Sari la conținut

Valeriu Alexa

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Valeriu Alexa

  1. Drum lin Ivan Pedala.Odihna vesnica!
  2. O veste trista si surprinzatoare.Un om puternic,activ,implicat intens in activitatile motociclistice ,ne paraseste prea devreme.Drum lin printre stele Ivan Pedala.RIP
  3. Mulțumesc.Sint sigur că vom găsi o rezolvare a situației nepotrivite.Hai,te rog, să nu ne mai gândim la asta și sa ne bucuram de Sărbători. Crăciun fericit alături de cei dragi!
  4. Am constatat că aveți un conflict între voi oltenii.De ce nu lăsați problemele voastre în afara clubului.Nu- ți pot spune marș la o bere ,pentru ca ești mare ca vârstă de cât mine și nu uit ca m -ai ajutat. Dar te rog sa fii mai retinut când te referi mine.Este mai bine pentru amândoi. Nu crezi?
  5. Ca să arăți botnita trebuie să fii dresorul cățeilor. Tu ce crezi ca ești? Dacă vrei sa îmi arăți botnita vin la tine mâine ,în Domnești. Poate îți cant de mos ajun.Vrei?Sau poate vrei o cursă de enduro până la Iezer în Făgăraș, sau poate vrei o cursă de Tassos, care ajunge primul. Sau poate arăți măiestria pe o cursă pe circuit la Adancata. Nu te da mare motociclist maestre dulău. Cadou de Craciun/fii mai bun! Ce președinte de club spune despre cei care l-au ales ca sunt lași și impostori? În 2023 sunt alegeri,vom vedea... Te-ai activat?Ultima dată ți-ai spart sticla în cap dupa ce ai pus manele sârbești în pauza lăutarilor. Si acum strigi contra celor care te-au invitat.Vezi că ești tot cățel ca mine.Nu mai macani ,cum zice Angi. Da, simpatizanti care au dorit să facă ceva pentru membri Clubului motoveteranilor,adunați în 5 ani de la prima Motoveterani Adunarea.Au pus număr la poartă. Au dat un sens mișcării. Au dat formă juridică, legală ideii lansate de Dan Nastase. Cel mai bun sfat de care ar trebui să țină cont.Multumesc. Pe acest grup voi "macani" cât am chef(dacă nu voi fi interzis)Ma întreb de ce ai ajuns să dai sfaturi pentru ca te încadrezi tot la catei.Ai fost mai de mult moderator si apropiat al clubului.Ma deranjeaza termenul "aproape începători ".Atunci când mergeam în munte,la Iezer cu Gabi și alții, țin minte ca tu erai mai nesigur cu Husabergul cel aveai atunci. De-asta l-ai vândut?
  6. Ok.Daca grija ta este sa nu ajungă clubul unde nu trebuie ,atunci îți propun să facem front comun și să rezolvăm problemele.Eu am înțeles ca suntem in mijlocul unor interese,între doua tabere.Hai să păstrăm integritatea clubului așa cum a fost inceput de predecesorii noștri (faci parte dintre ei)
  7. Eu nu știu care e varianta 2. Constat că vrei să obții varianta unu :clubul;varianta 2 ??? Trebuia să înțelegi mai demult că acest club nu este al meu,nici al tău dacă ofertezi bani pentru el.Este normal să fie clubul membrilor actuali si viitori. Din acest moment va anunț că ASOCIATIA CLUBUL MOTOVERANILOR nu va avea nicio modificare juridică până nu înțeleg care sunt interesele unor membri .
  8. Eu nu vreau bani.Sunt curios cine este persoana desemnată? Este de necrezut,negocierea predării unui club moto pe forum.Vindem cumva acțiuni la Bursă?
  9. Toni ,știi că o modificare in instanță costă bani.Eu am finanțat toate operațiunile de înființare și funcționare a clubului,obținerea mărcii înregistrate la OSIM.Nu era cazul să plătesc pentru acest demers.Totusi, voi propune în zilele urmatoare,o soluție prin care să se rezolve toate disensiunile.Sper să reușim să ducem mai departe ideea lansată în 2009 de catre Dan Nastase. Și eu am sperat că Ivan poate face mai mult.Din acest motiv l-am susținut în 2021 pentru a deveni președintele clubului.Sper să mă plimbe si pe mine cu Porsche.!!!
  10. Este bine că avem o listă de la care putem porni discuția pentru resetarea clubului. Care din listă poate fi viitorul președinte al ONG-ului? Din păcate doar 15 membri mai sunt activi în club.(activi este mult spus)
  11. Sa ne vedem cu bine.Apreciez și ma bucura implicarea ta.Respect. Speedy.k,ești în eroare atunci când ne cataloghezi"smecheri".În perioada aia Ivan nu mai participa la întruniri ,am spus în Adunarea de la Călimănești 2017 intenția de a da personalitate juridică clubului.Nu s-a opus nimeni atunci. Și astăzi toți cei care sunt membri si doresc pot face cerere de aderare și pot fi aleși în Consiliul Director al clubului. Repet ONG-ul nu este al meu.Eu doar îl gestionez pentru toți membrii clubului.
  12. Vad ca ai casca de endurist.Din ce știu un ONG este o organizație non guvernentala care trebuie sa aibă un scop.Pentru asta trebuie sa se adune minim 3 persoane din care sa se stabilească un președinte un vicepreședinte și un secretar. Conform statutului validat la Judecătoria din sectorul/orașul unde este sediul asociatiei sunt mai multe modalități de schimbare a celor care conduc inițial asociația. De obicei Adunarea Generală este organul de conducere a asociației. La noi e simplu.Daca se întrunește Adunarea Generală și se stabilește alt președinte, vicepreședinte, secretar se merge cu procesul verbal în instanța și se fac modificările. Nu cunosc situația juridică al prietenilor mei din Seniors Riders. Chiar dacă ne întâlnim destul de des nu mi-am permis să deschid subiectul cu dl.Prof.Constantin. Ma interesează în ce zonă și cu cine ieși în munte la enduro.Poate avem prieteni comuni.Stiu ca noi enduristii suntem altfel de motociclisti... Cristi,cred că postezi în calitate de membru/fost membru simpatizant,al clubului. Așa cum am discutat ,și eu doresc să realizeze Ivan o resetare a clubului cu revenirea vechilor participanți. Din pozele prezentate am numărat doar 6 activi.A fost ales președinte la Călimănești 2021 unde a fost propus la sugestia mea. Ca au fost "infiltrati"unele persoane nepotrivite sunt de acord ,dar trebuie știut că Ivan i-a adus.Nu am calitatea și poziția ,nici nu permite codul clubului,nici statutul asociatiei, sa poata fi exclus un membru fără să dispuna Adunarea Generală. În rest îți urez numai de bine. PS.Din toate persoanele prezente atunci,nimeni nu s-a retras din club în urma înființării ONG-ului.Asta trebuie să analizați/analizam.
  13. Din păcate istoria se repeta.Din ce am citit pe acest forum disensiunile au pornit de la Tismana,2009.De atunci au început sa se retragă Dan Nastase si apropiații lui,a urmat separarea celor de la Seniori Riders cu dl.Prof.Constantin și Nicon.Acum urmează înființarea unui alt ONG care sa fie pe placul unora. Niciodată acest club nu a avut liniște și dorința comună a membrilor ,de a se întâlni cu placere ,fără orgolii.
  14. Trebuia să citești mai sus că vreau să fie ales alt președinte. Nu vreau sa se divizeze clubul prin înființarea unui alt ONG.Nu am pretenții sa recuperez cheltuielile de înființare și obținere a Mărcii Înregistrate.Si cred că am cohones,am doi copii și trei nepoți.
  15. Nu m-am considerat niciodată șeful tău. Evenimentul de la Slatina a fost organizat de minmine și tu postai neadevăruri despre locația aleasă. Am fost nevoit să te scot din grup pentru a nu compromite întreaga intrunire.Oricum întrunirea până la urmă a fost compromisă prin plecarea unor membri din cauza susținerii mele a lui Ivan.
  16. De mult am dorit să devină președintele clubului un membru care este potrivit.In acest sens l-am susținut pe Ivan Pedala să devină presedinte în 2021.Mai rămâne să predau președenția Asociației Clubul Motoveteranilor celui ce va fi ales în Adunarea Generală. Am vrut în 2017,la inițiativa unor membri, să dau o forma oficială clubului în care am mulți prieteni.Eu doresc să mă retrag din postura de președinte încă de la înființarea ONG-ului. Voi acționa în acest sens.Toate bune. Nu am zis niciodată că iau asociația cu mine,pentru că asociația nu este a mea deși am înființat-o eu.Nu știu de ce ai pus tunurile pe mine,nu ți-am greșit cu nimic.
  17. Nu am de ce sa ma rușinez, nici nu sunt ipocrit.Nu am mințit pe nimeni atunci când fost acceptat în Clubul Motoveteranilor.De atunci am fost prezent și activ la toate întrunirile, pe multe din ele eu le-am organizat.Am făcut multe lucruri bune pentru membri acestui club.In ce calitate ma atenționați și îndrumați să părăsesc clubul la care sunt membru? Am constatat ca este diferență mica de vârstă între noi,dar, diferența nu este data de anul obtinerii carnetului ,eu am bunul simț de a nu scormoni în viața oamenilor pe care nu-i cunosc. Este anul în care am obținut categoria A.Este anul în care am fost propus și acceptat în Clubul Motoveteranilor ca membru simpatizant.
  18. Din pacate cei care au hartia in mina mai au pana ajung dulai .Il rog pe distinsul Dan Popescu (Enduristu )sa inceteze cu jignirile si apelativele ,pentru ca in cateva minute ma retrag din acest forum si poate si din clubul dulailor .Va urez intruniri grozave pe viitor.
  19. Nici mie nu mi-a plăcut atitudinea lor de atunci,dar am considerat că este o glumă. Și eu doresc să fie clubul cum l-a propus Nastase.Cum găsim metoda prin care să revină cei plecați și membri care sant să fie corespunzători?
  20. Vad ca pe acest forum ironia fata de cei născuți mai devreme este folosită frecvent.Este un fel de satisfacție singulară pentru cei mai tineri? Scuze,nu vreau să jignesc pe nimeni.
  21. De acord.Este o greșeală de atunci.Poate am fost neatent..Ma bucur,totuși că v-am atras atenția.
  22. De acord.Dovada este ce am scris eu ,nemulțumit fiind,după Slatina. Nu știu cine a plecat nemulțumit de la Călimănești. Mulțumesc. A fost acum 10 ani?
  23. Din păcate constat că ești informat greșit. La Călimănești a sărbătorit Nicon 45 ani de casnicie.Nu a fost un eveniment al Clubului ,dar au participat mai mulți membri în calitate de prieteni.Este adevărat că s-a discutat și despre Club .Te rog să mă crezi că nu am convenit nimic din ce s-a propus.Am constatat anumite intenții nepotrivite dar astea le vom discuta . Remediu la situația existenta:Excluderea unor membri nepotriviți +implicarea tuturor membrilor în acțiunile viitoare. Interzicerea denigrarii clubului și tranșarea animozitatilor între membri, pe forumuri publice. Mai sunt metode dar le discutam în privat. Trebuie să avem un obiectiv comun: Clubul Motoveteranilor. RESPECT
  24. Clubul este constituit din 2017,ONG. În plus avem și marca înregistrată la OSIM.Retineti că suntem un Club oficial,chiar dacă unii membri,puțini la număr, cred că sunt proprietari pe persoană fizică. Acest Club va fi a membrilor veterani așa cum a fost inițiat.
×
×
  • Creează nouă...