Jump to content

Speedy.K

Super Membru
 • Content Count

  10,247
 • Joined

 • Last visited

About Speedy.K

 • Rank
  Megamembru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucale
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  KLE 500
 • Numar Moto
  SPD

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  IJ Planeta, Virago 535

Recent Profile Visitors

2,528 profile views
 1. E acelasi dealer. Thule vinde prin dealeri, nu exista magazin Thule. Norauto a inchis toate magazinele din Bucuresti. Eu am rezolvat cu niste bucati de powertape pe bucatile de canal neacoperite din bare. Aia era sursa fluieraturilor. A tacut pe loc. Si a tinut pana in Grecia si inapoi.
 2. Daca e omologat tractor se inregistreaA numai cu nr galbene.
 3. Thule. De la portbagajeauto.to. Au magazin fizic undeva in spatele spitalului Colentina. Superbaieti, n-au incercat sa-mi vanda ce-i mai scump, ci ce se potrivea pentru nevoile mele. Un Thule Ocean 400 parca, e vreo 1900 de lei. Excelent coporseul. A, nu te zgarci la bare. Daca sunt ieftine sunt si proaste si fluiera ca toti dracii.
 4. Vezi ca in 2004 nu mai aveau de mult 49 de cai, indiferent ce a scris RAR in cartea ta, ci doar vreo 44, motorasele fiind sugrumate pe motiv de norme de poluare de prin 2002.
 5. Nu e decat un pic de condens care a facut un pic de spuma. KLE-ul face asa in fiecare iarna, daca e mai frig devine chiar alb ochiul de vizitare. N-are nici pe dreaqu. O sa vezi ca daca incalzesti motorul pana la temperatura la care intra ventilatorul dispare. Ceea ce se intampla oricum la primavara. PS Daca anul trecut inseamna 2017, mai schimba si tu uleiul. O data pe an, daca nu faci km. necesari schimbului.
 6. https://www.motorex.com/en-us/sales-consulting/oil-finder/ https://www.motul.com/fr/en/lubricants Selectezi moto, selectezi marca, an, model etc si gata. PS Mai taie din “i”, da-le dreaqu!
 7. Mai exact vreo 197 de cai.
 8. Cand te intrebam ce materiale folosesti asteptam nume si prenume. Nu ca m-as baga, ca a mea sta in garaj si se spala de doua ori pe an, intreb pentru un prieten, fireste.
 9. Cum si cu ce produse vrei sa speli mobre la temperaturile astea? Si io zic sa nu mai incerci vitejii d-astea neanuntate sa nu te trezesti tu...spalat pe dinti de vreunu caruia-i place noroiul pe mobra.
 10. Aproape as paria ca n-or sa fie disponibile decat pe piata americana. Si ce-mi plac mie vrajelile astea cu 50/50... si mi le arata pe un macadam perfect pe care se poate merge cu orice guma de strada.
 11. Decat sa le faceti aplicatii ( de parca n-ar exista deja mii!) mai bine mai iesiti cu ei din casa!
 12. Cocos, bati apa-n piua aiurea. E simplu: fiecare are dreptul sa-si spuna parerea despre absolut orice. Si ghici ce? Exact din asta traiesc aia de pe circuit, din interesul nostru si din datul nostru cu parerea. Pentru ca ghici cine le platesc salariile?! Spectatorii si telespectatorii. Chiar daca ne uitam la Eurosport, si ala are reclame din care plateste drepturi. Deci daca noi n-am chibita pe margine, ei ar muri de foame. Cat despre cat de chilot sunt io... cel mai mare, se stie. De-aia nici n-are rost sa ma duc sa ma dau cu alde astia din gepeu. Ai vreun argument contra?
×
×
 • Create New...