in functie de cilindrie si numarul de pini nu?
  12. Salut, am un motor First Bike Mega fabricat in 2013 de 162 cc. In manualul de utilizare viteza maxima pe care producatorul a scris-o este de 90 km/h, si intradevar asta e. Intrebarea mea este acum daca cumva motorul are o limitare deoarece imi vine greu sa cred ca la aceasta capacitate cilindrica sa ajunga doar la aceasta viteza. Tin sa mentionez ca modelul este pe carburatie si limitarea, daca ar exista nu se afla la maneta de acceleratie deoarece are o cursa completa pana jos. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...