Sari la conținut

SebySan

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SebySan

  1. Foarte frumos! Cat este taxa de inscriere? Primele astfel de competii organizare oficial in Romania au fost sub egida Legal Racing acum 20 ani.
  2. Nici nu m-am gandit ca puteti interpreta altfel decat tendentios faptele, insa adevarul e altul si va asigur ca sunteti in eroare. Nu e vorba de nici o amenintare sau vendeta. Actiunile mele sunt public si legale. Eu discut de incalcari grave ale legii si statutului RCR. Nu as fi stiut daca nu as fi avut contact cu asta fiind lezat. In ce priveste aspectul contraventional si penal al ,, clubul de omani faini,, institutiile statului au propia parere si actiunile lor propii: https://justnews.ro/retromobil-club-romania-in-disputa-cu-anaf-ul-fiscul-acuza-neplata-unor-taxe-si-impozite-de-77-000-de-euro/
  3. Buna dimineata, Multumesc de intrebare! Da sunt motociclist din 1990, domnule Comisar-șef de poliţie si membru al comisiei de disciplina al Retromobil CR si vazand acest subiect am intrat sa explic cum sta stituatia din punct de vedere juridic si nu pentru polemica. Art. 30 – Libertatea de exprimare sta la baza postului meu anterior si intrebarea dumneavoastra mi se pare deplasata, bizara mai ales din partea unui om al legii, care probabil se antepronunta in legatura cu cele enumerate de mine, ma refer la acele ghilimele... Chiar sunt nedreptati mai mult infractiuni in acceptiunea mea. Cu tot respectul si consideratia pe care o am pentru meseria de politist va rog sa nu va lasati pacalit, atras in situatii care va aduc in pozitie de incompatibilitate(ANI), mai rau complicitate la fapte penale pentru care RCR sau persoane de acolo sunt suspecte. Mai sunt fapte penale care nu am vrut sa le supun atentiei opiniei publice, mai ales ca RCR nu isi respecta nici propiul statut. Institutiile competente vor fi cele care vor analiza si decide asupra legalitatii acestor aspecte. Eu nu ma plang, am fost lezat si imi apar drepturile.
  4. Si eu sunt nemultumit de activitatea de functionar public, prestator de servicii a RCR si consider ca incalca legea. Au anumite acte, hotarari de ministru care partial ii acopera insa modul cum au fost obtinute si documentarea in baza careia s-a scris actul final sunt subrede si atacabile. RCR a primit rolul de a emite, in opinia mea abuziv, un act cu efecte juridice, numit Atestat de Vehicul Istoric. RCR are doar un rol formal si tot restul este un abuz, Dupa lege si doctrina. Aici se vede in documentul scant mai sus ca sunt doua conditii si RCR il are pe cel formal, adica legal verifica ca exista obiectul, ia act de asta si de atestatul, apoi tehnic e treaba celor competenti RAR. Restul sunt povesti dupa lege trebuie judecat. E adevarat ca pe langa lege, definitia legala in ordinul de ministru cineva a scris putin mai mult si nimeni pana acum nu s-a sezizat. Stiu, vor sa se protejeze, sa fie o casta sa nu ajunga oricine... nu ii judec dar faptulca lucreaza cu dublu standard e grav, pentru unii fac rabat de la excesul de zel de care dau dovada cand vor ei. Nu confundati cartea FIVA care are mai multe categorii si un fel de punctaj sa zic asa. Atestatul doar certifica ca e masina si gata poi RAR tehnic isi da cu parerea. Din pacate nici bucatica asta mica pe care o primesc prin ordinul de ministru nu sta in picioare pt ca acelasi ministeri imi scrie clar negru pe alb ca nu recunosc Fiva cand e vorba de efecte juridice. Atestatul e o gaselnita de care RCR beneficiaza si influenteaza piata. Deci atestatul trebuie sa cada in forma actuala de obtinere. In alta ordine de idei deja discutam de monopol si Ministerul de resort si organizatia beneficiara pot fi trasi la raspundere si li se pot imputa foarte multe. Nu va ganditi doar la moto, aici e putin, tine de piata si recunoastere, dar la auto e direct pecuniar, direct cunatificabil. In acest moment sunt mai multe grupari nemultulite de RCR in calitate emitent al Atestatului de Vehicul Istoric si au inceput a iasa la suprafata, aici, pe alte forumuri, publicatii si facebook. Personal sustin, sprijin si iubesc miscarea auto de toate felurile din Romania si imi doresc ca treburile astea sa fie puse in ordine corect fara supare si resentimente daca omanii implicati dau dovada de discernamant si bun simt.
×
×
  • Creează nouă...