Sari la conținut

Alexandru94

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Alexandru94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Salutare grup! A venit permisul de moto si motocicleta mult asteptata care este un V-strom650 din 2012 cu 23.000km in bord luata cu 5000 euro. Baiatul de la care am luat motocicleta mi-a spus sa schimb uleiul abia sezonul urmator el avand 5000km de la ultima schimbare. As vrea sa stiu cum schimbati voi uleiul si la cati km...sau daca aveti acest model de moto cum procedati voi. Apreciez si alte sfaturi in legatura cu detinerea unei astfel de motociclete. Multumesc!!!
  2. Salutare grup! Am revenit dupa 12 ore de condus, inca putin si termin scoala. Majoritatea orelor le-am facut pe un Kawasaki naked destul de puternic dar nu mi-as lua asa ceva niciodata datorita pozitiei in primul rand. Am mai mers cu un rebel de 500c care mi-a placut mult mai mult decat cel mentionat mai sus si inca una de 250c destul de draguta. Nu am avut ocazia decat sa ma asez pe o Honda Nc750x. Acum in tot acest timp am stat m-am gandit ce vreau sa fac cu motocicleta si mi-am dat un raspuns singur. As vrea sa pot merge din cand in cand cu ea la job,sa o pot scoate si de pe sosea pe drumuri de tara si mai putin accesibile,si sa pot merge cu ea la drum lung prima data singur iar apoi cu prietena + bagaje. Cand spun drum lung vreau sa zic un drum de 1000-2000km. Asta dupa ce voi prinde experienta. Bugetul meu este de maxim 5000euro chiar daca as putea sa mai fac o exceptie si sa umblu la zilele negre pentru a mai lua 200 300euro dar cel mai bine ar fii sa se incadreze intr e 4000-5000 euro. O sa incep cu recomadarea de la instructor aceasta fiind Honda Transalp 700 care imi place si cum arata si ce am citit despre ea. Personal cel mai mult imi place modelul Bmw f800gs pe care l-am gasit la 5200-6000+ pe olx si olx polonia, dar cele mai multe depasesc bugetul iar restul care se incadreaza au multi km in bord. Un alt model care imi pare fain este V-strom650xt care este si mai iefitn si despre care am citit lucruri bune. Alt model este tot de la Bmw acel F650gs cu motot de 800c. Aici intervine o nedumerire... Merita sa iau un F650gs sau un V-strom650xt care aproximativ aceeasi bani. Am 1.84 si 100kg (27ani) Am o frica interioara daca ii pot spune asa cum ca nu o sa am destula putere cand o sa fiu si cu pasager si bagaje. Astept pareri daca se poate si despre ce am scris si despre ideea de a aduce o motocicleta din afara(polonia de care am auzit ca sunt oameni corecti cand vine vorba de motoare si preturi mai mici decat la noi) Multumesc!
  3. Am luat o casca HJC i70 si voiam sa o schimb cu o AGV k3 sv la care mai adaug 130 lei diferenta.
  4. Baieti va multumesc pentru sfaturi. Ieri am avut prima ora de condus si dupa teoria de inceput m-am urcat plin de emotie pe o moto de 250c din cate am inteles si sincer toate gandurile, visele si tot ce credeam ca stiu sau speram ca o sa fie mi-a fost dat peste cap. Nu am crezut ca o motocicleta atat de mica poate sa dezvolte o asa putere si senzatie in treapta 1 :)) pt ca pe a doua nu am fost inca lasat sa o experimentez. Am terminat ora cu un mare zambet pe fata chiar daca eram ud din cap pana in picioare de la ploaie. Cumva am inteles ca poti avea satisfactie pe o moto mai putin puternica si ca ce imi doresc poate sa mai astepte si ca defapt nu stiu nimic cand vine vorba de a sta pe 2 roti. Azi am sa merg sa imi schimb casca pentru ca instructorul mi-a recomandat sa imi iau ceva care iese in evidenta si nu negru mat iar urmatoarele ore le astept cu nerabdare. Cand voi termina cu scoala am sa postez cateva variante de moto si astept pareri de la toti. Zi faina la toata lumea!!!
  5. "Am sa vad astazi" :)) Am inteles, multumesc. Tin sa mentionez ca da toti de care ziceam mai sus ca "recomada" nu au adunat 20 ani de condus moto. Accept orice parere/sfat si am sa iau in considerare tot. Inainte de a gasi acest model BMW voiam un Intruder de 800 pe care am fost si pasager de cateva ori fiind placut impresionat de ea. Crezi ca ar fi mai potrivita?
  6. Salutare grup, azi am prima zi de condus la AdiMoto si de un an tot caut motoare si sincer cele de la Bmw imi plac cel mai mult in special modelul R1200R (2007-2010). Am experienta pe masina si am mers mult cu bicicleta pe toate terenurile posibile. Nu ma pasioneaza viteza cat placerea de a fi pe 2 roti. Am cateva cunostinte, motociclisti destul de vechi si toti imi recomanda sa iau ceva puternic de la inceput pt ca dupa cum spun ei sa nu stau sa cheltui bani dupa un an pe alt motor mai puternic. Stiu ca este cu dus si intors dar dupa ce am tot citit pe acest grup diferite pareri am stomacul putin strans numai cand ma gandesc la 110cp sub mine din prima. Am sa cad astazi exact cum sta treaba si dupa 10 sedinte poate o sa am si o parere de la instructor. Zi faina la toata lumea si numai de bine sa auzim.
×
×
  • Creează nouă...