Jump to content

Marius Boeriu Sibiu

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Marius Boeriu Sibiu

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu am pocăit pe nimeni. Am relatat niște fapte și am spus ce nemulțumiri am. Nu am etichetat, nu am jignit și nu am atacat. Practic eu aproape nu am pus mana pe motocicleta de la sosirea la mine și pana în ziua de astăzi. Nu am cerut decât putina înțelegere dar aici e clar ca nu o voi gasi. Apropo de asumare eu mi-am pus numele real și poza reala cu mine. Dacă am greșit ispasesc ca vreau, ca nu vreau. Am încheiat orice comentariu pe acest topic. Daca mai am ceva de comunicat o sa vb cu Marcel în privat. Numai bine!
 2. Acesta e singurul raspuns la postarea mea, care imi confirma ce tot auzisem eu ca inseamna comunitatea moto in general. Ma refer aici la a sari in ajutor si la a oferi sprijin si nu ma refer la faptul ca a scris baiatul ca face asta MOKA ci la exprimarea si atitudinea de a ajuta inainte sa judece persoane, comportamente si detalii. Aproape toti cei care ati raspuns aici ati criticat si ati etichetat persoana fara sa o cunoasteti in realitate.
 3. Motocicleta e la service. Așteaptă piulita care ar trebui sa ajungă probabil în 12 sau 13 aprilie. Sa-mi spui cand vii la Sibiu. Dacă rămâne asa mâine îl sun pe mecanic și ii spun sa nu mai pună mana pe nimic.
 4. Va salut! In primul rand vreau sa precizez ca acest testimonial il scriu cu intentia de a-si imbunatati Marcel serviciile si pentru a se evita in viitor situatiile neplacute pentru clienti. L-am contactat pe Marcel cred ca acum mai mult de un an, pe vremea cand faceam scoala moto la recomandarea unei colege de serviciu, careia el i-a adus o motocicleta. Am urmarit o motocicleta de vanzare din germania vreme de mai mult de o luna. Am rugat o prietena care locuieste in germania sa sune proprietara sa ceara informatii despre motocicleta. Dupa ce am aflat ca to
×
×
 • Create New...