Sari la conținut

Larry 125

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Larry 125

  1. Bucuresti. Daca ai ce caut 0731144127.Whatsapp sau tel. Posibil sa se potriveasca si de pe unul OEM, dar trebuie sa probez.
  2. Salutare, caut sa cumpar un ambreiaj Malossi pt o Yamaha Majesty 400, folosit sa fie, nu nou, deoarece imi trebuiesc doar anumite piese din el. Daca aveti si ma puteti ajuta… Multumesc.
  3. Da cred ca cel mai bine asa o sa fac pt ca oricum nu gasesc burete la grosimea potrivita si nu vreau sa improvizez nimic ca sa fac mai rau decat trebuie.
  4. Burete am gasit si eu.In primul rand cautam filtrul deja cu burete si dupa ma ocupam sa manufacturez eu. Dar si asa buretele este ingust. Merci oricum de ajutor.
  5. Poza cu el din pacate nu am, dar am gasit un filmulet pe YT cum modifica cineva fix pt modelul meu. Am 3 buc si as vrea sa le curat macar la 1500/2000 km maxim pt siguranta.
  6. Salutare, am un maxi Yamaha Majesty 400 din 2006 si caut de ceva timp pentru el filtre de aer din burete, pe care sa le pot spala, dar nu am gasit nimic compatibil. Oare ma puteti ajuta cu ceva info poate stie cineva pe unde as putea gasi asa ceva, sau daca stiti de unde as putea lua burete special ca sa il adaptez eu pe carcasele de la filtrele de aer?Adica sa scot cartonul si sa pun burete. Multumesc.
  7. Salutare, stie cineva ce grosime ar trebui sa aiba un sabot de ambreiaj cu 5 bacuri? Am gasit un second Malossi la un pret bun, complet, cu arc alb, oala si partile pe care merge cureaua (nu le stiu denumirea), doar ca nu as vrea sa arunc banii pe geam si sa nu imi fie de folos. Stiu unul nou e unul nou doar ca poate si asta second mai duce km. Intreb, nu ma pricep prea bine momentan.
  8. Multumesc frumos pentru raspuns. 2006 este al meu, deci ar trebui sa se potriveasca ambreiajul, o sa ma ocup. Nu ma deranjeaza cresterea consumului si nici ca nu mai fuge cu 150, nu era cazul.Este suficient 120/130 maxim si cred ca acolo ii si place.Pe mine ma intereseaza sa nu mai trepideze asa tare si sa aiba un plecat de pe loc mai bun. Legat de "voma" a iesit pe la furtunul de preaplin de sub carena, furtun care iese aproape de cricul central, dar repet s-a intamplat o singura data si atunci pt ca am mers cu el la viteza mica, printre blocuri cativa km. Multumesc inca o data de ajutor.
  9. Salutare, am si eu un Majesty de 400 caruia as vrea sa ii imbunatatesc plecarea de pe loc si as vrea sa stiu ce ar trebui sa ii schimb exact si cu ce piese ma sfatuiesti te rog, bineinteles si sa ii reduc din vibratiile la viteze mici, plus scartaitul din cauza ambreiajului. Ii voi inlocui si eu capacul de la radiator pt ca mi-a facut si mie o data figura cu vomitatul lichidului de racire. In momentul de fata l-am demontat pt inlocuirea garniturii de la pompa de benzina, cea care este intre rezervor si pompa, plus inlocuirea membranei de la carburator..
  10. Schimb si garnitura in primul rand, dar tot trebuie si silicon pt ca am inteles ca ar fi un defect de fabricant faptul ca se strica garnitura de etansare. Adica din ce am mai citit pe forumuri prin America asa ziceau, acum cine stie. Ramane de vazut. Eu vroiam sa stiu daca este rezistent la benzina ca sa nu mai caut alt silicon. Demontez stai linistit, intrebam doar daca are sau nu vreun efect pe dinafara. Si pt ca demontatul pompei necesita demontat 3 sferturi din scuter, inclusiv motorul din suruburile de sustinere pe cadru. Multumesc pt info.
  11. Salutare. mie imi curge benzina printre rezervor si garnitura pompei de benzina.Rezervorul este metalic. Oare mi-o fi bun si la mine? Cum ar trebui sa il aplic?Adica mai trebuie sa demontez pompa din rezervor sa pot pune pe langa ca un fel de imbracante? Pompa vine in gaura de jos, cea cu suruburi.
  12. Nu stiu sigur, dar era de la rolele variatorului datul in nas si faptul ca avea momente cand nu se accelera. Rateurile zic eu ca erau din cauza tobei aftermarket, probabil ca si cu cea originala mai da doar ca nu se aud asa tare Inca ceva, as vrea sa ii fac o reimprospatare a lichidului de frana si nu am gasit pe YT un filmulet pt modelul cu 2 discuri fata. Nu as vrea sa ma apuc si sa stric ceva inainte de a ma documenta. Aveti vreo idee cum s-ar face? Merci.
  13. Asa zic si eu, hai curge putin pana se mai consuma, dar nu si dupa 50km. 1650 euro, dar am fost azi cu el la service si mecanicul mi-a spus ca e ok scuterul, ca ii merge bine motorul, ca are km pe care ii da bordul si na m-as lua dupa el daca ar fi ca nu cred xa avea vreun interes sa ma minta. Tot cred ca e de la o garnitura ceva, dar ca sa ajungi la rezervor trebuie demontat cam tot ce inseamna carenaj si nu am chef sa il fac bucati acum, mai ales ca pe drept nu vomita benzina.
  14. Am mai mers cu ea si a mai scazut o linie de pe afisaj, dar tot curge. Am demontat carena de pe lateral jos si intr-adevar pare sa vina de undeva de sus, dar nu sunt convins. Ma mai gandesc sa nu curga pe la garnitura de unde vine pompa sau ce o veni montat la gaura aia cu prindere in 6 puncte. Oricum cand va veni frigil nasol si il trag pe dreapta demontez tot carenajul de pe el si atunci descopar, plus de asta trebuie sa ii schimb si membrana de la carburator.Pana atunci descopar defecte ce mai are.
  15. A mai aparut ceva :))). Aseara am bagat benzina in el, imi arata la bord 2 linii si am zis hai sa ii mai bag.Am alimentat 8,6/7 litri. Am ajuns inapoi la garaj cu el si l-am pus pe cricul lateral, intr-o parte. La un moment dat simt miros puternic de benzina si cand ma uit sub el facuse balta. Oare am pus prea multa benzina si da pe la preaplin cand sta intr-o parte?Daca il pun pe cricul central sau normal pe roti nu mai curge. Rezervorul are 14 litri, atat da in manual.
  16. Membrana era de la carburator, nu am mentionat vreodata ca ar fi membrana de la rolele variatorului. Legat de toba scuza-ma pe mine ca nu am precizat ca am inlocuit-o pe cea chinezeasca cu cea originala. La inceputul postarii am detaliat cam ce simptome are, iar postarea a deschis-o in speranta ca s-a mai lovit cineva de problema asta, sau asemanatoare, nu ca sa ma certe cineva. In fine, ma bucur ca ramane topicul aici poate pe viitor ajuta.
  17. Pai nu stiu, asa mi-au spus la service, ca ar trebui schimbata, ca de fapt nu e injectie 100% ci e o combinatie de carburatie cu injectie. Habar nu am, nu ma pricep, de aceea si pun intrebari si ma mai documentez pt ca vreau sa aflu si sa nu iau de buna prima parere. Oricum nu prea am eu incredere in mecanici decat daca imi demonstreaza ca este problema de la X sau Y piesa. Despre rolele variatorului am mai citit pe forumuri ca asa dau simptome si sa zicem ca 70% cred ca de acolo a fost si la mine.Plus ca o data la ceva timp ar mai trebui demontat si curatat.
  18. Ce mi-au mai spus de la service este faptul ca pe viitor va trebui sa ii schimb membrana de la carburator. In rest asfalt uscat.
  19. Rateuri nu mai da de cand am schimbat toba cu cea originala.
  20. Super, am mai aflat ceva. Am rezolvat problema cu el era de la rolele variatorului, aveau uzura si mi le-au schimbat. Acum merge doamne ajuta.
  21. Am dus-o azi la service si astept sa imi dea un diagnostic luni dupa ce o demonteaza. Poate fi si pompa ca in 15 ani cine stie cine si daca a mai schimbat-o cineva. Oricum sunt foarte curios de la ce ar putea fi si tare mi-as dori sa mi-l rezolve pt ca nici macar toti banii nu i-am dat pe el celui de la care l-am luat. Oricum revin cu detalii dupa ce aflu si eu mai multe.
  22. Da, cred ca este ceva de tranzitie de la carburator la injectie.
  23. Am facut si asta, nici o imbunatatire. Inca ceva, in partea din stanga spate jos, cand trag de acceleratie se aud niste cloncanituri constante, ca si cum ai bate cu un fier intr-o oala goala.Sunetul este constant, iar cand turatia creste se intensifica usor.
  24. Salutare, de curand am intrat in posesia unei Yamaha Majesty 400 din 2006, injectie TCI, interesanta ea asa, doar ca are o problema cam grava cred, da rateuri pe toba, da in nas cand ii dau gaz sa plece de pe loc, sau in timpul mersului cand e nevoie de demaraj, nu se accelereaza bine nici pe cricul central, merge mai trepidat decat ar fi normal si e puturoasa, nu trage cum ar trebuie sa traga. Mentionez ca am schimbat bujia pana acum. Daca se poate un sfat ceva mi-ar fi de ajutor pana ajung cu ea la un service. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...