Sari la conținut

Valeriu Alexa

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Valeriu Alexa

  1. Acum 7 ore, Constantin a spus:

    971525554_TraseuMotolongeviv84Nr1.thumb.png.fb137d7cf708e007ab699682102582b7.png

    Traseu Motolongeviv 84, Nr 1.

    Normal de parcurs in 2 - 3 zile.

    Motolongevivii de 84 de ani si peste au asigurate gratuit benzina, cazarea, masa.

    Pot parcurge traseul individual sau in grup de Motolongevivi, ceea ce e destul de greu.

    Ma refer la " grup".

    Cand doriti sa mergeti?

  2. Acum 12 minute, ivan pedala a spus:

    Deja simt ca mi-ajunge! M-am saturat de impostura voastra (tu esti unul dintre cei care dau tonul, iar asta ti-am mai spus-o) si simt ca abia astept sa nu va mai vad la intrunirile clubului! Cei doi (aia cu care sunt in conflict...nu uita, eu i-am adus la club, si-au ajuns ca sa faca exact cum au facut la clubul din Craiova...adica vor sa le pupe toti talpile, sa minta, sa denatureze, sa incerce discreditarea unora, doar ca ei sa-si atinga telul, vizand sefia clubului...ca ei sa taie si sa spanzure) si-ti vor taia si tie creanga, stai linistit...istoria se va repeta! Mi s-a spus si mie asta acum ani de zile in urma si nu am crezut! Cat priveste afirmatiile mele, tu ai avut grija si ai pe mai departe ca sa mi le sustii cu fapte!

    Asa v-am ajutat pe toti (da, si pe aia doi, de care vad ca nu vrei sa te lipsesti!) si asta mi-este multumirea! V-am considerat prieteni...😧

    Mulțumesc.Sint sigur că vom găsi o rezolvare a situației nepotrivite.Hai,te rog, să nu ne mai gândim la asta și sa ne bucuram de Sărbători. Crăciun fericit alături de cei dragi!

  3. Acum 4 minute, ivan pedala a spus:

    Sa-mi fie iertat, dar agramatu' ala se fereste de mine, si bine face ca ma ocoleste, si nu putea sa ma aleaga, fiindca-i un las! Iar de ales, m-au ales motoveteranii, unde am zis ca sunt impostori?!

    Ori asa va considerati si voi, simpatizantii, astia cu numarul de la poarta (adica eu te bag in casa, iti dau adapost, te pun la masa...si tu consideri ca daca n-am numar la poarta trebuie sa-mi iei casa si s-o treci pe numele tau, cu numar cu tot, apoi sa ma scoti afara)! 🤔

    Si daca sunt alegeri in 2023, ce-i?! O sa va alegeti ca popandaii intre voi, fiindca cei cu state vechi au vazut deja cu cine au de-a face! Sau poate aveti o varianta, doua...unu' presedinte, altu' vice...si agaricii care nu indeplinesc conditiile, vor modifica statutul, codul, regulamentul...incat sa le fie prielnice si sa se poata gudura cu sigla cat tigaia pe spate! De restu'...ti-as zice mars, dar nici atat vad ca nu meriti! Mergi si mai bea ceva, poate ca baut judeci ceva mai limpede!

     

     

    Uite cine poarta si unde patch-ul clubului, de tot rasu'...sa mergi la cununie cu vesta si patch-ul ca sa vada lumea ce tare esti (dar fara motocicleta, asta sigur!)...

    Daca i-a fost retras patch-ul de la olteni, acum isi pune p-asta si la pijamale, ca sa vada lumea ca a intrat in club! 🤮

    79646496_3082276788467836_904911646051270656_n.jpg

    81280101_3082276705134511_2819690804858060800_n.jpg

    Am constatat că aveți un conflict între voi oltenii.De ce nu lăsați problemele voastre în afara clubului.Nu- ți pot spune marș la o bere ,pentru ca ești mare ca vârstă de cât mine și nu uit ca m -ai ajutat. Dar te rog sa fii mai retinut când te referi mine.Este mai bine pentru amândoi. Nu crezi?

  4. La 12.12.2022 la 17:10, Endurista a spus:

    Nu spalam rufele, le lasam asa murdare. S-a murdarit tot ce a visat regretatul Dan Nastase.

    Faci un club, il denumesti "Motoveterani" ii pui niste reguli de bun simt ( 20 de ani de permis) , lasi si catzeii sa devina simpatizanti apoi catzeii aduc alti catzei ca ei si te trezesti in final ca sunt majoritari . Si te musca daca vrei sa le arati botnitza.

    Dar asta e un subiect care ar merita un topic separat.

    Ca să arăți botnita trebuie să fii dresorul cățeilor. Tu ce crezi ca ești? 

    Dacă vrei sa îmi arăți botnita vin la tine mâine ,în Domnești. Poate îți cant de mos ajun.Vrei?Sau poate vrei o cursă de enduro până la Iezer în Făgăraș, sau poate vrei o cursă  de Tassos, care ajunge primul. Sau poate arăți măiestria pe o cursă pe circuit la Adancata. Nu te da mare motociclist maestre dulău. Cadou de Craciun/fii mai bun!

     

     

    La 20.12.2022 la 16:25, ivan pedala a spus:

    "...vor  permite aceasta interventie (a unui anagramat agramat cum zice unul pe acest forum )..."

     

    Citat dintr-un clasic prost!

    Aveam dreptate, ca de obicei! 🤮 Si dupa cum vad, astia cu putina carte (si minte pe masura) o sa va adunati in clubul facut de altii...frumos! Bine macar ca o sa va stie lumea, sa stati grupati macar!:lol:

    Stai linistit @Ionut, ca n-o sa primesti raspuns de la ei niciodata...sunt prea lasi ca sa-si recunoasca impostura!

    Ce președinte de club spune despre cei care l-au ales ca sunt lași și impostori?

    În 2023 sunt alegeri,vom vedea...

    La 19.12.2022 la 20:59, Kosmin a spus:

    NU inteleg de ce se mai vehiculeaza idea de ONG. Se doreste schimbarea membrilor ONG in acte si apoi desfiintarea lui ?

    Caci cum altfel am reveni la idea de " fara sefi , fara cotizatii de membri ai unui club " ?

    S au purtat multi ani la rand discutii pe aceasta tema si mereu s a ajuns la concluzia ca e natural sa fie niste reguli de bun simt , niste reguli de selectie pentru cei care vor sa adere la acest GRUP si totodata s a cazut de comun acord ca nu trebuie sa si insuseasca nimeni rolul de SEF.

    Desigur ca au existat si vor exista LIDERI de opinie , LIDERI si URMARITORI dar liberul arbitru nu trebuie restrictionat.

    Incerc sa intuiesc care e finalul .

    Daca Vali doreste sa ramana acest ONG la dispozitia lui , sa adune sub aripa sa oameni , cred ca e treaba lui si a celor care l urmeaza. Si daca acestea inseamna ca titulatura de CLUBUL MOTOVETERANILOR sa le apartina , so be it !

    Ca sa ne revedem , sa ne bucuram de timp petrecut impreuna , sa povestim si sa ascultam ce muzica ne face placere , sa impartim acelasi drum in grupulete sau solo catre o locatie admisa de comun acord as zice ca nu e nevoie de o denumire .

    Inteleg ca e totusi o chestie de mandrie ( poate chiar orgoliu ) dar suntem oameni mari si ne caracterizeaza bunul simt si intelegerea reciproca.

    SI putem gasi si un nume sub care sa ne adunam.

    Cei care isi mai amintesc de primele intalniri , de bucuria revederii , se vor reuni !

     

    Poate de data asta vom fi mai atenti la cei care isi doresc sa vina alaturi , iar cele cateva criterii ce definesc acest GRUP nu vor fi nici facultative , nici aplicate selectiv.

    Pentru toti aceasi masura. A favoriza pe cineva inseamna a crea un precedent.

    Si acolo , pana la circ nu mai e decat un pas.

     

     

     

    Te-ai activat?Ultima dată ți-ai spart sticla în cap dupa ce ai pus manele sârbești în pauza lăutarilor. Si acum strigi contra celor care te-au invitat.Vezi că ești tot cățel ca mine.Nu mai macani ,cum zice Angi.

    La 16.12.2022 la 20:26, ENEOS a spus:

    Să înțeleg că întreg comitetul director al asociației e format din simpatizanți..? 😳

    Da, simpatizanti care au dorit să facă ceva pentru membri Clubului motoveteranilor,adunați în 5 ani de la prima Motoveterani Adunarea.Au pus număr la poartă. Au dat un sens mișcării. Au dat formă juridică, legală ideii lansate de Dan Nastase. 

    La 20.12.2022 la 20:16, cristichivu74 a spus:

    Ivan,consider ca e cazul sa treci mai departe,si anume la varianta B.Sunt convins ca ai capacitatea de a aduna oameni de calitate langa tine incepand cu cei care au fost la inceputuri.Sa vazut clar ca nu conteaza cantitatea ci calitatea oamenilor.

    Prietenia nu consta neaparat intr-o denumire si o emblema ( destul de uratica,parerea mea).Veti gasii o denumire si eventual si emblema ,cat despre ONG,nu merita investitia decat daca vrei sa faci si ceva afaceri sau actiuni caritabile ( in vremurile actuale greu cu sponsorii).

    Astept cu drag sa ne vedem la un party ca in vremurile bune,doar oameni de calitate.

    P.S.

    Ca o rugaminte personala ,uita de Calimanesti si petrecerile manelistico-populare 🤢

    Cel mai bun sfat de care ar trebui să țină cont.Multumesc.

    La 18.12.2022 la 21:13, zigzag a spus:

     

    Eram la masa celor care au stabilit aceste reguli acum multi ani intr-un birt din Bucuresti. Tin minte si acum ca Harea spunea sa se accepte membri cu 10 ani vechime dar am insistat sa fie 20, ca discutam despre veterani.

    Deasemenea, o regula clara a fost fara sefi. Nici aia nu se mai respecta.

    Despre faptul ca ati acceptat ca niste relativ incepatori sa acapareze acest grup nici nu vreau sa discut. Este de tot rasul ca au putut sa vina unii cu cativa ani de motociclism sa va ia numele.

    Daca ar fi dupa mine, as da un restart acestui grup. Doar membri cu 20 de ani vechime si fara sefi. S-a putut candva si s-ar putea si in viitor. Toti cei sub 20 de ani sa fie simpatizanti fara niciun drept, asa cum s-a stabilit odata. Iar pentru cei care macane ca acest grup trebuie sa se adapteze noilor vremuri, sa-si faca un grup propriu adaptat noilor lor vremuri. E absolut penibil sa vezi baieti cu cativa ani de motociclism ridicand pretentii in clubul moto-VETERANILOR.

    Asta este un grup al motociclistilor cu vechime. Atat si nimic mai mult. Restul trebuie sa stea la coada timpului. Parerea mea..

    Pe acest grup voi "macani" cât am chef(dacă  nu voi fi interzis)Ma întreb de ce ai ajuns să dai sfaturi pentru ca te încadrezi tot la catei.Ai fost mai de mult moderator si apropiat al clubului.Ma deranjeaza termenul "aproape începători ".Atunci când mergeam în munte,la Iezer cu Gabi și alții, țin minte ca tu erai mai nesigur cu Husabergul cel aveai atunci. De-asta l-ai vândut?

  5. Acum 24 minute, ivan pedala a spus:

    Nu am nevoie de acest club, cum si tu ai declarat si sustii ca nu ai nimic de castigat (doar bani cheltuiti si timp pierdut) privind apartenenta acestui ONG. Singurul castig ar fi ca daca ajunge la cine trebuie, (poate o persoana cu coloana vertebrala si nu o nevertebrata), ar aplica acel regulament si cod, iar membrii de drept ai clubului in mod sigur ar reveni in club(nu cred ca avem nevoie de cantitate, ci de calitate, asta s-a vazut!).

    Varianta nr.2 imi apartine, o s-o afli cand o sa fie oficiala, asta daca nu ajungem la intelegerea amiabila propusa! Sper totusi in luciditatea ta si am incedere ca nu am pierdut timpul degeaba incercand aceasta conciliere, spre binele doar al clubului!

    Ok.Daca grija ta este sa nu ajungă clubul unde nu trebuie ,atunci îți propun să facem front comun și să rezolvăm problemele.Eu am înțeles ca suntem in mijlocul unor interese,între doua

    tabere.Hai să păstrăm integritatea clubului așa cum a fost inceput de predecesorii noștri (faci parte dintre ei)

  6. Acum 17 minute, ivan pedala a spus:

    Daca imi pui la dispozitie pe langa facturile care dovedesc platile infiintarii acestui ONG si desfasuratorul cheltuielilor pe fiecare luna (intrari/iesiri) incepand cu prima zi de la infiintarea ONG-ului si pana la data actuala, adica bilantul detaliat al ONG, iti virez banii si faci demersurile ca acest ONG sa treaca pe o persoana desemnata de colegii motoveterani aici, pe forum, scris, incat sa vada si sa stie toata lumea? Vreau raspuns cu DA sau NU, iar de documente, procura notariala, imputerniciri...ma ocup io! Dar nu ma lungesti cu vorba (in stilul caracteristic tie, una spui si alta faci) cu obtinerea documentelor pana in vara viitoare, fiindca stii ca am si varianta doi, care ma costa mult mai putin si o pot obtine ~imediat!

    Eu nu știu care e varianta 2.

    Constat că vrei să obții varianta unu :clubul;varianta 2 ???

    Trebuia să înțelegi mai demult că acest club nu este al meu,nici al tău dacă ofertezi bani pentru el.Este normal să fie clubul membrilor actuali si viitori.

    Din acest moment va anunț că ASOCIATIA CLUBUL MOTOVERANILOR nu va avea nicio modificare juridică până nu înțeleg care sunt interesele unor membri .

     

  7. Acum 7 minute, ivan pedala a spus:

    Daca imi pui la dispozitie pe langa facturile care dovedesc platile infiintarii acestui ONG si desfasuratorul cheltuielilor pe fiecare luna (intrari/iesiri) incepand cu prima zi de la infiintarea ONG-ului si pana la data actuala, adica bilantul detaliat al ONG, iti virez banii si faci demersurile ca acest ONG sa treaca pe o persoana desemnata de colegii motoveterani aici, pe forum, scris, incat sa vada si sa stie toata lumea? Vreau raspuns cu DA sau NU, iar de documente, procura notariala, imputerniciri...ma ocup io! Dar nu ma lungesti cu vorba (in stilul caracteristic tie, una spui si alta faci) cu obtinerea documentelor pana in vara viitoare, fiindca stii ca am si varianta doi, care ma costa mult mai putin si o pot obtine ~imediat!

    Eu nu vreau bani.Sunt curios cine este persoana desemnată?

    Este de necrezut,negocierea predării unui club moto pe forum.Vindem cumva acțiuni la Bursă?

  8. Acum 18 ore, Toni a spus:

    Principiile initiale pe baza carora a luat nastere AMOVERO, ulterior AMVR, ulterior Clubul MotoVeteranilor au fost foarte simple si de foarte mare bun simt:

    - respect fata de definitia cuvantului de veteran prin conditionarea existentei unei minime vechimi de 20 ani pentru calitatea de membru cu drepturi depline,
    - fara personalitate juridica

    - fara şefi

    - fara implicare financiara alta decat suportarea propriilor cheltuieli de fiecare in parte, ocazionate de participarea la actiunile clubului

    - respect, bun simt, intrajutorare, legalitate

    - plimbari, intruniri (pe principiul ca nu conteaza destinatia ci drumul pana la ea).
    In decurs de aproximativ doi ani de la nasterea clubului, toate aceste principii au fost scrise intr-un document denumit Codul Clubului Motoveteranilor.

    Discutii contradictorii, framantari, impunsaturi etc. au fost si inainte de aparitia ong-ului dar marile disensiuni si scandalurile au aparut odata cu infiintarea ong-ului cu personalitate juridica avand aceiasi denumire si aceiasi sigla ca a clubului original care nu avea personalitate juridica. Problemele cele mai mari fiind create nu de aparitia in sine a unei noi entitati cu personalitate juridica ci de modul cum a aparut (pe n.v.) si mai ales de pretentiile fondatorilor ong-ului de a nu respecta principiile initiale ale clubului fara personalitate juridica, enumerate mai sus, pretentii motivate cu siguranta de faptul ca ei, fondatorii ong-ului, nu indeplineau, in principal, conditia esentiala de vechime pentru a se putea autodefini ca veterani in ale motociclitului.  

     

    In 2019 a avut loc o sedinta de reconciliere si de resetare a clubului in concordanta cu ong-ul. In principal, intelegerea partilor (membrii conservatori ai clubului fara personalitate juridica versus fondatorii ong-ului cu personalitate juridica si sustinatorii lor) a fost ca  in schimbul modificarii Codului Motoveteranilor in sensul de a fi acceptati ca membri cu drepturi depline si persoanele cu o vechime de doar 10 ani, precum si fondatorii ong-ului care nu aveau vechimea respectiva, ong-ul prin reprezentantii sai trebuia sa inregistreze oficial, la judecatorie, textul Codului Motoveteranilor sub forma de Regulament de Ordine Interioara. Membrii conservatori ai clubului original si-au respectat partea din intelegere, au modificat chiar in 2019 textul Codului in sensul acceptarii ca membri deplini a persoanelor cu vechime de minim 10 ani si a fondatorilor ong-ului, dar reprezentantii ong-ului, nici pana azi, nu numai ca nu au inregistrat oficial Regulamentul de Ordine Interioara dar nici macar nu si l-au asumat public printr-o simpla declaratie / comunicare scrisa si postata pe forum, termenul convenit pentru acest lucru fiind de un an adica 2020.

     

    Concluzia este ca incercarea de conciliere au fost doar vorbe in vant din partea fondatorilor ong-ului. In consecinta intelegerea din 2019 e perimată si parerea mea personala este ca lucrurile ar trebui sa revina la situatia initiala in ceea ce priveste adeptii clubului fara personalitate juridica iar ong-ul sa-si urmeze propria cale, bineinteles ca fiecare membru fiind liber sa aleaga ce-si doreste.

     

    Toni ,știi că o modificare in instanță costă bani.Eu am finanțat toate operațiunile de înființare și funcționare a  clubului,obținerea mărcii înregistrate la OSIM.Nu era cazul să plătesc pentru acest demers.Totusi,   voi propune în zilele urmatoare,o soluție prin care să se rezolve toate disensiunile.Sper să reușim să ducem mai departe ideea lansată în 2009 de catre Dan Nastase.

    Acum 3 ore, Dan Rosca a spus:

    Fac si eu o trecere in revista.
    In martie 2009, m-a cautat Dan Nastase, cu care ma stiam din 1984, sa-mi spuna despre ideea lui de a face un grup al veteranilor moto.
    Am stabilit sa ne intalnim pe 12 martie, la Biker's Club, in Otopeni, dar din cauza unor probleme administrative, el nu a putut veni.
    Ne-am intalnit acolo, eu, Sorin Avram, Adrian Mijaica, Bogdan Harea si Octav Lica. Nu cunosteam pe niciunul dintre ei.
    Am continuat discutiile cu cei de mai sus , dar si cu Dan Nastase.
    Si ne-am hotarat sa organizam o intalnire la Slanic Prahova, pe 16 mai 2009.
    Anuntata pe forum si care a avut un mare succes.
    S-au pus bazele Amovero atunci.
    A urmat intalnirea organizata de Ivan la Tismana,11-13.09.2009, care a fost uauuu.
    S-au dat tresele si banutii cu anul obtinerii permisului.
    Doar ca necuratul deja isi bagase coada.
    Dan Nastase , care credea ca el este Guru motociclismului, a fost detronat de Constantin, mai in varsta si cu ani de permis mai multi.
    Pe cat de destept si cu vorbele la el era, pe atat de orgolios si .....nu stiu cum sa-i spun.
    Deja imediat dupa Tismana, Nastase a luat foc. A orchestrat un intreg spectacol, aici pe forum, el si clonele lui.
    Si contra lui Ivan , si contra mea si a oricui nu-l accepta pe el ca si Guru al motociclismului.
    A fost o figura marcanta a motociclismului romanesc, dar un om , cu bune si rele.
    Si cu prieteni, gen Dobrescu, care-l ajuta stergand comentariile care nu-i conveneau.
    Asadar, in noiembrie 2010, am migrat pe site-ul concurent.
    https://pro-bike.ro/forums/topic/76222-motoveterani-bine-ati-venit/
    In 2011, 27- 29 mai, deja ne intalneam la Moeciu de sus, in formula noua.
    S-a redactat Codul Clubului, s-a lucrat la sigla clubului, etc.

    https://pro-bike.ro/forums/topic/88900-codul-clubului-motoveteranilor/
    Si asa a aparut Clubul Motoveteranilor,un grup de prieteni din toate colturile tarii, fara sefi, dar cu un cod care avea la baza vechimea permisului moto.
    In 2012 un grup de noua motociclete, am fost in Crimeea.
    Bogdan Harea a gasit un posibil sponsor , pentru 10.000 euro , care ne-ar fi platit o tura moto trecand pe la mai multe fabrici de ciment din Europa,
    Si asa a aparut ideea de un posibil ONG, pentru a beneficia de sponsorizare.
    Si a avut loc o intreaga dezbatere.
    https://pro-bike.ro/forums/topic/95712-asociatia-motoveteranilor-un-posibil-ong/
    Concluzia finala a fost ca mai bine nu se face ONG-ul pentru ca vor aparea discutii.
    Si nu s-a facut .
    Au urmat intalniri anuale, in diverse locatii, dar majoritatea, la Calimanesti.
    Au inceput sa apara din ce in ce mai multi simpatizanti.
    Pana cand, din cauza noastra, a lejeritatii si comoditatii noastre, au devenit majoritari.
    Buna parte din membrii vechi, au plecat.
    Dar sa revenim la zilele noastre.
    S-a facut acest ONG de catre Vali Alexa, impreuna cu Virgil Plesa, Simion Asandei si Orlando Gujan.
    Din pacate, toti 4, nu se incadrau ca membrii plini ai clubului, neavand vechimea necesara.
    Vali a facut acest ONG, plin de ganduri bune, doar ca nu si-a ales bine oamenii.
    Si in continuare , cred ca vrea doar binele acestui club.
    Eu l-am sfatuit sa-l propuna pe Ivan ca si presedinte.
    Ivan, ca ne place sau nu, este un bun organizator si eu personal, cred ca poate reface acest club.
    Doar ca nu poate singur.
    Trebuie ajutat, noi toti , trebuie sa-l ajutam.
    Si Vali Alexa trebuie sa-l ajute.
    Cred ca inca se poate.

    Dar cum se zice, parerea mea.

    Și eu am sperat că Ivan poate face mai mult.Din acest motiv l-am susținut în 2021 pentru a deveni președintele clubului.Sper să mă plimbe si pe mine cu Porsche.!!!

  9. La 15.12.2022 la 20:35, ivan pedala a spus:

    https://motociclism.ro/topic/318456-veteranii-adunarea/page/70/

    Pentru curiosi am pierdut ceva vreme ca sa caut momentul in care a inceput fisura din clubul nostru...si nu este de la intrunirea de la Tismana, asa cum zicea Vali Alexa, ci inainte de intrunirea de la Ticleni (atacuri la persoana, afirmatii nefondate, clone, injurii, jigniri, mesaje care mi-au adus autointerdictia de a mai posta aici, trecand intreg grupul de motoveterani pe forumul vecin).

    Totul a trecut, multi dintre protagonisti si clonele lor ne-au parasit definitiv (fie-le tarana usoara!) si am ajuns in punctul in care clubul, asa cum era, cu bune si rele, a trecut pe persoana fizica fara acceptul celor care l-au incropit.

    Ca sa-i raspund lui @Speedy.K, la obiect, acea ramurica desprinsa din club (sereistii), nu este nimic oficial/legal. A fost o ruptura facuta ca sa ne arate noua, celor ramasi, ca altii sunt mai cu mot!

    Da, si ai dreptate cand afirmi ca am facut o mare greseala cand nu am legalizat clubul la timp si cu persoanele abilitate s-o faca, dar acum nu putem da timpul inapoi! 

    Oamenii care au crezut si mai cred in acest club, inclusiv aceia care au absentat in ultima vreme de la actiunile clubului, sper sa isi dea seama ca acesta este clubul care ne reprezinta, pentru care am depus eforturi de orice natura ca sa-l pastram, am facut concesii, am transpirat si unii au cheltuit bani cand poate aveau de hranit copiii si familiile din banii aia, si-ar trebui sa mi se alature incat sa ne primim organizatia inapoi, cu regulile ei bune sau rele, pe care noi toti le-am gandit si asternut in acel cod al nostru, cod batjocorit acum prin nestiinta sau aroganta.

    Este bine că avem o listă de la care putem porni discuția pentru resetarea clubului.

    Care din listă poate fi viitorul președinte al ONG-ului?

    La 15.12.2022 la 23:09, Valeriu Alexa a spus:

    Este bine că avem o listă de la care putem porni discuția pentru resetarea clubului.

    Care din listă poate fi viitorul președinte al ONG-ului?

    Din păcate doar 15 membri mai sunt activi în club.(activi este mult spus)

  10. Acum 8 minute, cristichivu74 a spus:

    Este doar o constatare trista,a unui simpatizant a ce sa vrut a fi initial grupul de prieteni.

    A cui e vina ? Voi stiti cel mai bine,si sper sa lasati orgoliile ,sa redevina grupul ( daca se gandeste cineva la club moto de orice fel nu stie ce vorbeste) ce a fost la inceput.

    Sa ne vedem cu bine.

    Sa ne vedem cu bine.Apreciez și ma bucura implicarea ta.Respect.

     

    Speedy.k,ești în eroare atunci când ne cataloghezi"smecheri".În perioada aia Ivan nu mai participa la întruniri ,am spus în Adunarea de la Călimănești 2017 intenția de a da personalitate juridică clubului.Nu s-a opus nimeni atunci.

    Și astăzi toți cei care sunt membri si doresc pot face cerere de aderare și pot fi aleși în Consiliul Director al clubului. Repet ONG-ul nu este al meu.Eu doar îl gestionez pentru toți membrii clubului. 

     

     

  11. Acum 8 minute, Speedy.K a spus:


    Nu stiu exact cum e cu dreptul asupra unui ONG, nu cumva ramai cu drepturi absolute chiar daca se alege alt presedinte pentru simplul fapt ca tunl-ai infiintat? Ca asta ar fi nasol, cum n-o sa-ti convina ceva, cum o sa-ti aduci aminte ca e al tau. Repet, nu stiu cum e legea, intreb.

    Costurile ti se pot rambursa, banuiesc ca la macar 20 de membri sumele sunt infime.


    Pentru ca mosii sunt cei mai morocanosi oameni de pe planeta. E greu sa impaci tinerii, dar mult mai greu sa impaci bosorogii. Si ma includ si pe mine aici, sa nu se simta nimeni jignit.

     

    Apropos, aia cu Seniori Riders e oficiala, la nivel juridic, sau e doar o poveste nemuritoare, cum creream eu initial si despre Motoveterani?

    Vad ca ai casca de endurist.Din ce știu un ONG este o organizație non guvernentala care trebuie sa aibă un scop.Pentru asta trebuie sa se adune minim 3 persoane din care sa se stabilească un președinte un vicepreședinte și un secretar. Conform statutului validat la Judecătoria din sectorul/orașul unde este sediul asociatiei sunt mai multe modalități de schimbare a

    celor care conduc inițial asociația. De obicei Adunarea Generală este organul de conducere a asociației. La noi e simplu.Daca se întrunește Adunarea Generală și se stabilește alt președinte, vicepreședinte, secretar se merge cu procesul verbal în instanța și se fac modificările. 

    Nu cunosc situația juridică al prietenilor mei din Seniors Riders. Chiar dacă ne întâlnim destul de des nu mi-am permis să deschid subiectul cu dl.Prof.Constantin. 

    Ma interesează în ce zonă și cu cine ieși în munte la enduro.Poate avem prieteni comuni.Stiu ca noi enduristii suntem altfel de motociclisti...

    Acum 4 ore, cristichivu74 a spus:

    De unde am plecat si unde sa ajuns 🤬...totul din cauza unor bulangii infiltrati din dorinta de a detine controlul ,indivizi care nu au nimic in comun cu fenomenul moto si tot ce presupune.

    Asta este si motivul pentru care majoritatea celor care am fost la inceput am renuntat.

    Sper ca Ivan si cei cativa ramasi din inceputuri sa poata reunii vechiul grup de prieteni motociclisti ( care mai suntem in viata ),si sa fim ca la inceputuri.

    DSCF6317.JPG

    DSCF6410.JPG

    DSCF6469.JPG

    DSCF7235.JPG

    DSCF7261.JPG

    Cristi,cred că postezi în calitate de membru/fost membru simpatizant,al clubului. Așa cum am discutat ,și eu doresc să realizeze Ivan o resetare a clubului cu revenirea vechilor participanți. Din pozele prezentate am numărat doar 6 activi.A fost ales președinte la Călimănești 2021 unde a fost propus la sugestia mea.

    Ca au fost "infiltrati"unele persoane nepotrivite sunt de acord ,dar trebuie știut că Ivan i-a adus.Nu am calitatea și poziția ,nici nu permite codul clubului,nici statutul asociatiei, sa poata fi exclus un membru fără să dispuna Adunarea Generală. 

    În rest îți urez numai de bine.

    PS.Din toate persoanele prezente atunci,nimeni nu s-a retras din club în urma înființării ONG-ului.Asta trebuie să analizați/analizam. 

  12. Acum 8 minute, l.u.v a spus:

    Ce țigănie!

    La fel cum a fost și la deschidere.

    Tipic românesc, când nu avem probleme ni le facem.

    Un motiv în plus pentru care nu aș adera niciodată la vreun club.

    Din păcate istoria se repeta.Din ce am citit pe acest forum disensiunile au pornit de la Tismana,2009.De atunci au început sa se retragă Dan Nastase si apropiații lui,a urmat separarea celor de la Seniori Riders cu dl.Prof.Constantin și Nicon.Acum urmează înființarea unui alt ONG care sa fie pe placul unora. Niciodată acest club nu a avut liniște și dorința comună a membrilor ,de a se întâlni cu placere ,fără orgolii.

  13. Acum 2 minute, Leon a spus:

    Sa faca alt club, e putin aiurea...asta e ceva mai vechi si are la origini un om ca Nastase.

    Dar, nu vad alta solutie...daca nu se ajunge la un consens (si nu cred ca o sa se ajunga,  cei care conduc pe hartie n-au cohones  ca sa renunte la pretentii).

    Oricum, e aiurea sa conduca cineva clubul cu abia 9 anisori experienta pe moto, dar cine sunt eu sa-mi dau cu parerea?

     

    Am vazut ceva asemanator acum muuulti ani cu grupul de la Ploiesti (Silver Pistons) care tot asa s-a scindat...

     

     

     

    Trebuia să citești mai sus că vreau să fie ales alt președinte. Nu vreau sa se divizeze clubul prin înființarea unui alt ONG.Nu am pretenții sa recuperez cheltuielile de înființare și obținere a Mărcii Înregistrate.Si cred că am cohones,am doi copii și trei nepoți. 

     

  14. Acum 26 minute, Enduristul a spus:

     

    Ca sa nu existe confuzii eu nu sunt Dan "Magadan" Popescu. E doar o coincidenta nefericita de nume daca te referi la cel cu AMR

     Nu ai gresit cu nimic pana cand te-ai considerat seful meu si m-ai amenintat ca ma dai afara din discutia organizarii evenimentului de la Slatina  de pe WhatsApp

    Nu m-am considerat niciodată șeful tău. Evenimentul de la Slatina a fost organizat de minmine și tu postai neadevăruri despre locația aleasă. Am fost nevoit să te scot din grup pentru a nu compromite întreaga intrunire.Oricum întrunirea până la urmă a fost compromisă prin plecarea unor membri din cauza susținerii mele a lui Ivan.

  15. Acum 39 minute, Kristian K a spus:

    Ca si presedinte ce sunteti,ar trebui sa fiti un exemplu pentru toti membrii,de respectare a codului si statutului acestui Club.

    NIMENI nu va contesta lucrurile facute de dvs in timp si nimeni nu "scormoneste" in viata dvs,sunt date puse de dvs pe un domeniu public.A,poate faceti referire la faptul ca am tangenta cu multi motoveterani ai clubului dvs cu care tin legatura permanent.Si da,aveti dreptate,mai e diferenta aceea de bun simt,dar cea de a nu fi ceva ce nu sunt.Cu alte cuvinte,daca as fi in locul dvs,as lasa pe cineva la conducere,ce intruneste conditiile codului si statutului.De ce credeti ca lucrurile bune se pot face doar din postura de presedinte?Orice membru poate face asta.Dar asta,la fiecare dupa ce suflet are. :)

    Daca dvs dati acest exemplu membrilor,cum ar putea fi lucrurile ok in Club?

    De mult am dorit să devină președintele clubului un membru care este potrivit.In acest sens l-am susținut pe Ivan Pedala să devină presedinte în 2021.Mai rămâne să predau președenția Asociației Clubul Motoveteranilor celui ce va fi ales în Adunarea Generală. Am vrut în 2017,la inițiativa unor membri, să dau o forma oficială clubului în care am mulți prieteni.Eu doresc să mă retrag din postura de președinte încă de la înființarea ONG-ului. Voi acționa în acest sens.Toate bune.

    Acum 52 minute, Endurista a spus:

    Sa stii ca am plans cand am vazut ca vrei sa te retragi de pe forum si din club.

    Hai sa fim seriosi. Retragerea ta este un strigat de ajutor . Vezi ca esti luat la plua si esti suparat ca dintre toti cei pe care ii consideri prieteni nu isi asuma nimeni sa iti ia apararea. Astia pe care ii consideri tu prieteni si care te-au pus pe fotoliul de imparat al asociatiei, cu exceptia celor care au minim 20 de ani de categoria A, te sustin doar ca sa isi poata sustine propria impostura, pentru ca te-au prostit sa le accepti titulatura de motoveteran desi nu o merita . Iar tu la randul tau ii accepti pentru ca ei sunt singurii care te accepta pe tine ca sef. Noi ceilalti nu te recunoastem pentru ca atunci cand a infiintat Dan Nastase aceasta miscare tu nici nu aveai carnet.

    Cand ai facut Asociatia ai zis ca o faci ca sa nu ne fie furat numele de alte persoane dar se pare ca hotul ai fost tu si cu membrii fondatori. Pentru ca acum ameninti ca te retragi si iti iei Asociatia cu tine.

    Nu am zis niciodată că iau asociația cu mine,pentru că asociația nu este a mea deși am înființat-o eu.Nu știu de ce ai pus tunurile pe mine,nu ți-am greșit cu nimic.

  16. Acum 15 ore, Kristian K a spus:

    Domnule @Valeriu Alexa conform a ceea ce aveti completat la profil pe pagina dvs,aveti permis din 2013,ceea ce nu va califica sa fiti membru al clubului.In locul dvs as iesi imediat din club,asa din bun simt fata de cei ce-s motoveterani cu adevarat!Am aflat si din surse sigure ca asa e,aveti permis moto din 2013,deci nu e greseala ortografica.Sa va fie rusine,intotdeauna am detestat persoanele in etate ce profita de etatea lor...

    Imi permit sa va fac ipocrit! :)

     

     

    Imagine WhatsApp 2022-12-14 la 16.35.22.jpg

     

     

    In ceea ce ma priveste,doar diferenta dintre noi doi,de la data obtinerii categoriei A,face conditia minima de 20 de ani ca sa fiu membru,nu anii totali de la obtinere...

    Aveau si au dreptate cei ce ridica problema neintrunirii conditiilor minime ale multora dintre membrii actuali ce sunt motoveterani.

    Aveti aici poze cu permisul meu de conducere:

     

     

    Permis 1.jpg

    Permis 2.jpg

    Nu am de ce sa ma rușinez, nici nu sunt ipocrit.Nu am mințit pe nimeni atunci când fost acceptat în Clubul Motoveteranilor.De atunci am fost prezent și activ la toate întrunirile, pe multe din ele eu le-am organizat.Am făcut multe lucruri bune pentru membri acestui club.In ce calitate ma atenționați și îndrumați să părăsesc clubul la care sunt membru?

    Am constatat ca este diferență mica de vârstă între noi,dar, diferența nu este data de anul obtinerii carnetului ,eu am bunul simț de a nu scormoni în viața oamenilor pe care nu-i cunosc.

    Acum 15 minute, Speedy.K a spus:


    Cum e cu 2013 ala?!

    Este anul în care am obținut categoria A.Este anul în care am fost propus și acceptat în Clubul Motoveteranilor ca membru simpatizant.

  17. Acum 26 minute, ivan pedala a spus:

    Scopul exista, numele si sigla sunt, regulament (cod) exista...lispeste doar implicarea in aplicarea acestora ad-litteram, de catre cei care au hartia in mana si sunt abilitati s-o faca!👍

    Din pacate cei care au hartia in mina mai au pana ajung dulai .Il rog pe distinsul Dan Popescu (Enduristu )sa inceteze cu jignirile si apelativele ,pentru ca in cateva minute ma retrag din acest forum si poate si din clubul dulailor .Va urez intruniri grozave pe viitor.

  18. Acum 8 minute, ivan pedala a spus:

    @Vali, nu conteaza cine a plecat nemultumit, conteaza ca nu stii sa-ti alegi o singura cale, cea dreapta si corecta, cat si oameni/prieteni verticali...vrei sa nu-l superi nici pe Mihalache si pe nasi-su', vrei sa mearga si clubul (oengeu'), eventual o sa faceti pe sustache modificare in regulament (propunerea stiu ca exista, dovada este mai jos!) si...halal club!

    In afara de cei doi, plus inca vreo doi care n-au fost si nici nu au ce cauta in clubul pe care candva l-au destramat, mai exista cineva care sa isi doreasca sa fie dirijati de tractoristi  si minori (vorbesc despre membrii vechi, nu aia parasutati in club care indeplinesc conditiile peste 5...7...15 ani sau...niciodata!)?!

    Poftim, uite atitudine de "membru" care nu indeplineste conditiile (nu are categoria A, nu are motocicleta), care la a doua intrunire la care a participat a ocupat locul la masa "prezidiului" si tinea discursuri unora carora care au vechime moto si erau la a zecea intrunire a clubului! Si cel tanar este membru (!) si de la prima adunare a ocupat loc in "prezidiu"!

    Bai, voi sunteti nebuni, nu pricepeti ca vreau sa fie CLUBUL MOTOVETERANILOR asa cum a fost gandit si creionat de defunctul Nastase?!

    Inked6a69dfdd-66d8-4651-a57a-1b08e.jpg

    20191005_112025.jpg

    Nici mie nu mi-a plăcut atitudinea lor de atunci,dar am considerat că este  o glumă. 

    Și eu doresc să fie clubul cum l-a propus Nastase.Cum găsim metoda prin care să revină cei plecați și membri care sant să fie corespunzători?

  19. Acum 14 minute, Microbec a spus:

    ma primitz si pe mine in da clab sau macar in ong? nu am permis moto dar am reumatism si port izmene.

    Vad ca pe acest forum ironia fata de cei născuți mai devreme este folosită frecvent.Este un fel de satisfacție singulară pentru cei mai tineri?

    Scuze,nu vreau să jignesc pe nimeni.

  20. Acum 4 minute, ivan pedala a spus:

    Mai citeste o data! Am spus io ceva de intrunire, de eveniment al clubului...?! Nu! Doar o paranghelie...si in definitiv asta a fost, iar faptul ca nu am fost prezent ma bucura nespus si n-am ce sa regret! 

    Repet: toate discutiile voastre private mi-au ajuns la urechi si pe telefon din mai multe surse (deci prietenii mei din club nu au murit toti!) si tind sa dau crezare mai ales celor scrise! 

    Daca vrei dovada, postez aici o mostra! Deci, revizuieste-ti bine "prietenii" care au adus clubul in starea actuala si apoi mai discutam! Obiectivul comun stii doar ca il avem, numa' ca mereu trebuie sa ne facem pres (covoras) pentru unu' fara permis, pentru finu' lui care il vrea aproape, pentru muzica de mahala si poftele unora care n-au tangenta cu motociclismul si mai ales cu acest club!

     

    Inked5552ef93-fe45-4697-9eb0-c1440.jpg

    De acord.Dovada este ce am scris eu ,nemulțumit fiind,după Slatina.

    Nu știu cine a plecat nemulțumit de la Călimănești. 

     

     

     

     

     

    Acum 1 minut, Kristian K a spus:

    Nu va suparati pe mine,dar ati gresit o litera in avatar:

     

    Valeriu Alexa

    Membru

     10

    Sex:Male

    Locatie:Bucuresti

    Moto: Honda

    Numar: B45Yao

    Club: CLUBUL MOTOVETERANILOT

     

    Vedeti dvs care. :)

     

     

    Mulțumesc. A fost acum 10 ani?

  21. Acum 11 minute, ivan pedala a spus:

    Stai linistit, Vali...nu-i nimeni necajit ca nu a participat la paranghelia voastra! Stim ce sunteti in stare, cunoastem meniul si invitatii...deci nimic de pierdut! Unii care au ajuns acolo chiar au plecat dezamagiti a doua zi...

    Dezamagirea vine din alte puncte de vedere! Exemplific foarte pe scurt: noi doi am discutat ceva, am batut palma si am convenit impreuna sa acceptam in club pe oricine, cu diferentierea de rigoare, conform codului.

    Vad ca acei doi catei (ca sa nu le zic javre sau potai, ca suna urat) adusi de mine in club isi aroga pe zi ce trece noi merite (ca ei au adus oltenii in club, uitand insa ca oltenii erau deja adusi in club tot de mine cu un an inaintea lor, ca oltenii pleaca din vina mea...etc.!), iar voi, cei care ar trebui sa ma ajutati sa-i punem acolo unde le este locul, discutati prin dos cum sa faceti derogari ca sa-l faceti membru cu drepturi depline pe ala care nu a avut niciodata categoria A pe permis, discutati pe grupuri de WhatsApp cum sa scapati de mine (fiindca sunt singurul care a tinut cu dintii de acest club si ca regulamentul lasat de Nastase si perfectionat in ani de zile de membrii fondatori vechi ai clubului sa fie respectat, macar pentru a nu distruge total imaginea acestui club tocat marunt in transe de binevoitori). Sa nu mai vorbesc de faptul ca nu am cerut niciodata sa fiu presedintele acestui club, ci am fost ales prin vot, vot la care aia doi care se intreaba retoric si te acuza ca tu m-ai pus sef, au participat. Acum ca ma vorbiti de rau (scrieti) pe din dos (obiceiuri de oameni slabi si prosti), putin ma deranjeaza! Ma deranjeaza faptul ca inclusiv tu (am mesajele scrise!) iti sustii cateii si dai apa la moara ajungandu-se la discutii sterile mereu, ii lasi pe altii sa gestioneze paginile de FB (repet, pagini la care nu am acces, iar oamenii m-au ales presedinte, prin vot) si intretii duplicitatea (a se citi curvaraseala) in club! Nimeni nu i-a scos, din sala cand au fost sedintele clubului, pe cei care nu ar fi trebuit sa ne stea alaturi, nimeni nu a scos din grup pe cei care latra pe la colturi ca nu le place regulamentul, ca sa se faca derogari, fiindca ei...isi ia jucariile si pleaca (vezi Slatina si nu numai) si totusi ei sunt vocalii care cer ca eu ala care doresc putina ordine in club, respectarea unor minime conditii, sa dispar! Cauta motive (ca-s presedinte si la motociclistii din Gorj, ca nici alora nu le convine si au plecat (unde, oare?!)...dar totusi, anual am avut actiuni care au adunat zeci de motociclisti, vezi pagina clubului zonal). Si...niciodata nu au curajul sa imi spuna in fata ce nu le convine, pozand in victime si injurand in spate (motivele inventate de cei doi le-a mai adus si excluderea din clubul Craiovean, avand acelasi comportament, exact, la indigo). 

    Are cineva remediu?! Alexa, acum sa te vad!

    Din păcate constat că ești informat greșit. La Călimănești a sărbătorit Nicon 45 ani de casnicie.Nu a fost un eveniment al Clubului ,dar au participat mai mulți membri în calitate de prieteni.Este adevărat că s-a discutat și despre Club .Te rog să mă crezi că  nu am convenit nimic din ce s-a propus.Am constatat anumite intenții nepotrivite dar astea le vom discuta .

    Remediu la situația existenta:Excluderea unor membri nepotriviți +implicarea tuturor membrilor în acțiunile viitoare.

    Interzicerea denigrarii clubului și tranșarea animozitatilor între membri, pe forumuri publice. 

    Mai sunt metode dar le discutam în privat. 

    Trebuie să  avem un obiectiv comun:

    Clubul Motoveteranilor.

    RESPECT

  22. Acum 2 minute, Speedy.K a spus:


    Din primul paragraf inteleg ca se avea in vedere crearea unei ONG. S-a constituit sau nu? Ca daca nu, regulamentul e degeaba. E ca si cum eu si cu baietii cu care ma plimb ne-am face un regulament.

    Clubul este constituit din 2017,ONG. În plus  avem și marca înregistrată la OSIM.Retineti că suntem un Club oficial,chiar dacă unii membri,puțini la număr, cred că sunt proprietari pe persoană fizică. Acest Club va fi a membrilor veterani așa cum a fost inițiat. 

×
×
  • Creează nouă...