Jump to content

Speedy.K

Super Membru
 • Content Count

  10,089
 • Joined

 • Last visited

About Speedy.K

 • Rank
  Megamembru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucale
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  KLE 500
 • Numar Moto
  SPD

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  IJ Planeta, Virago 535

Recent Profile Visitors

2,153 profile views
 1. Noroc ca nu facem fiecare cateun topic la orice cazatura aproape de pe loc... Ar fi ceva de invatat din “accidentul” asta? In afara de faptul ca tu ai vesta cu airbag...
 2. Posibil, da’ nu mananc carute, masini, asfalt, pana acum cel putin... Deci se poate spune ca am condus preventiv, ca am prevenit accidente pana acum, nu?!
 3. Exact! Doar ca aici nu era vorba de viteza ci de trasa. Vezi diferenta?! Si ca sa intelegi: mereu e vorba despre adaptarea vitezei, trasei, stilului de mers la situatia din teren. Nu exista retete universale. De aici diferentele intre mobristi, ca si intre soferi, dealtfel. Fiecare apreciaza o situatie in felul lui. O subapreciaza, merge prea incet, o supraapreciaza, merge prea riscant. De-aia clasicul mers in grup este solicitant si poate deveni periculos pe curbe, pe drumuri aglomerate, in oras. De-aia incepatorii trebuie sa evite mersul in grup. Pe scurt fiecare pasare pe limba ei piere.
 4. Stiu, ma, nu la tine ma refream, cunosc povstea. Eu ziceam de astia care nu iau nici costum de ploaie la ei, ca daca e suna la asistente si opresc ele robinetu, oriunde ar fi. PS. E cu doi “ L “ Facut. Coborand de pe munte am gasit aproape de Ciungetu un flacau cu un F650 care se scarpina la ceafa de vreo ora ca n-avea de niciunele la el si era pe janta. Noi eram doi si ne-a luat o juma’ de ora sa-l reparam cu un petic de-al nostru. Daca n-ar fi mers i-as fi imprumutat o camera. Nu stiu ce facea daca nu treceam noi, desi era chiar la asfalt. Aveai o camera fara ventil?! Nu fac misto, chiar exista camere care vin fara?
 5. Frate, am zis Creasta Baiului! Ce poteci, ce 2x4? Se face toata creasta, din Doftana pana-n azuga si cu 1200 gs daca e cine trebuie la ghidon, dar iti garantez ca dincolo de Adapatoare nu se baga nicio masina de asistenta. De acolo nu te recupereaza de at baietii de la Rescue 4x4! Si asta pe uscat! In fine, discutia e degeaba, cine vrea n-are decat sa stea la mana asistentelor de rutiera din Romanica. Eu nu!
 6. Nu prea ie si pe judetene, nu?! Pe Baiului sau pe Predelus nu urci decat cu 4x4 calumea daca a dat doi stropi de ploaie. Ceasistenta rutiera stii tu la banii aia care sa vina cugipanu dupa tine pe coclau?! Ca vreau si io.
 7. Io cred ca te-ai uitat prea mult la GP... Daca iese unu jumate pe contrasens cant tu intri in curba la axul drumului sa vezi ce-ti inchide brusc unghiul. Reisareli d-astea “da Cheia” se fac in curbe fara case, fara vegetatie, cu vizibilitate pana la juma’ de km, unde nu poa’ sa vina din sens opus alt reisar, da’ pe patru roti si sa va pupati surprinzator la axul drumului.
 8. Io sunt, in general, de acord cu moderatorii, dar aici a iesit un talmes-balmes. Postarile snt amestecate rau, nu mai intelegi cine la ce clip a raspuns, cinecu cine vorbeste, n-are nici cap, nici coada. Cum, ma, ca io stiu o gramada de reisari p-aici cu veleitati de instructori desi motociclesc numai “pa net”...
 9. Nu ies mai departe de 100 km de casa fara camere fata si spate, leviere, cric, pompa, petice si cheile necesare. Pe vremuri o mai faceam, pana a trebuit sa chem un prieten la Calarasi cu o camera de schimb. De atunci m-am lecuit. La fel cum am mereu la mine kit de reparatie cabluri, sculele pentru toata mobra, bec de far si plasa de bagaje. Plus 100 de lei pusi deoparte la ghe. Afara din tara 50 de euro. Prin occident o fi bine, dar sa te vad cine vine dupa tine prin Creasta Baiului...
 10. Daca presupui inseamna ca nu esti sigur, adica nu stii, doar banuiesti. Conform propriei tale logici ar fi mai frumos sa nu faci o afirmatie. Altceva?!
 11. Nu-i bai, numai sa fie magaritza... Da’ unii nu vor sa inteleaga ca mersul incet prin Bucale e mai periculos decat mersu peste limita legala. Destul de corect, dar as modifica un pic. Daca nu mergi putin mai repede decat traficul te trezesti cu magaru peste tine, ca sa pastram animalul... Noroc ca s-a inventat lecitina.
×
×
 • Create New...