Jump to content

Speedy.K

Super Membru
 • Posts

  13,276
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucale
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  KLE 500
 • Numar Moto
  SPD

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  IJ Planeta, Virago 535

Recent Profile Visitors

8,636 profile views

Speedy.K's Achievements

 1. Sa faca circ la asigurator, sa verifice in dosar ce a bifat inspectorul la capitolul "starea autovehiculului", sa fie bunsa sau foarte buna, dupa caz, sa-i ameninte cu reclamatie la ASF, pe scurt sa faca tot posibilul sa scoata cat mai multi bani de la asigurator. Astia sunt, in general, niste hoti. Eu am reusit acum ceva ani sa ridic valoarea despagubirii la o mobra de la 3500 la 4500 de euro doar din bifa aia de la Starea autovehiculului pe care o pusese bulangiul absolut aiurea cu o treapta mai jos. Si era un asigurator cat de cat serios, nu vreun jepcar. Cat despre reparatii, cum zice si colegul, majoritatea nu prea se pot repara. Poate rezervorul, dar in rest ...
 2. Foarte putini oameni inteleg cum functioneaza evenimentele caritabile. bB nu este unul dintre ei. Lasa-l in pace, el e deja in 2025 cand MM o sa fie coleg si concurent direct al lui Peco. Buna asta cu Enea! 10!
 3. Normal. Voi n-ati vazut filme serioase cu Mafia?!
 4. De acord, necunoasterea legii nu te absolva de nerespectarea ei. Dar e vreun articol de lege care ma obliga la achizitionarea unui autovehicul sa verific ca puterea din acte este cea trecuta in documente? Daca nu am efectuat eu limitarea nu pot fi facut responsabil de incorectitudinea ei. Ca nu e o chestie pe care sa o pot constata eu, e necesar un specialist si niste aparate.
 5. Man, cam cum pot eu sa verific cand cumpar o masina daca are cai cat scrie in acte?
 6. Exact! De-aia am zis ca n-are nimeni de ce sa-l acuze. Categoria o are, n-a operat el modificarea in acte, nu e obligat sa o verifice, nici n-au cum sa dovedeasca ca stie ca nu e asa cum scrie. Asa ca gaaaz!
 7. Pai asta zic, problemele la mobrele de A1 si utilizatorii lor nu au legatura cu pretul sau vechimea mobrei ci cu intretinerea si priceperea.
 8. Il am la favorite, dar nu mergea siteul, nu stiu ce a avut. Intre timp si -a revenit.
 9. Exact. Deci, cum ziceam, vezi-ti de viata ta!
 10. Io am dat acum 15 ani 1700 de e7ro si de atunci i-am adaugat 150.000 km si i-am facut doar o segmentare si o schimbare de lant de distributie. Si de vreo 7 ani ii dau continuu "tot bordu", cum zic astia. Nu astea sunt problemele la genul asta de motociclisti, ci altele. Si mi-e scarba sa le tot repet.
 11. De ce sa-ti bati capul? Cumpara mobra asa cum e, mergi cu ea si lasa actele asa. Oricum nu verifica nimeni niciodata limitarea si, daca o verifica, de unde sa stii tu vreodata la cumpararea unei mobre daca puterea reala e aceeasi cu cea din acte?! Ai tester in incheietura? Nu te poate acuza nimeni de nimic.
 12. Iti vei de treaba ta. Ca daca n-ai avut nicio relatie normala cu ea pana acum, nu vad de ce te-ai agita acum. Si daca e pentru mostenire, stai linistit, fi-su ala pe care nu-l gasesti tu acum o sa apara imediat cand o fi de revenducat mostenirea. Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.
 13. Io inca astept sa se duca toti acasa dupa ce se suite MM pe Ducati. Aaa, stai s-a suit de juma de sezon?! Si tot astept sa se duca dreaqu Marquez ala care, cum spui si tu, e pe nicaieri de sezoane bune!
×
×
 • Create New...