Sari la conținut

Marian Stere

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Marian Stere

  1. Asa este, se incinge repede in oras, dar eu nu merg prea mult prin oras. Iar pe tracer te ia vantul in afara orasului. Despre cutii nu stiu ce sa zic, nici prea mari nu sunt ok, ca te fac sa iti iei multe cacaturi inutile de multe ori si tragi de motor ca de un cal obosit cand e prea greu. Nu vreau sa transform discutiile intr-un versus, Tracer este o motocicleta super distractiva, cum trage motorul ala te unge la suflet. Pe drumuri de tara, virajate, oras, e genial, iti pune zambetul pe mutra. Dar cand o urci pe autostrada sau drumuri intinse, este obositoare rau.
  2. Am facut un test drive cu S-ul, intr-adevar pachetul ala electronic de pe ea e "the shit". Eu sunt ok si cu varianta simpla, felul in care se conduce, calitatea constructiei si confortul de pe ea m-au convins. Tracer am cumparat pentru ca toti prietenii mi-au zis ca ducati e scump...si asa e, dar gandul ca poate merita nu imi da pace :))
  3. Multumesc foarte mult pentru sugestii, ca parbriz deja am comandat un ermax sport 50+. Din ce am inteles se poate monta direct si ar fi ok. Revin cu update-uri daca mai apuc (deja am pus-o la vanzare si vreau sa incerc ceea ce de fapt am cam vrut inca de la inceput, Multistrada 950) :)) Si referitor la moduri, eu tot pe standard am stat pana acum, mi s-a parut destul de ok. Pe modul sport am mers pe a unui prieten si nu mi s-a parut nici o diferenta. La urmatoarea iesire incerc.
  4. Multumesc pentru sugestii dar nu ai dreptate. Parbrizul este cel default, o porcarie. Nu eram cu givi pe motor si intrebam pe forumuri cum e...:)) Si eu m-am dat ture scurte pe el inainte sa imi iau si mi s-a parut ok. Dar dupa ce l-am cumparat si am bagat o tura de 850km iti pot spune ca nu e deloc confortabil.
  5. M-am uitat pe site la motomus dar nu am vazut nimic dintre cele despre care vorbeste toata lumea (ermax, givi, puig, etc), dar o sa dau un telefon sa intreb. Multumesc pentru sugestie. Ce parbriz are omul pe care il stii tu? (eu am 182, am cam fi pe acolo) Legat de sa, nu e primul motor pe care merg, imi e greu sa cred ca am imbatranit atat de mult incat nu stiu sa mai stau :)) Saua este nemodificata, cand ma pun pe ea buretele din partea din fata se comprima si in timp incepe sa fie incofortabila. Din ce am aruncat azi un ochi pe forumurile de afara, se plang multi de treaba asta. O sa incerc sa vorbesc cu cineva care retapiteaza.
  6. Bine v-am gasit! Imi puteti recomanda un site, eventual in romania, de unde as putea sa comand un parbriz? la fel si cu saua, este cineva prin bucuresti care retapiteaza?
  7. Salutare, oameni buni. Sunt si eu un proaspat posesor de tracer 900 din 2017 si am cateva dileme pe care am incercat sa le gasesc aici printre randuri, dar din pacate nu am avut un succes clar. Cum ati rezolvat voi problema cu turbulentele? Exista un parbriz care sa fie eficient? Din ce am citit pe forumurile de afara, sunt multi oameni care lauda GIVI 2139DT(aparent trebuie comandat si un kit de montare...). Dar nu il gasesc pe nicaieri la noi si sunt curios daca ati avut experiente cu el si daca merita. Alta intrebare, saua mi se pare un aparat de tortura din evul mediu la drum lung. E aiurea de tot buretele, incontinuu am alunecat in fata si am termina ziua cu o durere de oua de nedescris. Multumesc!
  8. Salutare, ma poate ajuta cineva cu un numar de contact al lui Andu?
×
×
  • Creează nouă...