Sari la conținut

forangel

INACTIV
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://usa.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    HONDA TRANSALP 650
  • Numar Moto
    BV12ULC
  • Club
    solo

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra hoinar;IJ planeta 5,Jawa TS 350 2 bucati!;ZZR500; ZZR 600, Honda Transalp
  • Interests
    Journey around the world...

forangel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. forangel

    Dacia 1300

    1. Indicatorul de trecere pentru pietoni nu era vizibil datorita unei dube parcate iregulamentar si care ...evident a fugit la 2 minute dupa accident..(ea si toate masinile parcate pe partea dreapta a drumului) 2. Am inceput manevra de depasire pe marcaj discontinu iar aceasta s-ar fi realizat inainte de "presupusa" trecere de pietoni. 3. Soferul daciei nu sa asigurat si nu a semnalizat manevra pe care a facuto; practic mi-a inchis unghiul de vizibiltate "taind" intersectia inainte de a ajunge in ea. Urmele de frina atesta acest lucru!4. De ce sa foloseasca oglinzile retrovizoare???(enigma majoritatii soferilor) 5. Politia nu a venit sa faca masuratori si toate cele pentru a rezolva asa cum trebuie acest caz....si multe alte aspecte care ma scirbesc...toate venind din partea "domnului politist" consatean cu soferul daciei...care evident nu mai recunostea nimic!
  2. forangel

    Dacia 1300

    ZARNESTI...O DACIA IMI TAIE CALEA. APROAPE DE O INTERSECTIE...FARA SA SEMNALIZEZE...POVESTEA DIN VAMA VECHE.."NU AM CHEF AZ...IMI VINE SA O CINT ACUM..IN LEGATURA CU POLITIA ROMINA "...AM RAMAS FARA PERMIS CACI CICA LA 30 DE METRI ERA O INTERSECTIE...SI EXISTA SI ZEBRA.,.. O ZEBRA.... ASCUNSA INTRE MASINILE PARCATE DE LA O NUNTA. SI COPACII NETAIATI DE SECOLE..CONSERVARUL NU S-A ASIGURAT SI A A VIRAT STANGA FARA SA SEMNALIXEZE...CA PRIN MINUNE EU SI COLEGUL DIN SPATE AM REUSIT SA SCAPAM DOAR CU NISTE VINATAI SI JULITURI..SPER..INCA NU AM AJUNS LA DOFTOR .MOTORUL ESTE FACUT VARZA SI DACIA...IN IMAGINILE DE MAI JOS...DUPA 10 ANI DE MOTOCICLISM SI CEL PUTIN 100.000 DE KM PRIN TOATA LUMEA....NO COMMENT...POLITIA ROMINA A ANALIZAT...E MOTOCICLIST!!!....DECI E VINOVAT SI AR TREBUII SA II DAM O LECTIE...CONCUZIE...NICI NU S-AU SINCHIST SA MASOARE ACCIDENTUL..NIMIC!!!......CACI AM FACUT PE VITEAZUL FARA SA INVOC DURERI PREA MARI...REZULTA...VINOVaT!!!!! (SCUZATI ...PUNCTELE DE SUSPENSIE)
  3. Observ ca multi dintre cei care posteaza la sectiunea "Accidente" sunt motociclisti tinerei...pana in 20 de ani. Ar trebui totusi sa va ganditi ca majoritatea motociclistilor existenti, inclusiv a celor care citesc aceasta rubrica sunt ceva mai in "varsta" si poate vor un pic de respect pentru limba romana...Trebui sa intelegeti ca acest site nu este un "chat" tipic generatie voastre unde prescurtarile si agramatismele sunt la "ele acasa"...ceva "trandy..fancy.." Daca aveti o informatie importanta incercati sa nu o mai monopolizati! Ironic vorbind...vrem sa o intzelegem si noi, ceilalti motociclisti mai "expirati " nu doar colegii vostri de liceu ...care sincer nu cred ca au vreo treaba cu motociclismul! Chiar enerveaza rau aceasta incultura!...Multi dintre noi avem facultatiile terminate si cred ca totusi am putea intzelege ce vreti voi sa spuneti daca ne-am chinuii un pic ! Problema e ca o facem pe nervii nostrii!! Scuzati indrazneala...sincer nu vreau sa supar pe nimeni!... dar, urmaresc de foarte mult timp informatiile scrise pe acest site si de fiecare data cand vreau sa citesc un topic "cap coada" ma lovesc de cel putin 4 5 posturi jenibile...! Si inca o intrebare: Oare rubrica "Accidente" s-a transformat intr-o condica pentru unii dintre noi? (fiecare intelege ce vrea!...) Scuze pt acest post! dar... Multa sanatate motociclistului accidentat!!! si Asfalt uscat!!!
  4. Este greu sa te abtii din ras chiar daca esti la sectiunea "Accidente"... !!! Cred ca se da spaga inca din clasele primare!!!...mai ales la limba si literatura romina!!! Pe internet se admit unele greseli (ma refer la chat si atat!!!!)..dar sa povestesti in halul asta despre o tragedie!!! Domnule "scooternos.net" tu ti-ai recitit "creatia literara"? Eu sincer nu am intzeles nimic...cred ca singurii care te pot intzelege sint doar colegii tai!!! Te rog fa cumva si cauta un traducator printre ei! Cu toate ca am o retinere... sper totusi sa gasesti pe cineva care sa ne faca sa intzelegem si noi ce ai vrut sa relatezi! De obicei nu postez...! cred insa ca asemenea "balarii" merita felicitate...Scuza-mi reactia dar sincer nu m-am putut abtine!!!
  5. Nu am gasit pe forum nici un site util. Poate nu am fost atent!
×
×
  • Creează nouă...